Telfort sim only

> Direct naar de website van Telfort

Telfort sim only abonnement

Telfort zette een aantal jaar geleden (begin Jaren 2000) de telecom wereld op zijn kop. Telfort kwam met veel lagere prijzen dan de andere bestaande aanbieders. Later werd Telfort overgenomen door KPN. Momenteel maakt Telfort gebruik van het KPN netwerk, maar bieden ze wel hun eigen sim only producten aan.

Bij Telfort denken ze aan de klant, aan u dus. Maakt u bijvoorbeeld heel veel gebruik van internet en is daardoor uw internetbundel op? Dan krijgt u niet zomaar een hele hoge rekening van Telfort. Uw internet wordt in eerste instantie gewoon stop gezet. Alleen als u dat zelf aangeeft kunt u MB’s bijkopen tegen een aantrekkelijke prijs. Dat is wel zo klantvriendelijk. Telfort brengt u hiervan op de hoogte via een SMS.

En belt u erg veel? Dan zit u bij Telfort goed. U betaalt bij elk gesprek voor de eerste 10 minuten bellen. Daarna kunt u gratis verder bellen. Dit geldt zowel voor bellen naar vaste en mobiele nummers.

4G

Het sim only abonnement van Telfort biedt u de mogelijkheid om te internetten via een snel 4G netwerk. De snelheid kan hierbij oplopen tot 150 Mb/s. Een prima snelheid om ook buitenshuis te kunnen streamen. Kiest u voor 4G sim only? Houd er dan wel rekening mee dat uw mobiele telefoon hier ook geschikt voor moet zijn. De nieuwste mobiele telefoons kunnen dit tegenwoordig wel aan, maar heeft u een nog wat ouder toestel? Dan is het goed om even te controleren of deze 4G ready is voordat u een 4G sim only abonnement bij Telfort afsluit.

Verschillende sim only abonnementen

Bij Telfort heeft u de keuze uit verschillende sim only aanbiedingen. Zo kunt u kiezen voor een variant waarbij u vooral kunt bellen en niet kunt internetten. Maar er zijn ook varianten waarbij u wel kunt kiezen voor bijvoorbeeld onbeperkt internet en onbeperkt bellen. Ook kunt u kiezen voor een 1-jarig of 2-jarig contract. Waarbij het aantrekkelijker is om qua prijs en extra’s te kiezen voor een 2-jarig contract. U krijgt dan net wat meer van deze goedkope en aantrekkelijke provider omdat ze zeker weten dat u ook wat langer klant blijft. Daar zijn ze blij mee en daar belonen ze u dan ook meteen voor. De moeite waard om mee te nemen in uw overweging voor een nieuw sim only abonnement.

Telfort prepaid sim only

Wilt u niet vastzitten aan een abonnement? Dan is er ook de mogelijkheid om te kiezen voor Telfort prepaid. Heeft u al een toestel? Dan is er ook prepaid sim only beschikbaar. Dan kunt u opwaarderen waar en wanneer u wilt. Zo houdt u uw kosten helemaal goed in de hand.

Is Telfort sim only de goedkoopste?

Dat is afhankelijk van wat u precies wilt. Iedereen heeft ten slotte andere wensen als het gaat om een sim only abonnement. Om het u zo gemakkelijk mogelijk te maken kunt u de sim only Telfort aanbiedingen vergelijken met de andere providers. U doet dat op deze website onder sim only vergelijken.

Sim only vergelijken

De voordelen van Telfort sim only

Waarom kiezen voor Telfort sim only? Als u kiest voor sim only Telfort dan kunt u gratis van extra services profiteren en vooral heel erg voordelig bellen en internetten. Vaak goedkoper dan bij welke andere provider dan ook. En omdat ze gebruik maken van het KPN netwerk weet u ook zeker dat u altijd goed bereik heeft in Nederland. Het netwerk is landelijk dekkend en zeer stabiel. Zo kunt u altijd genieten van snel internet en bellen zonder dat de verbinding verbroken wordt. Maar dat is niet alles, want de sim only abonnementen zijn ook aantrekkelijk geprijsd zodat u maandelijks niet teveel geld kwijt bent aan uw mobiele abonnement. Een sim only abonnement aanvragen is dan ook een verstandige keuze.

  • Gratis nummerbehoud
  • Kies zelf uw minuten en MB’s
  • KPN netwerk
  • Minuten en MB’s zijn 3 maanden geldig
  • Standaard onbeperkt SMS’en
  • Ontvang een 3-in-1 simkaart

Telfort service

Als u klant wordt bij Telfort dan kunt u genieten van enkele extra’s. We hadden het er eerder al over: slechts de eerste 10 minuten van een gesprek worden van uw belbundel afgehaald. Alle minuten daarna in hetzelfde gesprek tellen niet mee en zijn onbeperkt. Een uur bellen met iemand? Dat kost u dus maar 10 belminuten. En raakt uw tegoed bijna op qua internet of bellen? Dan ontvangt u van Telfort een sms met het tegoed. Hierdoor wordt u niet verrast door onverwachte hoge kosten en bent u beter op de hoogte van uw eigen gebruik. En houdt u wat over? Uw belminuten en uw MB’s zijn 3 maanden geldig. Zo komt u bijna nooit tekort.

Telfort abonnementen

De Telfort abonnementen bieden u veel flexibiliteit. U kunt een sim only zelf samenstellen namelijk. U kunt beginnen met kiezen hoeveel belminuten u nodig heeft, vervolgens kiest u hoeveel MB u denkt nodig te hebben voor snel mobiel internet. En tot slot geeft u aan hoeveel SMS’ jes u nog wilt toevoegen aan uw abonnement. Aan de hand van deze keuzes wordt vervolgens het juiste sim only abonnement bepaald en ook het bijbehorende maandbedrag dat u moet betalen voor uw abonnement. De Telfort abonnementen zijn er echt voor iedereen. U kent dit merk waarschijnlijk wel van de reclame waarin een rijke man zijn vermogen is kwijtgeraakt en nu toch nog fijn wilt leven en geld wilt overhouden elke maand. Wilt u ook besparen op uw maandelijkse kosten maar wel genieten van kwaliteit? Dan is Telfort een prima keuze voor u. Ze zijn goedkoper dan KPN, maar bieden u wel service en dezelfde mogelijkheden. Oftewel een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding. Als u een abonnement heeft aangevraagd dan krijgt u een Telfort 3-in-1 simkaart zodat deze altijd in uw mobiele telefoon past. Zo weet u zeker dat u direct kunt genieten van uw nieuwe abonnement. En bevalt het uiteindelijk toch niet? Niks aan de hand, want u heeft een opzegtermijn van 1 maand nadat uw contractperiode is afgelopen. Wij wensen u alvast veel plezier met uw nieuwe sim only.

Telfort sim only vergelijken

Wilt u weten welke aanbiedingen er nog meer zijn? Dan kunt u het beste eerst even sim only aanbiedingen vergelijken.

Meer informatie?

Wilt u meer informatie of bent u op zoek naar de ervaring of mening van een ander? Ga dan naar de website van Telfort.