Salland zorgverzekering

> Direct naar de website van Salland

Over de Salland zorgverzekering

Salland is een regionale zorgverzekeraar en richt zich dan ook op de beste zorg in de regio. Hierdoor staan ze dichtbij de verzekerden, u wellicht. Hoe merkt u dit? U merkt dit onder andere aan de service, de uitgebreide vergoedingen en de ruime zorgkeuze bij u in de regio.

Salland is onderdeel van Eno, dat is opgericht in 1860. Al ruim 155 jaar ervaring dus. Salland is een zorgverzekeraar zonder winstoogmerk. En dat betekent dat zij een groot deel van de premie direct weer investeren in goede zorg en een betaalbare premie. Wilt u weten welke zorg Salland biedt in uw regio? Dat kunt u met de Zorgzoeker op de website van Salland terugvinden.

Bij Salland kunt u naast de basisverzekering kiezen uit enkele aanvullende dekkingen en verzekeringen. Zo bieden ze 4 aanvullende zorgverzekeringen en 3 tandartsverzekeringen. Wilt u precies weten welke dekkingen er allemaal bij de aanvullende zorgverzekeringen horen? En wilt u weten welke vergoedingen Salland u biedt? Ga dan naar de website van Salland. U vindt daar een totaal overzicht dat altijd up to date is.

Als u eenmaal verzekert bent bij Salland, dan is het vooral belangrijk hoe het is geregeld qua declaratie. En dat zit bij Salland wel goed. U kunt dit namelijk op meerdere manieren doen. U kunt uiteraard per post uw declaratie opsturen, maar het kan tegenwoordig veel sneller. U kunt ook volledig online uw nota indienen. En wilt u het helemaal snel doen? En heeft u een smartphone? Dan kunt u gebruik maken van de Salland declaratie-app. U maakt een foto van de nota en binnen enkele dagen heeft u de kosten terug op uw rekening.

Voordelen zorgverzekering Salland

Als u kiest voor de zorgverzekering van Salland, dan profiteert u van:

  • Veel keuzevrijheid voor zorgverleners bij u in de buurt.
  • Geen selectie op leeftijd of gezondheid
  • Persoonlijk contact
  • Een scherpe premie
  • Op meerder manieren eenvoudig declareren.

Premie Salland zorgverzekering 2017

Salland is een aantrekkelijke zorgverzekeraar voor bij u in de regio. U bent bij Salland dan ook al voor €112,95 premie per maand verzekerd voor uw zorgkosten. Als u ervoor kiest om vrijwillig het eigen risico te verhogen met €500 dan krijgt u extra korting. U betaalt dan wel hogere kosten als u gebruik maakt van zorg waarvoor uw eigen risico geldt.

Vergelijk Salland met andere zorgverzekeraars

Er zijn natuurlijk nog heel wat meer zorgverzekeraars waar u uw zorg kunt laten verzekeren voor het aankomende jaar. Er zijn in Nederland namelijk nogal wat verzekeraars die uw risico op hoge zorgkosten afdekken. Maar welke is voor u het meest geschikt? Via de vergelijker kunt u in een paar minuten een vergelijking maken en de premie berekenen. Aan de hand van uw wensen krijgt u de goedkoopste zorgverzekering te zien.

Zorgverzekering vergelijken

Salland zorgverzekering afsluiten

Bent u naar aanleiding van deze informatie overtuigd van de Salland zorgverzekering? Dan is het slechts een kwestie van nog een paar minuten. U kunt deze namelijk heel makkelijk online aanvragen en afsluiten. U gaat hiervoor naar de website van Salland.

Salland zorgverzekering polisvoorwaarden

U zit er waarschijnlijk niet op te wachten. De polisvoorwaarden doorspitten van uw nieuwe zorgverzekering. Het is meestal saaie stof en geen leuk klusje, maar het is wel verstandig om ze toch altijd even door te lezen. De polisvoorwaarden van Salland zijn erg goed leesbaar en vrij eenvoudig. U vindt ze op de website van Salland.

Salland zorgverzekering contact

Heeft u een vraag aan Salland, dan kunt u daarvoor bij ze terecht via:

  • Salland zorgverzekering telefoonnummer: 0570 – 68 74 84
  • Stel uw vraag op Twitter: @Salland
  • Bekijk de veelgestelde vragen op de website van Salland
  • Website: Salland.nl (ook voor inloggen Mijn Salland)

Meer informatie

Wilt u nog meer weten over de zorgverzekering van Salland of bent u op zoek naar de ervaringen van andere klanten of zoekt u reviews? Ga dan naar de website van Salland.