Singles Day Nederland

Singles Day korting 2018

Bent u op zoek naar een overzicht van de beste Nederlandse Singles Day deals? De aanbiedingen van SinglesDay volgen hier zodra deze bekend zijn voor 2018, u ziet nu nog de acties van 2017.

 Webshop

 Wat is de Singles Day deal?

Direct profiteren?

Plein Singles-DayPlein.nl actie:
10% extra korting met de
code SINGLE181
Profiteer nu
BCC Singles DayBCC actie:
Tot wel 30% korting op vele artikelen!
Profiteer nu
Bol.com Singles DayBol.com actie: duizenden producten
met hoge korting t/m 11 november!
Profiteer nu
Alternate Singles DayAlternate actie
Hoge korting op gaming gear
Profiteer nu
MediaMarktMediaMarkt actie:
Singles Day Weekend kortingen!
Profiteer nu
Otto singles dayOTTO actie:
Hoge korting op mode
Profiteer nu
hunkemoller singles dayHunkemöller actie: 11 november
20% korting op het hele assortiment
Profiteer nu
DouglasDouglas actie: 11 november
25% korting op bijna ALLES!
Profiteer nu
ICI PARIS XL singles dayICI PARIS XL actie:
25% korting op het hele assortiment
Profiteer nu
HEMA Singles DayHEMA actie:
Leuke diverse kortingen
Profiteer nu
AliExpress singles dayAliExpress actie: tot 90% korting +
nu al extra coupons verdienen met spelletjes!
Profiteer nu
ASOS singles dayASOS actie:
20% korting
Profiteer nu
Pandora Singles DayPANDORA actie: korting op 2 bedels
bij een armband
Profiteer nu
Blokker Singles DayBlokker actie: alleen op 11 november
11% korting op het hele assortiment
Profiteer nu
Xenos Singles DayXenos actie: alleen op 11 november
11% korting op het hele assortiment
Profiteer nu
Klingel Singles DayKlingel actie:
hoge kortingen!
Profiteer nu
Hotels.com Singles DayHotels.com actie:
Hoge kortingen
Profiteer nu
Holland and Barrett Singles DayHolland & Barrett actie:
11% korting op alles
Profiteer nu
Plutosport Singles DayPlutosport actie:
15% korting
Profiteer nu
Protest Singles DayProtest actie:
Hoge kortingen
Profiteer nu
Expert Singles DayExpert actie
Kortingen tot 30%
Profiteer nu
Dekbeddiscounter singles dayDekbed discounter actie:
2e artikel halve prijs
Profiteer nu
Newchic singles dayNewChic actie: t/m 11 november
Tot 90% korting op fashion / kleding
Profiteer nu
TomTop singles dayTomTop actie: t/m 11 november
Tot 90% korting op vele artikelen
Profiteer nu
MiniMeis singles dayMiniMeis actie: alleen op 11 november
€25 korting op een MiniMeis kinderdrager
met de kortingscode PIET
Profiteer nu
Willie Singles DayWillie actie: t/m 12 november
Profiteer van de speciale weekaanbieding!
Profiteer nu
Voordeeldrogisterij singles dayVoordeeldrogisterij actie:
Vele leuke kortingen!
Profiteer nu

Wat is Singles Day?

Singles Day bestaat al een aantal jaar, maar is in Nederland nog niet zo heel bekend. Maar dit verandert met het jaar. Deze dag voor de singles / vrijgezellen is in China ontstaan en bedacht om één dag per jaar stil te staan bij de trots en onafhankelijkheid van de singles. Dit wordt al gevierd sinds 1993 en is ooit begonnen met feesten die gevierd werden op universiteiten, bedoeld voor de vrijgezellen. Dat deze dag altijd op 11 november, oftewel 11-11 wordt gevierd is dan ook zeker geen toeval. Hier is over nagedacht en er zit een goede reden achter. In China karaktariseert het getal 1 het alleen zijn. Deze dag is ooit bedacht door 4 vrijgezellen, oftewel vier maal een 1. Dat maakt de datum 11 november. Elk jaar weer. Maar nadat het begon op de universiteiten werd het later doorgezet en groots gemaakt. Dit heeft ervoor gezorgd dat Singles Day niet alleen door de vrijgezellen wordt gevierd, maar eigenlijk een dag is voor iedereen. Door op deze dag ook te vieren dat de wederhelft in een relatie ‘de enige voor mij’ is, is het feest nu zowel voor mensen met een relatie als voor mensen die vrijgezel zijn. Deze dag wordt ook nog steeds gebruikt door vrijgezellen om een date te regelen op deze dag.

Maar er is nog veel meer. Sinds Alibaba zich met het concept ging bemoeien werd het pas echt groot. Dit deden ze voor het eerst in 2009 door één dag lang, oftewel 24 uur, extreme kortingen aan te bieden in de webshop. De kortingen zijn echt extreem en lopen in China op tot maar liefst 90%. Hierdoor wordt er in China in 1 dag meer verkocht dan in Nederland in het hele jaar. Sterker nog, deze dag is groter qua omzet dan Black Friday en Cyber Monday (voornamelijk heel groot in Amerika, maar tegenwoordig ook in Nederland) bij elkaar.

Singles Day Nederland 2018

In Nederland deden er tot nu toe nog niet zo heel veel winkels mee. Aan Singles Day 2016 deden in Nederland wel enkele webshops mee, waaronder MediaMarkt, Hunkemöller en de Kijkshop. Maar de meeste Nederlanders gingen ook gewoon shoppen in de webshops van AliExpress en Alibaba. In 2017 deden er al heel veel meer webshops aan mee zoals BCC, OTTO, Pandora, HEMA, Hunkemoller, MediaMarkt, Kijkshop, Dekbeddiscounter, Expert, Holland&Barrett, Hotels.com, Klingel, Plutosport en natuurlijk ook Bol.com die groots uitpakte met ook veel radio en TV reclame. De verwachting is echter dat SinglesDay Nederland 2018 nog weer veel groter wordt.  Tot nu toe wordt het namelijk elk jaar groter en beter dus dat lijkt nu ook wel zeker. U hoeft dan dus niet meer te shoppen in de Chinese webshops, maar dan kunt u gewoon in Nederland profiteren van hoge kortingen. We verwachten allerlei producten met hoge kortingen, waaronder: reizen, kleding, elektronica, Apple producten, Playstation, games, Nike, adidas, lingerie, erotisch speelgoed en nog heel veel meer. Het is dus absoluut de moeite waard om deze dag alvast te omcirkelen in uw agenda en te profiteren van enkele hoge kortingen. Wellicht kunt u alvast wat eerste inkopen doen voor de feestdagen? Dan heeft u die alvast maar binnen met een hoge korting.

Singles Day korting

Hoe goed is de Singles Day korting die u krijgt? Dat verschilt natuurlijk per webshop en winkel. Maar reken er maar op dat de Singles Day kortingen de moeite waard zijn. Het beste kunt u in aanloop naar deze kortingsdag of dit kortingsweekend (ook wel bekend overigens als nationale shoppingdag) alvast zoeken naar de goedkoopste prijs voor een artikel dat u graag wilt gaan kopen. Dan kunt u op deze singlesdag in 1x zien of de korting die u op veel plekken kunt krijgen ook echt de moeite waard is. Dan weet u zeker dat u sowieso niet teveel betaald. Dat is nog eens handig toch? 1 ding is ook zeker. Bij AliExpress kunt u op geen enkele andere dag in het jaar shoppen met zo veel korting als op 11 11.

Beste aanbiedingen

Er zullen op deze ene dag per jaar, 11 november 2018, 11/11, heel wat webshops meedoen met een leuke korting aan deze singles dag. Op de dag zelf kunt u op deze pagina bovenaan een overzicht vinden van de leukste en beste kortingen 2018. Als er een kortingscode, actiecode of coupon voor nodig is dan zorgen we ervoor dat deze er ook direct bij staat. Dat scheelt u weer een hoop zoeken en dat is zonde van de tijd, want die kunt u beter gebruiken voor het shoppen. De kortingscode kunt u vervolgens direct invoeren in het bestelproces van de webshop waar u iets wilt kopen met hoge korting. Zo haalt u de meeste korting binnen in 24 uur. Waar wacht u nog op?

Deelnemende winkels

Welke Singles Day Nederland winkels er allemaal precies mee zullen gaan doen is nog niet bekend, veel winkels zullen hun deals pas op het laatste moment bekend maken, maar we hebben goede hoop op de volgende webshops: ABOUT YOUadidas, Alibaba, AliExpress, AlternateASOS, Banggood, BCC, Bijenkorf, Blokker, Bol.com, Bruna, Centralpoint, Coolblue, Douglas, ExpertfonQ, H&M, Hema, Holland & BarrettHPHunkemöller, ICI PARIS XL, Intertoys, Jack&Jones, Kiabi, Kijkshop, Leen Bakker, MediaMarkt, MiniInTheBox, NHANike, O’moda, OnePiece, PandoraPhilips, OakleyOTTO, TW Steel, Wehkamp, Zalando. Tussentijds op de hoogte blijven? Volg dan het nieuws pagina’s.