OHRA zorgverzekering

> Direct naar de website van OHRA

Over de OHRA zorgverzekering

Als u kiest voor OHRA, dan kiest u voor vrije zorgkeuze. U mag bij OHRA namelijk altijd uw eigen zorgverlener kiezen. U kunt dus altijd naar uw eigen ziekenhuis, huisarts, apotheek, etc. Dat is wel zo prettig toch?

Bij OHRA houden ze van gemak. Maar u waarschijnlijk toch ook? Als u zorgkosten wilt declareren dan kan dat heel eenvoudig en snel online. U kunt inloggen in de ‘mijn-omgeving’ van OHRA of u kunt uw declaratie indienen via de OHRA app. Vindt u dit allebei niet handig, dan kunt u natuurlijk ook nog gewoon schriftelijk declareren per post. Binnen een paar dagen heeft u de zorgkosten teruggestort gekregen op uw rekening. Heeft u nog aanvullende verzekeringen nodig? Dan krijgt u daar wat extra korting op bij OHRA. Dat is nog eens mooi meegenomen. Scheelt u net weer wat extra geld.

De vergoedingen die u krijgt zijn voor de basisverzekering zijn bij alle verzekeraars gelijk. Voor extra vergoedingen kunt u zich natuurlijk aanvullend verzekeren. De vergoeding die u dan krijgt verschilt per zorgverzekering. Wilt u weten hoe dat bij OHRA precies zit? Ga dan naar de website van OHRA voor een totaaloverzicht.

Voordelen zorgverzekering OHRA

Als u kiest voor de zorgverzekering van OHRA, dan profiteert u van:

  • Een aantrekkelijke premie
  • Online declaratie mogelijk via de app en de website
  • Korting op aanvullende verzekeringen
  • Vrije zorgkeuze

Premie OHRA zorgverzekering 2017

Bij OHRA bent u al voor €104,55 zorgpremie per maand verzekerd voor uw zorgkosten. U kunt ervoor kiezen om vrijwillig het eigen risico te verhogen met €500. U betaalt dan wel hogere kosten als u gebruik maakt van zorg waarvoor uw eigen risico geldt.

Vergelijk OHRA met andere zorgverzekeraars

Er zijn natuurlijk meerdere zorgverzekeraars waar u uw zorg kunt laten verzekeren voor het aankomende jaar. Er zijn in Nederland namelijk heel wat verzekeraars die het risico op hoge zorgkosten voor u kunnen afdekken. Maar welke is voor u het meest geschikt? Via de vergelijker kunt u in een paar minuten een vergelijking maken en de premie berekenen. Aan de hand van uw wensen krijgt u de goedkoopste zorgverzekering te zien.

Zorgverzekering vergelijken

OHRA zorgverzekering afsluiten

Bent u overtuigd van de OHRA zorgverzekering? Dan is het slechts een kwestie van een paar minuten en alles is geregeld. U kunt deze namelijk heel makkelijk online aanvragen en afsluiten. U gaat hiervoor naar de website van OHRA.

OHRA zorgverzekering polisvoorwaarden

Saaie stof en geen leuk klusje? Dat is wat we vaak horen als het gaat om het doorlezen van polisvoorwaarden. Maar de polisvoorwaarden zijn eenvoudig en goed leesbaar. Het is altijd verstandig om ze even door te lezen. U vindt ze op de website van OHRA.

OHRA zorgverzekering contact

Heeft u een vraag aan OHRA, dan kunt u daarvoor bij ze terecht via:

  • OHRA zorgverzekering telefoonnummer: 026 – 400 40 40
  • Stel uw vraag op Twitter: @OHRA
  • Bekijk de veelgestelde vragen op de website van OHRA
  • Website: OHRA.nl (ook voor inloggen MijnOHRA)

Meer informatie

Wilt u nog meer weten over de zorgverzekering van OHRA of bent u op zoek naar de ervaringen van andere klanten of zoekt u reviews? Ga dan naar de website van OHRA.