De Friesland Zorgverzekeraar

> Direct naar de website van De Friesland Zorgverzekeraar

Over de De Friesland zorgverzekering

De Friesland Zorgverzekeraar heeft ruim 569.000 klanten. En is hiermee één van de grotere zorgverzekeraars van ons land. Deze zorgverzekeraar is in 1990 ontstaan uit diverse fusies van Friese ziekenfondsen. Maar de geschiedenis gaat langer terug, waardoor ze nu alles bij elkaar al ruim 200 jaar bestaan. De Friesland Zorgverzekeraar is onderdeel van Achmea.

Bij De Friesland zorgverzekeraar heeft u keuze uit verschillende basisverzekeringen voor uw zorg. Hiermee krijgt u 100% vergoeding bij de gecontracteerde zorgverzekeraars en maximaal 80% vergoeding waar ze geen contract mee hebben. Uiteraard kunt u zich verzekeren tegen extra zorg. Zoals fysiotherapie of de tandarts. Wilt u precies weten welke basisverzekeringen en extra dekkingen ze bieden? En wilt u een overzicht van de vergoedingen? Ga dan naar de website van De Friesland Zorgverzekeraar. Daar staat het overzichtelijk voor u uitgelegd. Daarnaast hebben ze met veel werkgevers en ledenorganisaties afgesproken gemaakt. Daarom bieden ze ook een collectieve zorgverzekering aan.

Wilt u zorgkosten declareren? Dat kan bij De Friesland Zorgverzekeraar op verschillende manieren. Als eerste kunt u dat natuurlijk gewoon per post doen. Maar het kan ook sneller en nog eenvoudiger. U kunt alles online doorgeven. Of met uw smartphone via de app. Als u gebruik maakt van de online mogelijkheid of via de app, dan heeft u de vergoeding sneller op uw rekening staan.

Voordelen zorgverzekering De Friesland Zorgverzekeraar

Als u kiest voor de zorgverzekering van De Friesland, dan profiteert u van:

  • Een scherpe premie
  • Keuze uit verschillende aanvullende dekkingen
  • Independer beoordeelt De Friesland met een 8,0
  • Klanten geven De Friesland een 8,2 voor het klantcontact
  • Eenvoudig online declareren

Premie De Friesland zorgverzekering 2017

U bent bij De Friesland Zorgverzekeraar al voor €99,95 premie per maand verzekert voor uw zorgkosten. U kunt er zelf ook voor kiezen om vrijwillig het eigen risico te verhogen met €500 naar €885. U betaalt dan wel hogere kosten als u gebruik maakt van zorg waarvoor uw eigen risico geldt.

Vergelijk De Friesland Zorgverzekeraar met andere zorgverzekeraars

Er zijn natuurlijk meerdere zorgverzekeraars waar u uw zorg kunt laten verzekeren voor het aankomende jaar. Er zijn in Nederland namelijk heel wat verzekeraars die het risico op hoge zorgkosten voor u kunnen afdekken. Maar welke is voor u het meest geschikt? Via de vergelijker kunt u in een paar minuten een vergelijking maken en de premie berekenen. Aan de hand van uw wensen krijgt u de goedkoopste zorgverzekering te zien.

Zorgverzekering vergelijken

De Friesland zorgverzekering afsluiten

Bent u overtuigd van de De Friesland zorgverzekering? Dan is het slechts een kwestie van een paar minuten en alles is online te regelen. U kunt deze namelijk heel makkelijk online aanvragen en afsluiten. U gaat hiervoor naar de website van De Friesland Zorgverzekeraar.

De Friesland zorgverzekering polisvoorwaarden

U zit er waarschijnlijk niet op te wachten. De polisvoorwaarden doorspitten van uw nieuwe zorgverzekering. Het is meestal saaie stof en geen leuk klusje, maar het is wel verstandig om ze toch altijd even door te lezen. De polisvoorwaarden van De Friesland Zorgverzekeraar zijn eenvoudig en goed leesbaar. U vindt ze op de website van De Friesland.

De Friesland zorgverzekering contact

Heeft u een vraag aan De Friesland, dan kunt u daarvoor bij ze terecht via:

  • De Friesland zorgverzekering telefoonnummer: 058 – 291 31 31
  • Stel uw vraag op Twitter: @defriesland
  • Bekijk de veelgestelde vragen op de website van De Friesland
  • Website: defriesland.nl (ook voor inloggen Mijn De Friesland)

Meer informatie

Wilt u nog meer weten over de zorgverzekering van De Friesland of bent u op zoek naar de ervaringen van andere klanten of zoekt u reviews? Ga dan naar de website van De Friesland Zorgverzekeraar.