Menzis zorgverzekering

> Direct naar de website van Menzis

Over de Menzis zorgverzekering

Menzis is een zorgverzekeraar die u kan helpen bij het dekken van uw zorgkosten. Maar Menzis doet meer. Ze behartigen namelijk uw belangen als u ziek bent of als uw gezondheid daar om vraagt. Ze zetten zich in om ook in de toekomst zorg betaalbaar te laten zijn.

Bij Menzis kunt u kiezen uit verschillende pakketten als het gaat om de zorgverzekering. U kunt ervoor kiezen om alles zelf online te regelen. Vindt u dat niet zo prettig? Dan kunt u ook kiezen voor een variant waarbij u meer persoonlijk contact kunt hebben met de medewerkers van Menzis. Zo is er voor ieder wat wils. U kunt bij Menzis altijd kiezen uit een ruim aanbod van goede zorgaanbieders. En als u naar een zorgaanbieder waar Menzis geen contract mee heeft, dan krijgt u altijd nog een flink deel vergoed. Dit begint bij 65% en kan soms oplopen tot zelfs 100%. Uiteraard biedt Menzis u ook de mogelijkheid om te kiezen voor enkele aanvullende dekkingen, onder andere voor uw tandarts. Wilt u precies weten wat de keuzes zijn bij Menzis en welke vergoedingen ze u bieden? Kijk dan op de website van Menzis voor een volledig overzicht.

Net als bij andere verzekeraars kunt u ook bij Menzis uw declaratie op verschillende manieren insturen. U kunt dit per post doen. Maar u kunt het ook volledige online doen via MijnMenzis of via de app die er is voor Android en iOs. Vervolgens kunt u online de status volgen en wordt er binnen een aantal dagen uitbetaald.

Voordelen zorgverzekering Menzis

Als u kiest voor de zorgverzekering van Menzis, dan profiteert u van:

  • Een lage premie
  • Alles eenvoudig zelf online regelen of wat meer persoonlijk contact
  • Declareren gaat heel eenvoudig.
  • Keuze uit verschillende aanvullende verzekeringen.

Premie Menzis zorgverzekering 2017

Bij Menzis basisverzekering is er al vanaf €103 premie per maand, met een eigen risico van €385. Als u er voor kiest om uw vrijwillige eigen risico te verhogen met €500 dan gaat de premie per maand omhoog, maar loopt u wel het risico op hogere kosten als u zorgkosten gaat declareren waarvoor het eigen risico geldt.

Vergelijk Menzis met andere zorgverzekeraars

Er zijn natuurlijk meerdere zorgverzekeraars waar u uw zorg kunt laten verzekeren voor het aankomende jaar. Er zijn in Nederland namelijk heel wat verzekeraars die het risico op hoge zorgkosten voor u kunnen afdekken. Maar welke is voor u het meest geschikt? Via de vergelijker kunt u in een paar minuten een vergelijking maken en de premie berekenen. Aan de hand van uw wensen krijgt u de goedkoopste zorgverzekering te zien.

Zorgverzekering vergelijken

Menzis zorgverzekering afsluiten

Bent u overtuigd van de Menzis zorgverzekering? Dan is het slechts een kwestie van een paar minuten en alles is geregeld. U kunt deze namelijk heel makkelijk online aanvragen en afsluiten. U gaat hiervoor naar de website van Menzis.

Menzis zorgverzekering polisvoorwaarden

U ziet er waarschijnlijk weer tegenop om de polisvoorwaarden van uw zorgverzekering voor het aankomende jaar door te spitten. Toch? Dat horen we vaker. Maar de polisvoorwaarden zijn nu veel vaker goed leesbaar. Het is altijd wel verstandig om ze toch even door te lezen. U vindt ze op de website van Menzis.

Menzis zorgverzekering contact

Heeft u een vraag aan Menzis, dan kunt u daarvoor bij ze terecht via:

Meer informatie

Wilt u nog meer weten over de zorgverzekering van Menzis of bent u op zoek naar de ervaringen van andere klanten of zoekt u reviews? Ga dan naar de website van Menzis.