Delta Lloyd zorgverzekering

> Direct naar de website van Delta Lloyd

Over de Delta Lloyd zorgverzekering

De zorgverzekering van Delta Lloyd is een basisverzekering met een restitutiepolis. Wat betekent dat in ‘gewone mensentaal’? Dat betekent dat u een vergoeding krijgt voor de zorg die u nodig heeft. En daarbij bepaalt u zelf naar welke zorgverlener u toe gaat. U kunt dus zelf uw arts en ziekenhuis uitzoeken als dat nodig is. Zowel bij een gecontracteerde als een niet-gecontracteerde zorgverlener krijgt u alles vergoed via Delta Lloyd. Het enige wat hierbij belangrijk is, is dat de zorgverlener geen buitensporig hoge tarieven mag rekenen.

De basisverzekering van Delta Lloyd is uit te breiden met enkele aanvullende verzekeringen en dekkingen. Wilt u weten wat deze precies zijn en wilt u weten welke vergoedingen Delta Lloyd biedt? Ga dan naar de website van Delta Lloyd.

En wilt u een declaratie opsturen? Dan kunt u dat eenvoudig doen per post of u kunt het online doorgeven via Mijn Delta Lloyd. U heeft daar inzicht in uw zorgkosten, kunt uw vergoedingen bekijken, kosten declareren maar ook wijzigingen doorgeven. Dat is nog eens makkelijk toch?

Voordelen zorgverzekering Delta Lloyd

Als u kiest voor de zorgverzekering van Delta Lloyd, dan profiteert u van:

  • Een aantrekkelijke premie
  • Online declareren
  • Keuze uit verschillende aanvullende verzekeringen

Premie Delta Lloyd zorgverzekering 2017

Bij Delta Lloyd heeft u al een basisverzekering vanaf €115,83 premie per maand met een eigen risico van €385. Ook kunt u ervoor kiezen om uw vrijwillige eigen risico te verhogen. Als u daarvoor kiest loopt u wel het risico op hogere kosten als u zorgkosten gaat declareren waarvoor het eigen risico geldt.

Vergelijk Delta Lloyd met andere zorgverzekeraars

Er zijn natuurlijk meerdere zorgverzekeraars waar u uw zorg kunt laten verzekeren voor het aankomende jaar. Er zijn in Nederland namelijk heel wat verzekeraars die het risico op hoge zorgkosten voor u kunnen afdekken. Maar welke is voor u het meest geschikt? Via de vergelijker kunt u in een paar minuten een vergelijking maken en de premie berekenen. Aan de hand van uw wensen krijgt u de goedkoopste zorgverzekering te zien.

Zorgverzekering vergelijken

Delta Lloyd zorgverzekering afsluiten

Bent u overtuigd van de Delta Lloyd zorgverzekering? Dan is het slechts een kwestie van een paar minuten en alles is geregeld. U kunt deze namelijk heel makkelijk online aanvragen en afsluiten. U gaat hiervoor naar de website van Delta Lloyd.

Delta Lloyd zorgverzekering polisvoorwaarden

U ziet er waarschijnlijk weer tegenop om de polisvoorwaarden van uw zorgverzekering voor het aankomende jaar door te spitten. Toch? Dat horen we vaker. Maar de polisvoorwaarden zijn nu veel vaker goed leesbaar. Het is altijd wel verstandig om ze toch even door te lezen. U vindt ze op de website van Delta Lloyd.

Delta Lloyd zorgverzekering contact

Heeft u een vraag aan Delta Lloyd, dan kunt u daarvoor bij ze terecht via:

Meer informatie

Wilt u nog meer weten over de zorgverzekering van Delta Lloyd of bent u op zoek naar de ervaringen van andere klanten of zoekt u reviews? Ga dan naar de website van Delta Lloyd.