Kiemer zorgverzekering

> Direct naar de website van Kiemer

Over de Kiemer zorgverzekering

Kiemer is onderdeel van De Friesland Zorgverzekeraar. Hierdoor zijn ze bij Kiemer nog beter in staat om uw goede zorg en service te bieden. Zo profiteert u van inkoopvoordeel en de beste zorg. En bij Kiemer bepaalt u zelf naar welk ziekenhuis, welke arts en welke specialist u toe gaat. Kiemer biedt u een zogeheten restitutiepolis. Dit wordt ook wel vrije zorgkeuze genoemd. Weet u niet goed wat voor u de beste zorgverlener is? Ook daarmee helpen ze u graag.

Bij Kiemer kunt u naast de basisverzekeringen kiezen uit aanvullende verzekeringen, waarmee u zich kunt verzekeren voor meer fysiotherapie, anticonceptie, contactlenzen en brillen en nog veel meer. Als u precies wilt weten welke extra dekkingen er zijn en welke vergoedingen Kiemer u biedt dan kunt u het beste even op de website van Kiemer kijken. Daar vindt u altijd een actueel overzicht.

Als u klant bent bij Kiemer is declaratie een eitje. U kunt dit per post doen, maar nog veel gemakkelijker kunt u dat online doen via Mijn Kiemer. U regelt het dan allemaal digitaal en binnen een paar dagen wordt het geld vervolgens weer naar u overgemaakt.

Voordelen zorgverzekering Kiemer

Als u kiest voor de zorgverzekering van Kiemer, dan profiteert u van:

  • Door de Consumentenbond beoordeelt als betrouwbaarste klantenservice.
  • Een zeer scherpe premie
  • Verschillende aanvullende dekkingen mogelijk
  • Volledig online declaratie mogelijk
  • Vrije zorgkeuze

Premie Kiemer zorgverzekering 2017

Kiemer is een aantrekkelijke zorgverzekeraar. U bent bij Kiemer dan ook al voor €106,95 premie per maand verzekerd voor uw zorgkosten. Als u ervoor kiest om vrijwillig het eigen risico te verhogen met €500 dan krijgt u nog aardig wat korting per maand daarop. U betaalt dan wel hogere kosten als u gebruik maakt van zorg waarvoor uw eigen risico geldt.

Vergelijk Kiemer met andere zorgverzekeraars

Er zijn natuurlijk meerdere zorgverzekeraars waar u uw zorg kunt laten verzekeren voor het aankomende jaar. Er zijn in Nederland namelijk heel wat verzekeraars die het risico op hoge zorgkosten voor u kunnen afdekken. Maar welke is voor u het meest geschikt? Via de vergelijker kunt u in een paar minuten een vergelijking maken en de premie berekenen. Aan de hand van uw wensen krijgt u de goedkoopste zorgverzekering te zien.

Zorgverzekering vergelijken

Kiemer zorgverzekering afsluiten

Bent u naar aanleiding van deze informatie overtuigd van de Kiemer zorgverzekering? Dan is het slechts een kwestie van nog een paar minuten. U kunt deze namelijk heel makkelijk online aanvragen en afsluiten. U gaat hiervoor naar de website van Kiemer.

Kiemer zorgverzekering polisvoorwaarden

U zit er waarschijnlijk niet op te wachten. De polisvoorwaarden doorspitten van uw nieuwe zorgverzekering. Het is meestal saaie stof en geen leuk klusje, maar het is wel verstandig om ze toch altijd even door te lezen. De polisvoorwaarden van Kiemer zijn eenvoudig en goed leesbaar. U vindt ze op de website van Kiemer.

Kiemer zorgverzekering contact

Heeft u een vraag aan Kiemer, dan kunt u daarvoor bij ze terecht via:

  • Kiemer zorgverzekering telefoonnummer: 0800 – 29 13 131
  • Stel uw vraag op Twitter: @VolgKiemer
  • Bekijk de veelgestelde vragen op de website van Kiemer
  • Website: Kiemer.nl (ook voor inloggen Mijn Kiemer)

Meer informatie

Wilt u nog meer weten over de zorgverzekering van Kiemer of bent u op zoek naar de ervaringen van andere klanten of zoekt u reviews? Ga dan naar de website van Kiemer.