ZEKUR

> Direct naar de website van ZEKUR

Over de ZEKUR zorgverzekering

ZEKUR is onderdeel van Univé, een grote zorgverzekeraar. Wilt u graag zelf uw zorgverzekering online aanvragen? Dan is ZEKUR iets voor u. En omdat u alles zelf online regelt rekent ZEKUR een goedkopere premie aan u door. Dit komt ook omdat ze scherpe afspraken hebben gemaakt met de zorgaanbieders. Wilt u terecht kunnen bij een arts en ziekenhuis naar keuze? Ook dat is mogelijk bij ZEKUR. U kunt bij ZEKUR kiezen uit twee basisverzekeringen.

Daarnaast kunt u zich aanvullend verzekeren met extra dekking. Zo kunt u zich extra verzekeren voor onder andere de tandarts, fysiotherapie, brillen en lenzen. Wilt u weten welke dekkingen en vergoedingen ZEKUR precies geeft? Neem dan een kijkje op de website van ZEKUR.

Een declaratie insturen gaat heel eenvoudig bij deze zorgverzekeraar. U kunt kiezen uit per post of u kunt het volledig online doen. Als u snel uitbetaalt wilt worden dan kunt u kiezen voor online. Per post duurt het iets langer, maar dat is ook niet zo gek.

Voordelen zorgverzekering ZEKUR

Als u kiest voor de zorgverzekering van ZEKUR, dan profiteert u van:

  • Een zeer scherpe premie
  • Keuze uit 2 basisverzekeringen
  • Verschillende aanvullende dekkingen mogelijk
  • Volledig online

Premie ZEKUR zorgverzekering 2016

ZEKUR is één van de goedkopere zorgverzekeraars. U bent bij ZEKUR al verzekerd voor €86 premie per maand voor uw zorgkosten. U kunt er zelf ook voor kiezen om vrijwillig het eigen risico te verhogen met €500 naar €885. U betaalt dan nog maar €71. U betaalt dan wel hogere kosten als u gebruik maakt van zorg waarvoor uw eigen risico geldt.

Vergelijk ZEKUR met andere zorgverzekeraars

Er zijn natuurlijk meerdere zorgverzekeraars waar u uw zorg kunt laten verzekeren voor het aankomende jaar. Er zijn in Nederland namelijk heel wat verzekeraars die het risico op hoge zorgkosten voor u kunnen afdekken. Maar welke is voor u het meest geschikt? Via de vergelijker kunt u in een paar minuten een vergelijking maken en de premie berekenen. Aan de hand van uw wensen krijgt u de goedkoopste zorgverzekering te zien.

Zorgverzekering vergelijken

ZEKUR zorgverzekering afsluiten

Bent u overtuigd van de ZEKUR zorgverzekering? Dan is het slechts een kwestie van een paar minuten en alles is online te regelen. U kunt deze namelijk heel makkelijk online aanvragen en afsluiten. U gaat hiervoor naar de website van ZEKUR.

ZEKUR zorgverzekering polisvoorwaarden

U zit er waarschijnlijk niet op te wachten. De polisvoorwaarden doorspitten van uw nieuwe zorgverzekering. Het is meestal saaie stof en geen leuk klusje, maar het is wel verstandig om ze toch altijd even door te lezen. De polisvoorwaarden van ZEKUR zijn eenvoudig en goed leesbaar. U vindt ze op de website van ZEKUR.

ZEKUR zorgverzekering contact

Heeft u een vraag aan ZEKUR, dan kunt u daarvoor bij ze terecht via:

  • ZEKUR zorgverzekering telefoonnummer: 0900 -2593587 (€0,50 per gesprek)
  • Stel uw vraag op Twitter: @ZEKUR
  • Bekijk de veelgestelde vragen op de website van ZEKUR
  • Website: ZEKUR.nl (ook voor inloggen Mijn ZEKUR ZORG)

Meer informatie

Wilt u nog meer weten over de zorgverzekering van ZEKUR of bent u op zoek naar de ervaringen van andere klanten of zoekt u reviews? Ga dan naar de website van ZEKUR.