HEMA zorgverzekering

> Direct naar de website van HEMA

Over de HEMA zorgverzekering

Voor een zorgverzekering denkt u wellicht niet meteen aan HEMA. Toch? Bij de HEMA vinden ze het leven bijzonder en weten ze dat u zuinig bent op uw lichaam. Daarom bieden ze ook een goede zorgverzekering aan. Als u kiest voor een HEMA zorgverzekering dan profiteert u van lage prijzen. Niet alleen voor uw zorgverzekering, maar ook als u gaat shoppen bij HEMA. Hiermee profiteert u dus van extra voordeel. U krijgt namelijk 10% korting op bijna alles van HEMA. Als u zich verzekert bij HEMA dan kunt u gewoon naar uw eigen huisarts, hypotheek en ziekenhuis. Ze hebben namelijk afspraken gemaakt met een heleboel zorgaanbieders in Nederland. Op de website van HEMA ziet u welke dat bij u in de buurt allemaal zijn.

Bij de HEMA zorgverzekering gaat zo’n beetje alles online. Dat is wel zo makkelijk en snel. Ook kunt u uw zorgkosten declareren via een app. Hiermee kunt u vervolgens ook de status volgen. Uiteraard vindt u online ook uw declaratieoverzicht, kunt u personen toevoegen op uw polis en kunt u een digitale polis downloaden en wijzigingen doorgeven.

Voordelen zorgverzekering HEMA

Als u kiest voor de zorgverzekering van HEMA, dan profiteert u van:

  • Een scherpe premie
  • Eenvoudig online, onder andere via een app declareren
  • Gewoon naar uw eigen huisarts en apotheek.
  • 10% korting op het HEMA assortiment
  • Kinderen 50% korting op WILDLANDS Adventure Zoo in Emmen
  • Keuze uit verschillende aanvullende verzekeringen.

Premie HEMA zorgverzekering 2017

Bij HEMA bent u al voor €108 premie per maand verzekerd, met een eigen risico van €385. Als u er voor kiest om uw vrijwillige eigen risico te verhogen met €500, dan betaalt u slechts €84 per maand.

Vergelijk HEMA met andere zorgverzekeraars

Er zijn natuurlijk meerdere zorgverzekeraars waar u uw zorg kunt laten verzekeren voor het aankomende jaar. Er zijn in Nederland namelijk heel wat verzekeraars die het risico op hoge zorgkosten voor u kunnen afdekken. Maar welke is voor u het meest geschikt? Via de vergelijker kunt u in een paar minuten een vergelijking maken en de premie berekenen. Aan de hand van uw wensen krijgt u de goedkoopste zorgverzekering te zien.

Zorgverzekering vergelijken

HEMA zorgverzekering afsluiten

Bent u overtuigd van de HEMA zorgverzekering? Dan is het slechts een kwestie van een paar minuten en alles is geregeld. U kunt deze namelijk heel makkelijk online aanvragen en afsluiten. U gaat hiervoor naar de website van HEMA.

HEMA zorgverzekering polisvoorwaarden

Saaie stof en geen leuk klusje? Dat is wat we vaak horen als het gaat om het doorlezen van polisvoorwaarden. Maar de polisvoorwaarden zijn eenvoudig en goed leesbaar. Het is altijd verstandig om ze even door te lezen. U vindt ze op de website van HEMA.

HEMA zorgverzekering contact

Heeft u een vraag aan HEMA, dan kunt u daarvoor bij ze terecht via:

Meer informatie

Wilt u nog meer weten over de zorgverzekering van HEMA of bent u op zoek naar de ervaringen van andere klanten of zoekt u reviews? Ga dan naar de website van HEMA.