Beste zorgverzekering 2017

Bent u op zoek naar een nieuwe zorgverzekering 2017? En wilt u weten welke de beste is? Dan bent u hier op het juiste adres. MoneyView doet jaarlijks onderzoek naar de beste zorgverzekering als het gaat om naturapolissen, maar ook als het gaat om restitutiepolissen. Ook geven ze advies over de beste aanvullende verzekering. MoneyView is een onafhankelijk onderzoeksinstituut voor financiële dienstverleners, zoals zorgverzekeraars. Hieronder vindt u de uitkomsten van het onderzoek van MoneyView dat ze hebben gedaan voor 2017. Het gaat op basis van sterren. De ranking is van 1 t/m 5 sterren, waarbij 5 sterren de hoogste waardering betreft.

Beste naturapolis 2017

Er zijn 3 zorgverzekeringen die maar liefst 5 sterren hebben gekregen van MoneyView als het gaat om de naturapolis kijkend naar de prijs. Dit zijn:

  • ZEKUR met een maandelijkse premie van €92 met de zorgverzekering Gewoon Zekur.
  • Univé met een maandelijkse premie van €98,75 met de Zorg Select Polis
  • De Friesland Zorgverzekeraar met een maandelijkse premie van €99,95 met de Zelf Bewust Polis.

Beste restitutiepolis 2017

Als we kijken naar de zorgverzekeringen met een restitutiepolis dan zijn er 2 verzekeraars met een 5-sterren beoordeling op basis van prijs. Dit zijn:

  • ZEKUR met een maandelijkse premie van € 105,53 met de zorgverzekering Gewoon Zekur Vrij.
  • FBTO met een maandelijkse premie van €108,50 met de Basisverzekering Restitutiepolis.

Beste aanvullende verzekering 2017

Maar er is meer, want zoals u weet zijn de basisverzekeringen bij elke zorgverzekeraar hetzelfde. Dit komt omdat de overheid de dekking hiervan vaststelt. Maar bij de aanvullende verzekeringen (AV) zijn wel verschillen mogelijk. En die zijn er dan ook volop. Maar wat zijn nu de beste aanvullende zorgverzekeringen? Ook dat zocht MoneyView voor u uit. Als hoogste uit de score komen:

De ONVZ Superfit en de Delta Lloyd Top verzekeringen geven allebei een volledige vergoeding voor orthodontie en fysiotherapie. Ook vergoeden ze u de eigen bijdrage als het gaat om verloskundige zorg, kraamzorg en zittend ziekenvervoer. Lijkt één van deze aanvullende verzekeringen u interessant? Bij Delta Lloyd heeft u niet te maken met een medische selectie. Bij ONVZ hebben ze wel een acceptatieprocedure. Bent u met uw basisverzekering niet verzekerd bij ONVZ? Dan rekent ONVZ voor de aanvullende verzekering een premie die 50% hoger is. Het is hier dus slim om te onderzoeken of u dan ook met uw basisverzekering bij ONVZ terecht kunt en of dit voor u voordelig is.

Wilt u meer informatie? Ga dan naar de website van Delta Lloyd of naar de website van ONVZ.

Beste tandartsverzekering 2017

Tot slot heeft MoneyView een onderzoek gedaan naar de beste tandartsverzekeringen voor het volgende jaar. Hierbij kwamen ONVZ en Avéro Achmea als winnaars uit de bus. De tandartsverzekering Avéro vergoedt maximaal €1000 per kalenderjaar. De tandartsverzekering ONVZ vergoedt iets meer met een maximum van  €1500. Bij Avéro Achmea krijgt u bij de aanvullende tandartsverzekering (TV) Royaal voor sommige behandelingen maar 75% vergoeding. Dit zelfde geldt voor de tandartsverzekering Tandfit C van ONVZ. De variant Tandfit D van ONVZ vergoedt alle rekeningen wel volledig. Maar zoals zojuist ook al aangegeven heeft u bij ONVZ wel een medische selectieprocedure waar u rekening mee moet houden.

Wilt u meer informatie? Ga dan naar de website van ONVZ.

Vergelijken

Wilt u zeker weten dat u volgend jaar niet onnodig teveel betaald voor uw zorgverzekering? Start dan nu met zorgverzekering 2017 vergelijken. Dan krijgt u ook te zien wat de zorgverzekering CZ, de zorgverzekering Menzis en die van Univé en vele anderen doen qua premie in 2017.

Zorgverzekering vergelijken