PNOzorg zorgverzekering

> Direct naar de website van PNOzorg

Over de PNOzorg zorgverzekering

PNOzorg is al 8 jaar lang één van de drie beste zorgverzekeraars van Nederland. In 2015 is zij opnieuw gewaardeerd met een 8,2. PNOzorg is daarom wellicht het overwegen waard als u uw zorgverzekering gaat vergelijken. PNOzorg is al ruim 60 jaar een specialist in zorgverzekeringen. De meeste klanten zijn werkzaam in de media en de creatieve sector. Bij PNOzorgt heeft u vrije zorgkeuze. Dit betekent dat u zelf mag kiezen naar welke arts en welk ziekenhuis u gaat als dit nodig is.

Naast de basisverzekering kunt u bij PNOzorg kiezen uit verschillende aanvullende verzekeringen en dekkingen. Zo kunt u kiezen voor aanvullende verzekeringen voor fysiotherapie of de tandarts. Wilt u precies weten welke aanvullende dekkingen er mogelijk zijn en op welke vergoedingen u dan kunt rekenen? Neem dan een kijkje op de website van PNOzorg. Hier vindt u een volledig overzicht van alle dekkingen en vergoedingen.

Wilt u medische kosten declareren bij PNOzorg? Dat gaat heel eenvoudig en kan op meerdere manieren. Als eerste kunt u uiteraard per post uw declaratie indienen. Maar het kan ook volledige online. Via MijnPNO kunt u alles digitaal regelen. En heeft u een smartphone? Dan kunt u ook via de app van PNOzorg uw declaratie indienen. Er is een app voor iOs en Android. Als u deze heeft gedownload kunt u vervolgens een foto maken van de nota en deze meteen insturen.

Voordelen zorgverzekering PNOzorg

Als u kiest voor de zorgverzekering van PNOzorg, dan profiteert u van:

  • Door 28.000 respondenten gemiddeld beoordeeld met een 8,2 (2015).
  • Een scherpe premie
  • Verschillende aanvullende verzekeringen mogelijk
  • Online declareren via de app
  • U kiest zelf naar welk ziekenhuis u gaat

Premie PNOzorg zorgverzekering 2017

PNOzorg is een aantrekkelijke zorgverzekeraar. U bent bij PNOzorg dan ook al voor €109,94 premie per maand verzekerd voor uw zorgkosten. Als u ervoor kiest om vrijwillig het eigen risico te verhogen met €500 dan krijgt u extra korting en betaalt u nog maar €84,94 per maand premie. U betaalt dan wel hogere kosten als u gebruik maakt van zorg waarvoor uw eigen risico geldt.

Vergelijk PNOzorg met andere zorgverzekeraars

Er zijn natuurlijk nog heel wat meer zorgverzekeraars waar u uw zorg kunt laten verzekeren voor het aankomende jaar. Er zijn in Nederland namelijk nogal wat verzekeraars die uw risico op hoge zorgkosten afdekken. Maar welke is voor u het meest geschikt? Via de vergelijker kunt u in een paar minuten een vergelijking maken en de premie berekenen. Aan de hand van uw wensen krijgt u de goedkoopste zorgverzekering te zien.

Zorgverzekering vergelijken

PNOzorg zorgverzekering afsluiten

Bent u naar aanleiding van deze informatie overtuigd van de PNOzorg zorgverzekering? Dan is het slechts een kwestie van nog een paar minuten. U kunt deze namelijk heel makkelijk online aanvragen en afsluiten. U gaat hiervoor naar de website van PNOzorg.

PNOzorg zorgverzekering polisvoorwaarden

U zit er waarschijnlijk niet op te wachten. De polisvoorwaarden doorspitten van uw nieuwe zorgverzekering. Het is meestal saaie stof en geen leuk klusje, maar het is wel verstandig om ze toch altijd even door te lezen. De polisvoorwaarden van PNOzorg zijn eenvoudig en goed leesbaar. U vindt ze op de website van PNOzorg.

PNOzorg zorgverzekering contact

Heeft u een vraag aan PNOzorg, dan kunt u daarvoor bij ze terecht via:

  • PNOzorg zorgverzekering telefoonnummer: 030 – 6396262
  • Stel uw vraag op Twitter: @PNOzorg
  • Bekijk de veelgestelde vragen op de website van PNOzorg
  • Website: PNOzorg.nl (ook voor inloggen MijnPNO)

Meer informatie

Wilt u nog meer weten over de zorgverzekering van PNOzorg of bent u op zoek naar de ervaringen van andere klanten of zoekt u reviews? Ga dan naar de website van PNOzorg.