Anderzorg zorgverzekering

> Direct naar de website van Anderzorg

Over de Anderzorg zorgverzekering

Anderzorg werkt samen met Menzis. Hierdoor wordt u in uw keuze niet beperkt in de keuze voor zorgaanbieders. U kunt naar elke huisarts en tandarts. Dat is goed geregeld toch?

Anderzorg is al heel wat jaren een zorgverzekeraar met één van de laagste premies van Nederland. Uiteraard kunt u kiezen voor enkele aanvullende verzekeringen bovenop de basisverzekering. Bent u nieuwsgierig naar welke dekkingen dit precies zijn of wilt u weten waarvoor Anderzorg allemaal vergoedingen geeft? Dan kunt u daarvoor het beste naar de website van Anderzorg. Daar vindt u een compleet en actueel overzicht.

Houdt u er wel van om eenvoudig en snel online uw declaraties in te kunnen dienen? Dan is dit wat voor u. Bij Anderzorg kunt u namelijk op verschillende manieren uw declaratie indienen. Dit kan online via Mijn Anderzorg, maar ook via uw mobiel. Hiervoor hebben ze een app ontwikkeld die erg eenvoudig is in gebruik. In een paar stappen kunt u eenvoudig declareren en staat het geld weer snel op uw rekening. Is dat online declareren niets voor u? Dan kunt u altijd nog schriftelijk per post uw declaratie opsturen.

Voordelen zorgverzekering Anderzorg

Als u kiest voor de zorgverzekering van Anderzorg, dan profiteert u van:

  • Een aantrekkelijk lage premie
  • Een vriendenactie waarbij u zelf ook weer extra korting krijgt
  • Declareren gaat heel eenvoudig.
  • Keuze uit verschillende aanvullende verzekeringen.

Premie Anderzorg zorgverzekering 2017

Bij Anderzorg heeft u al een  basisverzekering vanaf €102 premie per maand met een eigen risico van €385. Als u er voor kiest om uw vrijwillige eigen risico te verhogen met €500 naar €885, dan betaalt u bij Anderzorg slechts €78 premie per maand. Als u daarvoor kiest loopt u wel het risico op hogere kosten als u zorgkosten gaat declareren waarvoor het eigen risico geldt.

Vergelijk Anderzorg met andere zorgverzekeraars

Er zijn natuurlijk meerdere zorgverzekeraars waar u uw zorg kunt laten verzekeren voor het aankomende jaar. Er zijn in Nederland namelijk heel wat verzekeraars die het risico op hoge zorgkosten voor u kunnen afdekken. Maar welke is voor u het meest geschikt? Via de vergelijker kunt u in een paar minuten een vergelijking maken en de premie berekenen. Aan de hand van uw wensen krijgt u de goedkoopste zorgverzekering te zien.

Zorgverzekering vergelijken

Anderzorg zorgverzekering afsluiten

Bent u overtuigd van de Anderzorg zorgverzekering? Dan is het slechts een kwestie van een paar minuten en alles is geregeld. U kunt deze namelijk heel makkelijk online aanvragen en afsluiten. U gaat hiervoor naar de website van Anderzorg.

Anderzorg zorgverzekering polisvoorwaarden

U ziet er waarschijnlijk weer tegenop om de polisvoorwaarden van uw zorgverzekering voor het aankomende jaar door te spitten. Toch? Dat horen we vaker. Maar de polisvoorwaarden zijn nu veel vaker goed leesbaar. Het is altijd wel verstandig om ze toch even door te lezen. U vindt ze op de website van Anderzorg.

Anderzorg zorgverzekering contact

Heeft u een vraag aan Anderzorg, dan kunt u daarvoor bij ze terecht via:

Meer informatie

Wilt u nog meer weten over de zorgverzekering van Anderzorg of bent u op zoek naar de ervaringen van andere klanten of zoekt u reviews? Ga dan naar de website van Anderzorg.