Univé zorgverzekering

> Direct naar de website van Univé

Over de Univé zorgverzekering

Univé is een zorgverzekeraar die werkt zonder winstoogmerk. Dit betekent dat u als klant ook meteen een lid bent. Dit zorgt ervoor dat u centraal staat. En niet de winst. Dit ziet u terug in winstuitkeringen, premiekortingen en verbeterde producten en een optimale dienstverlening. Zoals Univé altijd zelf zegt ‘Zo plukt u de vruchten’.

De zorgverzekering van Univé biedt u de mogelijkheid om te kiezen uit meerdere pakketten. Hierdoor is er voor u altijd een zorgverzekering op maat beschikbaar. Zorgkosten declareren bij Univé is ook heel eenvoudig geregeld en kan op 2 manieren: U kunt dit online doen via Mijn Univé Zorg. U kunt dan een foto of scan uploaden en krijgt het bedrag dat u vergoed krijgt binnen enkele dagen op uw rekening gestort. Of u stuurt een declaratieformulier in met de originele nota en krijgt vervolgens de vergoeding op uw rekening gestort. Net wat u prettig vindt.

Uiteraard kunt u via Univé ook gewoon naar uw eigen huisarts en krijgt u 100% vergoeding bij gecontracteerde zorgaanbieders. Wilt u weten welke dit precies zijn? Neem dan een kijkje op de website van Univé.

Voordelen zorgverzekering Univé

Als u kiest voor de zorgverzekering van Univé, dan profiteert u van:

  • Een scherpe premie
  • Op 2 manieren uw declaratie indienen
  • Gemakkelijk online.
  • Keuze uit verschillende aanvullende verzekeringen.

Premie Univé zorgverzekering 2017

Bij Univé bent u al voor €98,75 premie per maand verzekerd. U kunt ervoor kiezen om vrijwillig het eigen risico te verhogen met €500. U betaalt dan wel hogere kosten als u gebruik maakt van zorg waarvoor uw eigen risico geldt.

Vergelijk Univé met andere zorgverzekeraars

Er zijn natuurlijk meerdere zorgverzekeraars waar u uw zorg kunt laten verzekeren voor het aankomende jaar.. Er zijn in Nederland namelijk heel wat verzekeraars die het risico op hoge zorgkosten voor u kunnen afdekken. Maar welke is voor u het meest geschikt? Via de vergelijker kunt u in een paar minuten een vergelijking maken en de premie berekenen. Aan de hand van uw wensen krijgt u de goedkoopste zorgverzekering te zien.

Zorgverzekering vergelijken

Univé zorgverzekering afsluiten

Bent u overtuigd van de Univé zorgverzekering? Dan is het slechts een kwestie van een paar minuten en alles is geregeld. U kunt deze namelijk heel makkelijk online aanvragen en afsluiten. U gaat hiervoor naar de website van Univé.

Univé zorgverzekering polisvoorwaarden

Saaie stof en geen leuk klusje? Dat is wat we vaak horen als het gaat om het doorlezen van polisvoorwaarden. Maar de polisvoorwaarden zijn eenvoudig en goed leesbaar. Het is altijd verstandig om ze even door te lezen. U vindt ze op de website van Univé.

Univé zorgverzekering contact

Heeft u een vraag aan Univé, dan kunt u daarvoor bij ze terecht via:

Meer informatie

Wilt u nog meer weten over de zorgverzekering van Univé of bent u op zoek naar de ervaringen van andere klanten of zoekt u reviews? Ga dan naar de website van Univé.