ONVZ zorgverzekering

> Direct naar de website van ONVZ

Over de ONVZ zorgverzekering

ONVZ is een zuivere restitutie zorgverzekeraar en bestaat sinds 1933. En dat betekent in ‘gewone mensentaal’ dat u bij ONVZ zelf mag bepalen door welke arts en in welk ziekenhuis u zich wilt laten behandelen. Dit wordt ook wel vrije zorgkeuze genoemd. ONVZ Is verschillende keren uitgeroepen tot beste zorgverzekeraar van Nederland. Als u zorgverzekeringen gaat vergelijken, is het dan ook zeker de moeite waard om deze mee te nemen in uw lijstje.

Declareren bij ONVZ is heel eenvoudig. U kunt kiezen uit verschillende manieren. Dit kan via uw mobiel via de ONVZ app of u kunt het doen via de website. Allebei volledige online, waardoor u geen papier meer nodig heeft. Wilt u toch liever per post uw declaratie opsturen? Ook dat is geen enkel probleem. Online kunt u altijd de status van uw declaratie volgen.

U kunt bij deze zorgverzekeraar kiezen voor een basisverzekering en deze natuurlijk uitbreiden met verschillende aanvullende verzekeringen voor onder andere de tandarts. Als u precies wilt weten welke uitbreidingen er beschikbaar zijn en welke vergoedingen ONVZ betaalt, dan kunt u daarvoor het beste naar het volledige overzicht op de website van ONVZ toe gaan.

Voordelen zorgverzekering ONVZ

Als u kiest voor de zorgverzekering van ONVZ, dan profiteert u van:

  • Een scherpe premie
  • Vrije zorgkeuze: altijd naar uw eigen arts en ziekenhuis
  • Online declaratie mogelijk via de app en de website
  • Veel verschillende aanvullende verzekeringen mogelijk
  • Meerdere keren uitgeroepen tot ‘beste zorgverzekeraar’

Premie ONVZ zorgverzekering 2017

Bij ONVZ  bent u al voor €115,91 premie per maand verzekerd voor uw zorgkosten. U kunt er zelf voor kiezen om vrijwillig het eigen risico te verhogen met €500. U betaalt dan wel hogere kosten als u gebruik maakt van zorg waarvoor uw eigen risico geldt.

Vergelijk ONVZ met andere zorgverzekeraars

Er zijn natuurlijk meerdere zorgverzekeraars waar u uw zorg kunt laten verzekeren voor het aankomende jaar. Er zijn in Nederland namelijk heel wat verzekeraars die het risico op hoge zorgkosten voor u kunnen afdekken. Maar welke is voor u het meest geschikt? Via de vergelijker kunt u in een paar minuten een vergelijking maken en de premie berekenen. Aan de hand van uw wensen krijgt u de goedkoopste zorgverzekering te zien.

Zorgverzekering vergelijken

ONVZ zorgverzekering afsluiten

Bent u overtuigd van de ONVZ zorgverzekering? Dan is het slechts een kwestie van een paar minuten en alles is geregeld. U kunt deze namelijk heel makkelijk online aanvragen en afsluiten. U gaat hiervoor naar de website van ONVZ.

ONVZ zorgverzekering polisvoorwaarden

Saaie stof en geen leuk klusje? Dat is wat we vaak horen als het gaat om het doorlezen van polisvoorwaarden. Maar de polisvoorwaarden zijn eenvoudig en goed leesbaar. Het is altijd verstandig om ze even door te lezen. U vindt ze op de website van ONVZ.

ONVZ zorgverzekering contact

Heeft u een vraag aan ONVZ, dan kunt u daarvoor bij ze terecht via:

  • OHRA zorgverzekering telefoonnummer: 030 – 639 62 22
  • Stel uw vraag op Twitter: @ONVZ
  • Bekijk de veelgestelde vragen op de website van ONVZ
  • Website: ONVZ.nl (ook voor inloggen MijnONVZ)

Meer informatie

Wilt u nog meer weten over de zorgverzekering van ONVZ of bent u op zoek naar de ervaringen van andere klanten of zoekt u reviews? Ga dan naar de website van ONVZ.