Independer zorgverzekering 2019

> Direct naar de website van Independer

Over Independer

Independer is één van de bekendste vergelijkingssites van Nederland. U hoort Independer regelmatig op de radio en in sommige tijden van het jaar maken ze ook reclame op tv. Independer is opgericht in 1999. Ze hebben het doel om de financiële wereld transparanter te maken. Sinds 2016 is Achmea voor 100% eigenaar van Independer. Independer laat hierover weten dat Achmea zich niet inhoudelijk met de vergelijkingssite mag bemoeien. Op deze manier willen ze de vergelijkingen objectief houden.

Independer voordelen

  • Een compleet overzicht van alle verzekeraars
  • Een vergelijking op basis van uw persoonlijke situatie
  • Onafhankelijk advies
  • Korting mogelijk op verzekeringen en aanvullende verzekeringen
  • 24 uur per dag bereikbaar en te gebruiken
  • Via Mijn Independer houdt u overzicht van al uw verzekeringen.

Naar de website van Independer

Independer vergelijken

U kunt bij Independer terecht voor meerdere vergelijkingen. Natuurlijk kunt u uw zorgverzekering 2017 vergelijken. Maar ook autoverzekeringen, woonverzekeringen, uitvaartverzekeringen, rechtsbijstandverzekeringen, reisverzekeringen, overlijdensrisicoverzekeringen en andere verzekeringen. U vindt het allemaal op de website van Independer.

Zorgverzekeringen vergelijken

Elk jaar kunt u bij Independer terecht voor de zorgverzekering vergelijking voor het volgende jaar. Independer heeft bijna alle zorgverzekeraars opgenomen in de vergelijker. U kunt heel gemakkelijk gebruik maken van de zorgvergelijker. U vult een paar gegevens in en vervolgens toont Independer wat voor u de goedkoopste zorgverzekering is, maar ook wat de beste prijs-kwaliteit zorgverzekering zou zijn. U kunt vervolgens eenvoudig een keuze maken en direct uw zorgverzekering afsluiten via de website van Independer.

Independer Zorg 2016-2017 500x500 Vergelijken I

Hoe verdient Independer?

Als u via de website van Independer een zorgverzekering aanvraagt. Dan krijgt Independer daar een vergoeding voor van de zorgverzekeraar. Independer geeft zelf aan dat dit zo’n €24 is per jaar per klant. Als u dus meerdere jaren klant blijft nadat u dit heeft afgesloten via Independer, dan verdient Independer daar meerdere jaren aan.

Hoe onafhankelijk is Independer?

We kunnen ons goed voorstellen dat u zich dat afvraagt. Voorheen kwam Independer er open en bloot voor uit dat ze alle zorgverzekeringen die gegevens aanleveren voor de vergelijker, ook al hebben ze er geen verdere samenwerking mee, dat die ook werden getoond in het overzicht. Maar als een zorgverzekeraar geen samenwerking had met Independer, dan konden ze nooit in de top 3 komen. Oftewel het eerste overzicht dat u te zien krijgt na een vergelijking. Inmiddels heeft Independer dat aangepast. Zelf zeggen ze hierover op hun website: Met een aantal verzekeraars hebben wij geen samenwerking. Wij tonen wel hun premies omdat wij jou met onze site zo volledig mogelijk willen informeren over de meest actuele premies van zorgverzekeringen. Van de verzekeraars met wie we niet samenwerken, ontvangen wij geen vergoeding.

Independer korting

Als u ervoor kiest om gebruik te maken van Independer dan kunt u misschien wel profiteren van extra korting. Omdat Independer namens een heleboel klanten onderhandelt met de zorgverzekeraars over de beste voorwaarden en scherpe prijzen kunt u daar van profiteren. Soms kan u via Independer rekenen op 10% korting op de basisverzekering of 20% korting op aanvullende verzekeringen. Het is wel even de moeite waard om dit te checken.

Zorgverzekeraars

Zoals zojuist aangegeven werkt Independer met bijna alle zorgverzekeraars. In totaal zijn dit er nu 51. Het gaat om: Aevitae, Anderzorg, Avéro Achmea, Azivo, Bewuzt, CZ, CZdirect, De Amersfoortse, De Friesland Zorgverzekeraar, De Goudse, Delta Lloyd, Ditzo, DSW zorgverzekeraar, FBTO, HEMA, Ik!, Interpolis Zorgactief, Kiemer zorgverzekeraar, Menzis, Nedasco, OHRA, ONVZ, OZF Achmea, PMA, PNOZorg, ProLife, Salland, Salland ZorgDirect, Stad Holland Zorgverzekeraar, Turien&Co, UnitedConsumers, Univé, VGZ, YouCare, ZEKUR, ZieZo van Zilveren Kruis, Zorg en Zekerheid, Aevitae (ASR), Avéro Achmea (via Aevitae), Avéro Achmea (Nedasco), AZVZ, C4Me, De Amersfoortse, InTwente, IZA Zorgverzekeraar, IZZ Zorgverzekeraar, Kettlitz Wuilfse Verzekeringen, Studenten Goed Verzekerd, VvAA Zorgverzekering, Zorgverzekeraar UMC.

Op dit moment zijn er 3 verzekeraars die niet met Independer willen samenwerken. Dit zijn Promovendum, BeSured en National Academic.

Vergelijk zorgverzekering 2019

Bent u op zoek naar een nieuwe zorgverzekering en wilt u beginnen met vergelijken? Dan kunt u naar de website van Independer. Of u kunt gebruik van de zorgvergelijker op deze website. Zo vindt u snel de goedkoopste zorgverzekering 2019 voor uw situatie.

Zorgverzekering vergelijken