Aegon inboedelverzekering

> Direct naar de website van Aegon

Over de Aegon inboedelverzekering

Alles wat los in uw huis staat is u waarschijnlijk kostbaar. U bent waarschijnlijk zuinig op uw spullen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de TV of de meubels. Aan de meeste spullen bent u waarschijnlijk ook gehecht. Bij inbraak, schade of brand is het al vervelend genoeg dat u de spullen kwijt bent, maar dan wilt u waarschijnlijk niet ook nog eens financieel voor de schade opdraaien. U kunt dit risico verzekeren met een inboedelverzekering van Aegon. Zij garanderen hierbij dat u nooit onderverzekerd bent. U kunt kiezen uit verschillende varianten dekking. Er is een basisdekking en een allriskdekking. De inboedelverzekering is zowel geschikt voor als u in een koopwoning woont als in een huurwoning.

U bent bij Aegon nooit onderverzekerd. Ze schatten natuurlijk wel in wat de inboedelwaarde is. Dit doen ze op basis van de grootte van het huis waar u in woont en de gezinssamenstelling. Maar als Aegon het verkeerd heeft geschat, dan doen ze daar niet moeilijk over. Ze betalen toch de daadwerkelijke schade. En gaat u verhuizen? Ook dan zijn uw spullen verzekerd. En bent u niet tevreden dan kunt u de Aegon inboedelverzekering opzeggen na het eerste jaar. Vanaf dat moment is dit dagelijks mogelijk.

Voordelen inboedelverzekering Aegon

Kiest u voor de Aegon inboedelverzekering? Dan profiteert u van de volgende voordelen:

  • Veel klanten geven Aegon een hoog cijfer voor klanttevredenheid
  • 24/7 praktische hulp
  • Keuze uit verschillende dekkingen

Vergelijk Aegon met andere inboedelverzekeraars

Als u uw inboedel wilt verzekeren dan heeft u de keuze uit een heleboel verzekeraars. U wilt natuurlijk weten wat voor u de goedkoopste inboedelverzekering is. Hier kunt u achterkomen door een vergelijking te maken via de vergelijker. Dan komt u erachter wat voor uw situatie de beste inboedelverzekering is. En waar u de laagste premie betaalt voor uw situatie. Ook handig als u misschien wilt gaan overstappen. Even de prijs vergelijken is namelijk zo gedaan!

Inboedelverzekering vergelijken

Aegon inboedelverzekering afsluiten

Heeft u verschillende mogelijkheden met elkaar vergeleken en zich voldoende verdiept in de Aegon inboedelverzekering? Dan is het afsluiten erg eenvoudig. U kunt dit namelijk volledige online doen. U gaat hiervoor naar de website van Aegon. En u volgt enkele stappen die voor zichzelf wijzen. Binnen een paar minuten heeft u alles geregeld.

Aegon inboedelverzekering polisvoorwaarden

U bent niet de enige, maar het door lezen en bestuderen van de inboedelverzekering voorwaarden is niemand zijn hobby. Toch is het altijd wel verstandig om ze goed door te lezen. Zo weet u precies waar u wel en niet voor verzekerd bent. Zo komt u in de toekomst niet voor onaangename verrassingen te staan. De Aegeon inboedelverzekering voorwaarden zijn goed leesbaar. U vindt ze op de website van Aegon.

Aegon inboedelverzekering contact

Heeft u een vraag? Dan kunt u Aegon bereiken op de volgende manieren:

  • Schade melden: Dat kunt u eenvoudig online doen op de website van Aegon of via de app
  • Aegon inboedelverzekering telefoon: 088 – 344 12 34
  • Bekijk de veelgestelde vragen op de website
  • Via Twitter: AEGON_NL

Meer informatie

Heeft u nog vragen over de inboedelverzekering van Aegon? Of bent u nieuwsgierig naar reviews of ervaringen en meningen van andere klanten? Ga dan naar de website van Aegon. U vindt daar alle informatie die u nodig heeft. Ook kunt u daar natuurlijk terecht voor het stellen van vragen.