Besured zorgverzekering

> Direct naar de website van Besured

Over de Besured zorgverzekering

Besured (ook wel bekend als Besure;))is een verzekeraar die uitermate geschikt is voor studenten en young professionals. Maar ook als u geen student bent of al iets ouder, dan bent u van harte welkom bij deze verzekeraar natuurlijk. U kent ze wellicht van enkele verschillende producten, zoals de Besured reisverzekering of de Besured autoverzekering, maar ze bieden ook een zorgverzekering aan. Dit doen ze samen met een andere aanbieder. Besured is dan ook onderdeel van de zorgverzekeraar VGZ. Op deze manier zijn ze bij Besured in staat om u een zorgverzekering aan te bieden met een erg lage premie, maar wel met hoge kwaliteit en service. Door de zorg groot en gezamenlijk in te kopen met VGZ is dit mogelijk. U kunt bij Besured dus rekenen op een stukje zekerheid, maar ook service. Want u wilt waarschijnlijk een betaalbare zorgverzekering, maar u wilt ook goed verzekerd zijn. Bij Besured bent u dan absoluut aan het juiste adres. U kunt namelijk gewoon uw eigen huisarts, apotheek en ziekenhuis kiezen als u deze nodig heeft. En wilt u zich nog aanvullend verzekeren? Dan bieden ze u verschillende pakketten om uit te kiezen. De exacte dekking van deze aanvullende verzekeringen kunt u het beste nalezen op de website van Besured. Daarnaast regelen ze bij Besured alles online. Dat is wel zo makkelijk, maar gaat ook lekker snel. Het is uiteindelijk ook een stuk goedkoper, en dat merkt u dan weer in de lage premie voor de zorgverzekering. Declareren is ook een makkie: u maakt een foto van de factuur, uploaden en geregeld!

Voordelen Besured zorgverzekering

Kiest u voor een zorgverzekering Besured? Dan profiteert u van enkele voordelen:

  • Lage premie
  • Geen dubbele dekkingen
  • Hoge kwaliteit
  • Alles online regelen
  • Dé studentenverzekering

Premie Besured zorgverzekering 2017

De premie van Besured is lekker laag voor 2017. U betaalt slechts €96,90 premie per maand bij een eigen risico van €385. En u krijgt daarvoor vrije zorgkeuze.

Vergelijk Besured met andere zorgverzekeraars

Kunt u ook zo lastig kiezen tussen alle zorgverzekeringen voor volgend jaar? Hoe goed is Besured ten opzichte van bijvoorbeeld Menzis, FBTO, ONVZ of één van de vele anderen? Welke zorgverzekering is voor u het beste? Maak hiervoor gebruik van de zorgvergelijker. Deze maakt in een paar seconde een simpele en eenvoudige vergelijking. Aan de hand van uw gegevens laat deze vergelijker zien welke zorgverzekering voor u het goedkoopste is in 2017. Vanuit daar kunt u weer verder met het uitpluizen.

Zorgverzekeringen vergelijken

Besured zorgverzekering afsluiten

Heeft u genoeg gelezen? En heeft u een keuze gemaakt? Wilt u de zorgverzekering van Besured aanvragen voor volgend jaar? Dat is makkelijk, want ook dat gaat natuurlijk geheel online. Ga hiervoor naar de website van Besured.

Besured zorgverzekering polisvoorwaarden

Hier wordt u waarschijnlijk niet heel blij van. Maar het is altijd slim om toch even de polisvoorwaarden met de kleine lettertjes door te lezen voordat u een nieuwe verzekering afsluit. Dit voorkomt absoluut eventuele verrassingen in de loop van volgend jaar. U vindt ze op hun website.

Besured contact

Heeft u een vraag aan deze zorgverzekeraar? Die kunt u natuurlijk aan ze stellen. Dit kan via: