UnitedConsumers zorgverzekering

> Direct naar de website van UnitedConsumers

Over de UnitedConsumers zorgverzekering

UnitedConsumers is een zorgcollectief. Al ruim tien jaar lang bieden ze u een van de goedkopere zorgverzekeringen aan. Door gebruik te maken van de kracht van het collectief kunnen ze u elk jaar een leuke korting bieden. U kunt kiezen uit korting in geld, of u kiest voor een cadeau. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen uit een notebook of een Xbox.

Voor dit collectief maakt UnitedConsumers gebruik van de zorgverzekeraar VGZ. In totaal hebben zij 25.000 polissen beschikbaar gesteld aan UnitedConsumers. Als u hier dus van mee wilt profiteren moet u zorgen dat u er op tijd bij bent.

U kunt naast de basisverzekering uiteraard kiezen voor enkele aanvullende dekkingen en vergoedingen. Wilt u weten wat deze precies inhouden en hoe hoog de vergoedingen zijn? Dan kunt u het beste even kijken op de website van UnitedConsumers.

En bent u eenmaal klant? Dan is het natuurlijk belangrijk dat u eenvoudig en snel een nota kunt declareren. U kunt dit doen via de website van VGZ. Dat gaat geheel online. Of u maakt gebruik van de mogelijkheid om het per post op te sturen. Beide zijn erg eenvoudig.

En stapt u voor 31 december 2016 over van uw huidige zorgverzekering naar die van UnitedConsumers (in samenwerking met VGZ), dan wordt de overstap helemaal voor u geregeld en hoeft u niet eens zelf op te zeggen bij uw oude zorgverzekering.

Voordelen zorgverzekering UnitedConsumers
Als u kiest voor de zorgverzekering van UnitedConsumers, dan profiteert u van:

  • Meer dan €125 korting per persoon
  • Kies zelf uw arts en ziekenhuis
  • 500.000 tevreden klanten
  • 14 dagen bedenktijd
  • Verschillende aanvullende verzekeringen mogelijk

Premie UnitedConsumers zorgverzekering 2017

UnitedConsumers is een goede zorgverzekeraar. U bent bij Pro Life dan ook al voor €99,70 premie per maand verzekerd voor uw zorgkosten. Als u ervoor kiest om vrijwillig het eigen risico te verhogen met €500 dan krijgt u extra korting. U betaalt dan wel hogere kosten als u gebruik maakt van zorg waarvoor uw eigen risico geldt.

Vergelijk UnitedConsumers met andere zorgverzekeraars

Er zijn natuurlijk nog heel wat meer zorgverzekeraars waar u uw zorg kunt laten verzekeren voor het aankomende jaar. Er zijn in Nederland namelijk nogal wat verzekeraars die uw risico op hoge zorgkosten afdekken. Maar welke is voor u het meest geschikt? Via de vergelijker kunt u in een paar minuten een vergelijking maken en de premie berekenen. Aan de hand van uw wensen krijgt u de goedkoopste zorgverzekering te zien.

Zorgverzekering vergelijken

UnitedConsumers zorgverzekering afsluiten

Bent u naar aanleiding van deze informatie overtuigd van de UnitedConsumers zorgverzekering? Dan is het slechts een kwestie van nog een paar minuten. U kunt deze namelijk heel makkelijk online aanvragen en afsluiten. U gaat hiervoor naar de website van UnitedConsumers.

UnitedConsumers zorgverzekering polisvoorwaarden

U zit er waarschijnlijk niet op te wachten. De polisvoorwaarden doorspitten van uw nieuwe zorgverzekering. Het is meestal saaie stof en geen leuk klusje, maar het is wel verstandig om ze toch altijd even door te lezen. De polisvoorwaarden van Salland zijn erg goed leesbaar en vrij eenvoudig. U vindt ze op de website van UnitedConsumers.

UnitedConsumers zorgverzekering contact

Heeft u een vraag aan UnitedConsumers, dan kunt u daarvoor bij ze terecht via:

Meer informatie

Wilt u nog meer weten over de zorgverzekering van UnitedConsumers of bent u op zoek naar de ervaringen van andere klanten of zoekt u reviews? Ga dan naar de website van UnitedConsumers.