Yarden uitvaartverzekering

> Direct naar de website van Yarden

Voordelen Yarden uitvaartverzekering of begrafenisverzekering

  • Een betaalbare uitvaartverzekering
  • Uw verzekerd bedrag is vrij te besteden aan uw uitvaart
  • Altijd een vrije keus in de uitvaartverzorging
  • 10% extra budget bij keuze voor Yarden UitvaartzorgBereken uw premie

 

De uitvaartverzekering / begrafenisverzekering van Yarden zorgt ervoor dat uw nabestaanden niet achterblijven met de kosten voor het regelen van uw uitvaart. Deze kosten lopen al snel op tot €8.000 of meer. En dan heeft u slechts een vrij eenvoudige uitvaart. Het kan daarom wellicht het overwegen waard zijn om dit te verzekeren!

De goedkoopste uitvaartverzekering / begrafenisverzekering

Yarden is door onafhankelijk onderzoek uitgeroepen tot de goedkoopste. Yarden wil uw uitvaartwensen graag mogelijk maken en dat ziet u ook terug in de maandelijkse premie. Zo bent u dus al voor een paar euro per maand verzekerd. Dat is slechts een paar tientjes per jaar.

Uiteraard geldt wel dat hoe jonger u bent hoe goedkoper de premie is. Des te eerder u dus een uitvaart- of begrafenisverzekering afsluit, des te goedkoper u uit bent. Wilt u weten wat uw premie is? Bereken dan heel eenvoudig uw premie.
Bereken uw premie

 

Hoe werkt het bij Yarden?

Bij Yarden bepaalt u zelf hoe uw afscheid eruit ziet. Wilt u begraven of gecremeerd worden? Koffie of bier en champagne? U krijgt alle ruimte om uw uitvaart samen te stellen zoals u dat wilt. Bij Yarden kunt u dus eerst bepalen hoe uw uitvaart eruit moet zien. Daarna besluit u welk bedrag u wilt verzekeren. En tot slot kijkt u of de premie die daarbij hoort past binnen uw budget. Vervolgens sluit u de verzekering eenvoudig online af. Verandert gedurende de looptijd (de tijd waarin u verzekert bent) uw budget? Dan kunt u de uitvaartverzekering eenvoudig aanpassen.

Yarden doet meer dan alleen verzekeren

Als u komt te overlijden moeten uw nabestaanden  veel regelen in een korte en emotionele tijd. Yarden helpt uw nabestaanden hierbij. Dit doen ze voor, tijdens en na de begrafenis of crematie. Ook deze kosten worden vergoed via de uitvaartverzekering. Wel maximaal tot de hoogte van het bedrag waarvoor u verzekerd bent.

Distributiekosten Yarden uitvaartverzekering

De getoonde bedragen voor de premies van Yarden zijn inclusief distributiekosten, in totaal € 59 per verzekerde. De distributiekosten en premie betaalt u tegelijkertijd gedurende de premiebetalingsduur.

Yarden uitvaartverzekering afsluiten

Wilt u een uitvaartverzekering bij Yarden afsluiten? Dat is heel gemakkelijk. U kunt dit volledig online doen. In slechts enkele minuten doorloopt u enkele stappen op de website van Yarden. Zo eenvoudig is.

Yarden uitvaartverzekering contact

Heeft u een vraag over de uitvaartverzekering van Yarden? Dan kunt u contact met ze opnemen op de volgende manieren:

Yarden uitvaartverzekering polisvoorwaarden

Gaat u een uitvaartverzekering afsluiten? Dan is het altijd verstandig om even de polisvoorwaarden door te lezen. U ziet er waarschijnlijk tegenop? Dan bent u niet de enige in Nederland. Bijna niemand vindt het leuk om ze te lezen. De Yarden voorwaarden zijn echter goed leesbaar. U vindt de meest recente versie altijd op de website van Yarden.

Over Yarden

Yarden is waarschijnlijk één van de bekendste uitvaartorganisatie van Nederland. En komt voort uit een fusie tussen NUVA en AVVL in 2001. Maximale persoonlijke aandacht voor iedere klant en uw individuele wens is het uitgangspunt. Yarden telt zo’n 1 miljoen leden.
Wilt u weten wat de ervaring van anderen is? Of bent u op zoek naar een review? Ga dan naar de website van Yarden.