FBTO zorgverzekering

> Direct naar de website van FBTO

Over de FBTO zorgverzekering

Bij FBTO vinden ze het belangrijk dat u zelf uw zorgverzekering kunt samenstellen. Daarom hebben ze geen vast uitgebreid aanvullend pakket, maar hebben ze verschillende modules waar u uit kunt kiezen. En het mooie is, de meeste modules kunt u gedurende het jaar alsnog aanzetten. Net wat u nodig heeft. Alleen de modules tand en spieren & gewrichten moet u vooraf kiezen en kunt u  niet tussentijds aanzette. Bij de andere modules kan dat wel. Denk hierbij aan: zorg in het buitenland, ongevallen, tand ongeval, gezinsplanning, voetzorg, alternatieve geneeswijzen, zorg & herstel en enkele anderen.  Hoe werkt dat dan precies? U kunt bij FBTO inloggen in MijnFBTO en daar zelf een module aanzetten. Op het moment dat u dat doet dan kunt u deze gebruiken vanaf de 1e van de volgende maand. De module kunt u vervolgens niet meer uitzetten en blijft aanstaan tot 31 december. Wat overigens ook altijd prettig is, bij FBTO kunt u kiezen uit zorg in alle ziekenhuizen. Zo weet u zeker dat u bij een ziekenhuis bij u in de buurt zorg kunt krijgen als dat nodig is. Het maakt hiervoor niet uit of u heeft gekozen voor een naturapolis of een restitutiepolis. Let wel even op of u een lagere vergoeding krijgt en hoe het gaat met het eigen risico. Maar dat kunt u allemaal uitgebreid lezen op de website van FBTO.

Voordelen FBTO zorgverzekering

Kiest u voor een zorgverzekering FBTO? Dan profiteert u van:

  • Een scherpe premie
  • Zelf kiezen naar welk ziekenhuis u gaat
  • Zelf modules aanzetten gedurende het jaar
  • Eenvoudig online declareren

Premie FBTO zorgverzekering 2017

Bij FBTO bent u al voor €103,50 per maand verzekerd (basisverzekering) volgend jaar met een eigen risico van €385.U kunt er zelf nog voor kiezen om het eigen risico vrijwillig te verhogen met €500 per jaar. Dan betaalt u wel hogere kosten als u gebruik maakt van zorg waarvoor het eigen risico geldt, maar per maand betaalt u wel een lagere premie.

Vergelijk FBTO met andere zorgverzekeraars

Er zijn heel veel zorgverzekeraars waar u uit kunt kiezen voor volgend jaar. Hoe doet FBTO het bijvoorbeeld ten opzichte van ONVZ of Zilverenkruis of DSW? Welke zorgverzekering is voor u het meeste geschikt? U kunt via de zorgvergelijker in een paar seconden een eenvoudige vergelijking laten maken. Aan de hand van uw wensen voor volgend jaar laat de vergelijker de goedkoopste zorgverzekering zien voor uw situatie.

Zorgverzekering vergelijken

FBTO zorgverzekering afsluiten

Weet u genoeg? En wilt u de FBTO zorgverzekering aanvragen? Dat is heel gemakkelijk. U regelt dit in een paar minuten online op de website van FBTO.

FBTO zorgverzekering polisvoorwaarden

Hier zit u waarschijnlijk niet op te wachten, maar toch is het slim om even te doen. Lees even de polisvoorwaarden door van uw nieuwe zorgverzekering. Dit voorkomt vervelende verrassingen in het aankomende jaar. Het gaat ten slotte om uw gezondheid. Neem even de moeite en lees ze door. Die van FBTO vindt u op hun website.

FBTO zorgverzekering contact

Heeft u een vraag aan FBTO? Die kunt u natuurlijk aan ze stellen. Dit kan via:

  • FBTO zorgverzekering telefoonnummer: 058 – 234 5678
  • Stel uw vraag op Twitter via: @FBTO
  • Bekijk de veelgestelde vragen op de website van FBTO
  • Website: FBTO.nl (ook voor inloggen MijnFBTO)

Meer informatie

Wilt u meer weten over de zorgverzekering FBTO of wilt u weten wat de ervaringen zijn van anderen in de vorm van reviews? Ga dan naar de website van FBTO.