CZdirect zorgverzekering

> Direct naar de website van CZdirect

Over de CZdirect zorgverzekering

CZdirect is de online zorgverzekering van CZ. Wilt u dus graag alles eenvoudig en snel online regelen, dan is CZdirect het overwegen waard. CZ heeft in totaal bijna 3,5 miljoen klanten. Daarmee zijn ze één van de grotere zorgverzekeraars in Nederland. Bij CZdirect kunt u alles dus online regelen op het moment dat het u uitkomt. Geen papieren gedoe meer. Dit geldt voor het declareren, het bestellen van medicijnen en het stellen van een vraag.

Bij CZdirect heeft u de mogelijkheid om te kiezen voor een basisverzekering, maar ook kunt u kiezen uit enkele aanvullende verzekeringen. Bijvoorbeeld voor de tandarts. Wilt u precies weten welke aanvullende dekkingen u kunt verzekeren? En wilt u weten welke vergoedingen CZdirect u betaalt voor de zorg? Neem dan een kijkje op de website van CZdirect. Daar vindt u een volledig overzicht en uitgebreide toelichting.

Declareren bij CZdirect is echt heel eenvoudig. U doet dit uiteraard volledig online. Dit kan via de website waarop u kunt inloggen, maar u kunt dit ook doen via uw smartphone. Hiervoor is een app beschikbaar. Niet alleen voor de declaratie hebben ze een app. U kunt de app ‘de Dokter’ namelijk ook gebruiken voor medische vragen aan medewerkers van het medisch team van CZdirect. En als uw huisarts ook is aangesloten dan kunt u afspraken of herhaalmedicatie ook snel regelen via de app. Zo hoeft u niet altijd meer te bellen. Dat maakt het een stuk makkelijker.

Voordelen zorgverzekering CZdirect

Als u kiest voor de zorgverzekering van CZdirect, dan profiteert u van:

  • Een scherpe premie
  • Eenvoudig overstappen
  • Alleen betalen wat u nodig heeft.
  • Alles online regelen
  • Klanten beoordelen CZ direct met een 8,0
  • App de Dokter app

Premie CZdirect zorgverzekering 2017

Bij CZdirect bent u al voor €102,35 premie per maand verzekerd voor uw zorgkosten. U kunt er wel zelf voor kiezen om vrijwillig het eigen risico te verhogen met €500. U betaalt dan hogere kosten als u gebruik maakt van zorg waarvoor uw eigen risico geldt.

Vergelijk CZdirect met andere zorgverzekeraars

Er zijn natuurlijk meerdere zorgverzekeraars waar u uw zorg kunt laten verzekeren voor het aankomende jaar. Er zijn in Nederland namelijk heel wat verzekeraars die het risico op hoge zorgkosten voor u kunnen afdekken. Maar welke is voor u het meest geschikt? Via de vergelijker kunt u in een paar minuten een vergelijking maken en de premie berekenen. Aan de hand van uw wensen krijgt u de goedkoopste zorgverzekering te zien.

Zorgverzekering vergelijken

CZdirect zorgverzekering afsluiten

Bent u overtuigd van de CZdirect zorgverzekering? Dan is het slechts een kwestie van een paar minuten en alles is online geregeld. U kunt deze namelijk heel makkelijk online aanvragen en afsluiten. U gaat hiervoor naar de website van CZdirect.

CZdirect zorgverzekering polisvoorwaarden

Saaie stof en geen leuk klusje? Dat is wat we vaak horen als het gaat om het doorlezen van polisvoorwaarden. Maar de polisvoorwaarden zijn eenvoudig en goed leesbaar. Het is altijd verstandig om ze even door te lezen. U vindt ze op de website van CZdirect.

CZdirect zorgverzekering contact

Heeft u een vraag aan CZdirect, dan kunt u daarvoor bij ze terecht via:

  • CZdirect zorgverzekering telefoonnummer: 013 – 593 84 00
  • Stel uw vraag op Twitter: @CZ_directnl
  • Bekijk de veelgestelde vragen op de website van CZdirect
  • Website: CZdirect.nl (ook voor inloggen MijnCZ)

Meer informatie

Wilt u nog meer weten over de zorgverzekering van CZdirect of bent u op zoek naar de ervaringen van andere klanten of zoekt u reviews? Ga dan naar de website van CZdirect.