Ditzo zorgverzekering

> Direct naar de website van Ditzo

Over de Ditzo zorgverzekering

U kent deze verzekeraar wellicht van de reisverzekering, de woonhuisverzekering, de inboedelverzekering, de rechtsbijstandverzekering of de autoverzekering die ze aanbieden. Of van de reclames waarin ze het hebben over ‘verzekeren met een smiley’. Maar u kunt bij Ditzo ook terecht voor uw zorgverzekering. De Ditzo zorgverzekering onderdeel van ASR. Ditzo biedt u de mogelijkheid om te kiezen voor een zorgverzekering met vrije zorgkeuze. Dit betekent dat u vervolgens zelf kunt bepalen naar welk ziekenhuis u toe wilt als dat nodig is. Maar dat is niet alles, want u kunt natuurlijk zelf bepalen welke zorg u wel en niet wilt verzekeren en net als bij iedere andere verzekeraar ook de hoogte van uw eigen risico bepalen. Als u kiest voor een hoger eigen risico per jaar, dan betaalt u ook minder zorgpremie, maar loopt u wel wat extra risico op hoge kosten als u wel meer zorg nodig heeft dan u van tevoren inschat.

Bij Ditzo hebben ze iets leuks als extra voor hun klanten bedacht. De Ditzo Pechvogelhulp. Het zal u maar net gebeuren. U krijgt te maken met een ongeval waardoor u fysiotherapie nodig heeft en daar heeft u zich  niet voor verzekerd. Of u valt van de trap en breekt een tand af. Dan kunt u een beroep doen op de Ditzo Pechvolgelhulp. Op de website van Ditzo kunt u lezen wat er wel en niet wordt vergoed.

Als u een zorgverzekering heeft afgesloten bij deze zorgverzekeraar dan heeft u het hele jaar door altijd inzicht in uw zorgkosten. Dit gaat door inloggen op Mijn Zorgverzekering. Hiervindt u alle kosten die u heeft gemaakt en in deze omgeving kunt u ook declaraties eenvoudig online indienen. Dit kan natuurlijk ook via de app. De consumentenbond heeft Ditzo zelfs beloond en aangemerkt als zorgverzekeraar die de zorgkosten het meest duidelijk inzichtelijk maakt voor u als klant.

En tot slot, bij Ditzo doen ze niet moeilijk over uw leeftijd of gezondheid. Sowieso accepteren ze natuurlijk iedereen voor de basisverzekering, want daarin hebben ze geen keuze wettelijk gezien, maar ook voor een aanvullende verzekering hoeft u zich geen zorgen te maken. Ze selecteren niet op leeftijd, gezondheid of chronische ziekten. Dus waar wacht u nog op? U kunt kiezen uit 3 verschillende aanvullende verzekeringen: ZorgGoed, ZorgBeter en ZorgBest. Op de website van Ditzo vindt u de verschillen van deze verzekeringen.

Voordelen Ditzo zorgverzekering

Kiest u voor de zorgverzekering Ditzo? Dan profiteert u van de volgende voordelen:

  • De goedkoopste zorgverzekering met vrije zorgkeuze 2017. U kiest zelf naar welk ziekenhuis of welke huisarts u gaat.
  • Geen medische selectie. Iedereen kan hierdoor een (aanvullende) zorgverzekering afsluiten.
  • Eenvoudig en snel online declareren via de Ditzo Declaratie app.
  • Betaal uw premie in 1x voor het hele jaar en krijg 1% extra korting.
  • Tot €10.000 extra vergoeding met de Ditzo Pechvogelhulp.

Premie Ditzo zorgverzekering 2017

Bij Ditzo bent u in 2017 al voor €100,95 per maand verzekerd met een eigen risico van €385. Als u het eigen risico verhoogt dan gaat de premie per maand omlaag. Hiermee is Ditzo de goedkoopste zorgverzekering met vrije zorgkeuze voor 2017.

Vergelijk Ditzo met andere zorgverzekeraars

Er zijn heel veel zorgverzekeraars waaruit u kunt kiezen voor het volgende jaar. Maar hoe doet de zorgverzekering van Ditzo het ten opzichte van bijvoorbeeld ONVZ of Zilverenkruis? Welke zorgverzekering past het beste bij uw situatie voor volgend jaar? Via de zorgvergelijker kunt u in een paar tellen een eenvoudig vergelijking maken aan de hand van uw gegevens. Vervolgens laat de vergelijker zien welke de goedkoopste zorgverzekering is voor u.

Zorgverzekering vergelijken

Ditzo zorgverzekering afsluiten

Heeft u een beslissing genomen? En kiest u voor Ditzo? Dan is het vanaf nu heel gemakkelijk. U regelt het in een paar stappen. U gaat naar de website van Ditzo toe en vervolgens kunt u daar in een paar stappen de verzekering online aanvragen. Het is echt maar een paar minuten werk.

Ditzo zorgverzekering polisvoorwaarden

Dit is niet het leukste onderdeel van een nieuwe zorgverzekering uitzoeken, maar het gaat om uw gezondheid en daarom is het toch verstandig om hier wel even tijd voor te maken: de kleine lettertjes van de zorgverzekering. Hiermee voorkomt u vervelende verrassingen. De polisvoorwaarden van Ditzo vindt u op hun website.

Ditzo zorgverzekering contact

Heeft u een vraag aan Ditzo? Wilt u de Ditzo klantenservice bellen? Dat kan via:

  • Ditzo whatsapp: 06 – 516 777 01
  • Ditzo zorgverzekering telefoonnummer: 030 – 699 79 30
  • Stel uw vraag op Twitter via: @Ditzo
  • Bekijk de veelgestelde vragen op de website van Ditzo
  • Website: Ditzo.nl (ook voor inloggen MijnDitzo)

Meer informatie

Wilt u meer weten over deze zorgverzekering of wilt u weten wat de ervaringen zijn van andere klanten of zoekt u een review? Ga dan naar de website van Ditzo.