Ziggo sim only

> Direct naar de website van Ziggo

Ziggo sim only abonnement

Bent u al klant bij Ziggo? Heeft u bijvoorbeeld een alles in 1 pakket bij Ziggo? Dan kunt u ook profiteren van Ziggo Mobiel. Dit is namelijk exclusief voor klanten van Ziggo. Als u als klant van Ziggo ook kiest voor het sim only abonnement van Ziggo dan krijgt u gratis nummerbehoud als u moet overstappen van een andere provider. Maar ook is het sim only abonnement maandelijks opzegbaar of aan te passen. Het internet is lekker snel en de prijzen zijn scherp. Bovendien hebben ze bij Ziggo regelmatig een leuke aantrekkelijke actie bovenop de toch al scherpe prijzen.

En het leuke is ook nog eens. Als u buitenshuis bent dan kunt u gratis gebruik maken van de 2 miljoen wifispots die Ziggo door het hele land heen aanbiedt. Zo heeft u bijna overal Wifi. Dan heeft u bijna geen data meer nodig.

4G

Het sim only abonnement van Ziggo biedt internet aan via het snelle 4G netwerk. De snelheid loopt hierbij lekker hoog op, waardoor het ook buitenshuis, of als u geen Wifi heeft, mogelijk is om een serie te streamen op uw smartphone.

Verschillende sim only abonnementen

Bij Ziggo Mobiel heeft u de keuze uit verschillende sim only aanbiedingen. U kunt het abonnement helemaal naar uw eigen wens samenstellen. Kiest u voor veel of weinig belminuten? En veel of weinig MB’s in uw internetbundel? De keuze is aan u. Er is aardig wat te kiezen bij Ziggo Mobiel als het gaat om sim only.

Is Ziggo Mobiel sim only de goedkoopste?

Of Ziggo Mobiel de goedkoopste is kunt u het beste zelf even vergelijken. Het is uiteraard afhankelijk van wat u precies wilt met uw sim only abonnement. Iedereen heeft andere wensen als het daar om gaat. Om het u zo eenvoudig mogelijk te maken kunt u de sim only Ziggo Mobiel aanbiedingen vergelijken met de andere providers. U doet dat op deze website onder sim only vergelijken.

Sim only vergelijken.

De voordelen van Ziggo Mobiel sim only

  • 2 miljoen Wifispots gebruiken
  • Snel internet
  • Verschillende varianten mogelijk
  • Maandelijks opzegbaar.

Ziggo Mobiel sim only vergelijken

Wilt u weten welke aanbiedingen er nog meer zijn? Dan kunt u het beste eerst even sim only aanbiedingen vergelijken.

Meer informatie?

Wilt u meer informatie of bent u op zoek naar de ervaring of mening van een ander? Ga dan naar de website van Ziggo.