Goedkoopste zorgverzekering

Zoekt u de goedkoopste zorgverzekering 2017? Deze kunt u heel gemakkelijk en snel vinden via de zorgvergelijker op deze website. Via de zorgvergelijker kunt u heel eenvoudig de goedkoopste zorgverzekering voor uzelf samenstellen. Vul in de tool enkele persoonlijke gegevens en voorkeuren in en de goedkoopste zorgverzekering verschijnt vervolgens automatisch bovenaan. Door de zorgverzekeringen te vergelijken kunt u al snel zo’n €100 a €200 per jaar besparen op uw zorgverzekering.

Goedkoopste zorgverzekering Nederland

Het is in Nederland het goedkoopste om u alleen te verzekeren voor de basisverzekering. Deze basisverzekering, ook wel het basispakket genoemd, is voor iedereen in Nederland verplicht, wettelijk. Dit basispakket zorgt ervoor dat de meest noodzakelijke zorg wordt gedekt qua kosten. U moet hierbij denken aan kraamzorg, geneesmiddelen, huisarts bezoeken. De dekking is bij elke verzekeraar exact hetzelfde. Dat zijn de verzekeraars verplicht. Maar de premie van de basis zorgverzekering is bij iedere verzekeraar verschillend. En deze is ook elk jaar anders. Hierdoor kan elk jaar overstappen de moeite zijn. Maar de goedkoopste zorgverzekering vindt u door te starten met het vergelijken van de basisverzekeringen.  Misschien dat u uiteindelijk niet kiest voor de goedkoopste, maar dan wel voor een goedkope zorgverzekering.

Goedkope aanvullende zorgverzekering

Naast het basispakket is het mogelijk om te kiezen voor een goedkope aanvullende verzekering. Deze verzekering is niet verplicht, maar dekt enkele kosten die u niet vergoed krijgt via de basisverzekering. Per verzekeraar zijn er andere aanvullende pakketten, met andere dekkingen en andere prijzen. Best ingewikkeld. Denk er van tevoren altijd even goed over na of u een aanvullende dekking wel echt nodig heeft. In sommige gevallen is het slimmer om de zorgkosten gewoon zelf te betalen in plaats van te verzekeren. Hierdoor blijft uw zorgpremie lager en daarmee goedkoper. Let wel op dat als er dan iets gebeurd waar u niet voor verzekerd bent, dat u het dan zelf moet betalen.

Aanvullende zorgverzekeringen vergelijken

Hoger eigen risico, lagere premie

Een andere manier om een goedkope zorgverzekering af te sluiten is door te kiezen voor een wat hoger eigen risico. Hoe hoger dat eigen risico is, des te meer korting u krijgt op de zorgpremie. Hiervan wordt uw zorgverzekering lekker goedkoop, maar houd er wel rekening mee dat u, als u gebruik moet maken van uw zorgverzekering wel eerst op moet draaien voor een hoog eigen risico. U moet dit risico dus wel kunnen dragen financieel gezien.

Goedkoopste zorgverzekering 18 jaar

Bent u 18 jaar? Of is uw kind 18 jaar? Dan moet deze verplicht een eigen zorgverzekering afsluiten. Vaak zijn er enkele zorgverzekeraars die voor deze doelgroep speciaal aantrekkelijke zorgverzekeringen hebben samengesteld. U kunt deze ook vinden in de zorgvergelijker.

Goedkoopste zorgverzekering student

Bent u student of is uw kind nog student? Dan is het ook vaak mogelijk om een speciale studenten zorgverzekering af te sluiten. Maak hiervoor ook gebruik van de zorgvergelijker.

Studenten zorgverzekering vergelijken

Goedkoopste zorgverzekering afsluiten

Het gaat uiteindelijk niet alleen om de laagste premie. Het gaat om de juiste dekking, de juiste aanbieder, wellicht een leuke actie. Daarom is het verstandig om te starten met de zorgverzekeringen vergelijken. Lees vervolgens ook goed de polisvoorwaarden en neem een beslissing nadat u deze wel overwogen heeft. De goedkoopste zorgverzekering kunt u vinden via Ikvergelijkhet.nl

Goedkoopste zorgverzekering zoeken