Nuvema uitvaartverzekering

> Direct naar de website van Nuvema

Voordelen Nuvema uitvaartverzekering of begrafenisverzekering

 • Voordelige premie
 • Altijd een vrije keus in de uitvaartverzorging
 • Aanpassen van de verzekering altijd mogelijk
 • Al 60 jaar ervaring
  Bereken uw premie

 

U denkt er waarschijnlijk niet graag over na. Het is namelijk nogal vreemd om over uw eigen uitvaart na te denken. Toch sluiten steeds meer mensen een uitvaartverzekering  of begrafenisverzekering af. Ruim 70% heeft deze namelijk al. Waarom? Omdat zij hun nabestaanden niet met onverwachtse hoge kosten willen achterlaten. Dat wilt u toch ook niet?

Welke uitvaartverzekering past er bij u?

Nuvema heeft verschillende soorten uitvaartverzekeringen. Welke het beste bij u past hangt van vele factoren af. Wilt u bijvoorbeeld eenmalig een premie betalen? Of betaalt u liever maandelijks? Moet uw uitvaartverzekering de diensten en producten van uw uitvaart direct betalen of wilt u dat er een geldbedrag vrij komt? Bij Nuvema kunt u met al uw voorkeuren terecht. U kunt bij hen kiezen uit:

 • Een natura uitvaartverzekering
 • Een kapitaal uitvaartverzekering
 • Een koopsom uitvaartverzekering
 • Een begrafenisverzekering
 • Een crematieverzekering

Hoe werkt het bij Nuvema?

Op de website van Nuvema kunt u alle informatie vinden die u nodig heeft om een goede keuze te maken.Als u heeft gekozen voor een type uitvaartverzekering, dan kunt u online gemakkelijk de premie berekenen die u moet betalen voor die verzekering. Vervolgens kunt u bepalen of deze past binnen uw budget. Is dat het geval? Dan kunt u alles eenvoudig online afsluiten. Dat is tenslotte wel zo gemakkelijk en lekker snel. Heeft u nog aanvullende vragen? Dan kunt u altijd even bellen met Nuvema.

Distributiekosten Nuvema uitvaartverzekering

Voor het afsluiten van de verzekering betaalt u bij Nuvema eenmalig €170 distributiekosten. Deze kosten worden verdeeld over de periode dat u de premie betaalt en is hierdoor onderdeel van de maandpremie. De distributiekosten zijn dan omgerekend slechts €0,27 per maand.

Nuvema uitvaartverzekering afsluiten

Wilt u een Nuvema uitvaartverzekering afsluiten? Dat is heel gemakkelijk. U kunt dit namelijk volledig online doen en het kost u maar een paar minuten. U gaat hiervoor naar de website van Nuvema en volgt de stappen op de website van Nuvema.

Nuvema uitvaartverzekering contact

Heeft u een vraag over de uitvaartverzekering van Nuvema? Dan kunt u contact met ze opnemen op de volgende manieren:

Nuvema uitvaartverzekering polisvoorwaarden

Gaat u een uitvaartverzekering afsluiten bij Nuvmea? Dan heeft u er waarschijnlijk niet heel veel zin in om de Nuvema polisvoorwaarden door te lezen? Dan bent u niet de enige. Toch is het altijd verstandig om ze wel door te lezen. U weet dan waarvoor u wel of niet verzekerd bent. Dat is wel zo prettig. De meest recente versie van de Nuvema uitvaartverzekering voorwaarden vindt u altijd op de website van Nuvema.

Over Nuvema

Nuvema is een Nederlandse uitvaartverzekeraar en is actief in heel Nederland en heeft ondertussen ruim 300.000 klanten en al 60 jaar ervaring in alles wat er komt kijken bij een uitvaart (begrafenis of crematie). Nuvema vindt 1 ding echt belangrijk en dat is de individuele wens van de klant. Oftewel die van u. Nuvema vindt haar oorsprong in 1949 onder de naam Stichting Begrafenisfonds Groningen. In 1958 is de naam gewijzigd in Nuvema en in 1984 zijn ze verhuisd naar Baarn. Bent u op zoek naar een review of ervaring van andere klanten? Ga dan naar de website van Nuvema.