CZ zorgverzekering

> Direct naar de website van CZ

Over de CZ zorgverzekering

CZ is een grote zorgverzekeraar in Nederland. In totaal hebben ze ruim 2,7 miljoen klanten. Er zijn een aantal redenen waarom er zoveel mensen klant zijn bij CZ. Ze staan namelijk voor eenvoudige, eerlijke en betrouwbare producten. CZ staat voor solidariteit. Dat betekent dat ze u nu en in de toekomst van goede zorg kunnen voorzien. Bij CZ doen ze dan ook niet aan lokkertjes, maar zorgen ze gewoon dat alles goed is geregeld. CZ koopt alleen zorg in bij de beste zorgverleners. Hierbij kijken ze naar kwaliteit en betaalbaarheid. In totaal zijn er 45.000 gecontracteerde zorgverleners. En als u kiest voor een uitgebreidere variant van de zorgverzekering bij CZ dan kunt u naar elke zorgverlener in Nederland.

Declareren bij CZ is heel gemakkelijk. Dit kunt u doen via de post, maar ook via MijnCZ en via de app. Via de app maakt u heel eenvoudig een foto van de nota met uw telefoon en deze stuurt in. Vervolgens kunt u online de status volgen van uw declaratie.

Naast de basisverzekering biedt CZ ook enkele aanvullende verzekeringen voor onder andere de tandarts aan. Als u exact wilt weten wat er allemaal te kiezen is en welke vergoedingen CZ betaalt. Dan kunt u daarvoor het beste naar de website van CZ toe gaan.

Voordelen zorgverzekering CZ

Als u kiest voor de zorgverzekering van CZ, dan profiteert u van:

  • Een scherpe premie
  • Eigen risico in termijnen betalen is mogelijk
  • 45.000 zorgverleners waar u bij terecht kunt
  • CZ is er ook voor chronisch zieken.
  • Online declaratie mogelijk

Premie CZ zorgverzekering 2017

Bij CZ bent u al voor €108,90 premie per maand verzekerd voor uw zorgkosten. U kunt er wel zelf voor kiezen om vrijwillig het eigen risico te verhogen met €500. U betaalt dan hogere kosten als u gebruik maakt van zorg waarvoor uw eigen risico geldt.

Vergelijk CZ met andere zorgverzekeraars

Er zijn natuurlijk meerdere zorgverzekeraars waar u uw zorg kunt laten verzekeren voor het aankomende jaar. Er zijn in Nederland namelijk heel wat verzekeraars die het risico op hoge zorgkosten voor u kunnen afdekken. Maar welke is voor u het meest geschikt? Via de vergelijker kunt u in een paar minuten een vergelijking maken en de premie berekenen. Aan de hand van uw wensen krijgt u de goedkoopste zorgverzekering te zien.

Zorgverzekering vergelijken

CZ zorgverzekering afsluiten

Bent u overtuigd van de CZ zorgverzekering? Dan is het slechts een kwestie van een paar minuten en alles is geregeld. U kunt deze namelijk heel makkelijk online aanvragen en afsluiten. U gaat hiervoor naar de website van CZ.

CZ zorgverzekering polisvoorwaarden

Saaie stof en geen leuk klusje? Dat is wat we vaak horen als het gaat om het doorlezen van polisvoorwaarden. Maar de polisvoorwaarden zijn eenvoudig en goed leesbaar. Het is altijd verstandig om ze even door te lezen. U vindt ze op de website van CZ.

CZ zorgverzekering contact

Heeft u een vraag aan CZ, dan kunt u daarvoor bij ze terecht via:

  • CZ zorgverzekering telefoonnummer: 0900 0949 (7,5 cent per gesprek + uw gebruikelijke tarief)
  • Stel uw vraag op Twitter: @CZ_NL
  • Bekijk de veelgestelde vragen op de website van CZ
  • Website: CZ.nl (ook voor inloggen MijnCZ)

Meer informatie

Wilt u nog meer weten over de zorgverzekering van CZ of bent u op zoek naar de ervaringen van andere klanten of zoekt u reviews? Ga dan naar de website van CZ.