Pro Life zorgverzekering

> Direct naar de website van Pro Life

Over de Pro Life zorgverzekering

Pro Life betekent ‘Voor het leven’. Bij Pro Life zien ze het leven als een wonder en een geschenk van God. Het leven blijft van waarde, ook als uw gezondheid afneemt. Dan is Pro Life er voor u . Ze bieden u zorg, aandacht en bescherming. De zorgverzekering van Pro Life sluit aan bij een christelijke levensovertuiging. Bij Pro Life staat u als klant voorop. Dit kunt u onder andere terug zien door het Keurmerk Klantgericht Verzekeren. Dit is een keurmerk voor verzekeraars die hun klant in de praktijk ook echt centraal stellen.

Zoals u waarschijnlijk weet is in Nederland iedereen verplicht om een zorgverzekering af te sluiten. Deze verplichte basisverzekering is bij alle zorgverzekeraars gelijk, behalve bij Pro Life. De basisverzekering van Pro Life heeft namelijk een principepolis. Hierin is geen vergoeding opgenomen voor abortus, euthanasie en geslachtsveranderende ingrepen. Wilt u hier meer over weten? Dan kunt u daarvoor het beste naar de website van Pro Life gaan.

U kunt zich bij Pro Life natuurlijk ook aanvullende verzekeren en kiezen voor aparte tandartsverzekeringen. Wilt u weten wat alle aanvullende dekkingen inhouden en hoeveel vergoeding u dan krijgt van Pro Life? Neem dan een kijkje op de site van Pro Life.

Net als bij de andere zorgverzekeraars kunt u bij Pro Life een declaratie op verschillende manieren indienen. Dit kunt u doen per post of volledige online via Mijn Pro Life. Heeft u een smartphone? Dan is het nog makkelijker. U download de app van Pro Life en maakt een foto van de nota die u vervolgens meteen instuurt. Binnen een paar dagen staat het geld op uw rekening.

Voordelen zorgverzekering Pro Life

Als u kiest voor de zorgverzekering van Pro Life, dan profiteert u van:

  • Sluit aan bij een christelijke geloofsovertuiging.
  • Verschillende aanvullende verzekeringen mogelijk.
  • Online declareren, onder andere via een app.
  • Kiezen uit een naturapolis of een naturapolis

Premie Pro Life zorgverzekering 2017

Pro Life is een goede zorgverzekeraar. U bent bij Pro Life dan ook al voor €117,45 premie per maand verzekerd voor uw zorgkosten. Als u ervoor kiest om vrijwillig het eigen risico te verhogen met €500 dan krijgt u extra korting. U betaalt dan wel hogere kosten als u gebruik maakt van zorg waarvoor uw eigen risico geldt.

Vergelijk Pro Life met andere zorgverzekeraars

Er zijn natuurlijk nog heel wat meer zorgverzekeraars waar u uw zorg kunt laten verzekeren voor het aankomende jaar. Er zijn in Nederland namelijk nogal wat verzekeraars die uw risico op hoge zorgkosten afdekken. Maar welke is voor u het meest geschikt? Via de vergelijker kunt u in een paar minuten een vergelijking maken en de premie berekenen. Aan de hand van uw wensen krijgt u de goedkoopste zorgverzekering te zien.

Zorgverzekering vergelijken

Pro Life zorgverzekering afsluiten

Bent u naar aanleiding van deze informatie overtuigd van de Pro Life zorgverzekering? Dan is het slechts een kwestie van nog een paar minuten. U kunt deze namelijk heel makkelijk online aanvragen en afsluiten. U gaat hiervoor naar de website van Pro Life.

Pro Life zorgverzekering polisvoorwaarden

U zit er waarschijnlijk niet op te wachten. De polisvoorwaarden doorspitten van uw nieuwe zorgverzekering. Het is meestal saaie stof en geen leuk klusje, maar het is wel verstandig om ze toch altijd even door te lezen. De polisvoorwaarden van Salland zijn erg goed leesbaar en vrij eenvoudig. U vindt ze op de website van Pro Life.

Pro Life zorgverzekering contact

Heeft u een vraag aan Pro Life, dan kunt u daarvoor bij ze terecht via:

  • Pro Life zorgverzekering telefoonnummer: 033 – 4228188
  • Stel uw vraag op Twitter: @ProLifeZorg
  • Bekijk de veelgestelde vragen op de website van Pro Life
  • Website: prolife.nl (ook voor inloggen Mijn Pro Life)

Meer informatie

Wilt u nog meer weten over de zorgverzekering van Pro Life of bent u op zoek naar de ervaringen van andere klanten of zoekt u reviews? Ga dan naar de website van Pro Life.