Telfort sim only

> Direct naar de website van Telfort

Telfort sim only abonnement

Telfort zette een aantal jaar geleden (begin Jaren 2000) de telecom wereld op zijn kop. Telfort kwam met veel lagere prijzen dan de andere bestaande aanbieders. Later werd Telfort overgenomen door KPN. Momenteel maakt Telfort gebruik van het KPN netwerk, maar bieden ze wel hun eigen sim only producten aan.

Bij Telfort denken ze aan de klant, aan u dus. Maakt u bijvoorbeeld heel veel gebruik van internet en is daardoor uw internetbundel op? Dan krijgt u niet zomaar een hele hoge rekening van Telfort. Uw internet wordt in eerste instantie gewoon stop gezet. Alleen als u dat zelf aangeeft kunt u MB’s bijkopen tegen een aantrekkelijke prijs. Dat is wel zo klantvriendelijk. Telfort brengt u hiervan op de hoogte via een SMS.

En belt u erg veel? Dan zit u bij Telfort goed. U betaalt bij elk gesprek voor de eerste 10 minuten bellen. Daarna kunt u gratis verder bellen. Dit geldt zowel voor bellen naar vaste en mobiele nummers.

4G

Het sim only abonnement van Telfort biedt u de mogelijkheid om te internetten via een snel 4G netwerk. De snelheid kan hierbij oplopen tot 150 Mb/s. Een prima snelheid om ook buitenshuis te kunnen streamen.

Verschillende sim only abonnementen

Bij Telfort heeft u de keuze uit verschillende sim only aanbiedingen. Zo kunt u kiezen voor een variant waarbij u vooral kunt bellen en niet kunt internetten. Maar er zijn ook varianten waarbij u wel kunt kiezen voor bijvoorbeeld onbeperkt internet en onbeperkt bellen. Ook kunt u kiezen voor een 1-jarig of 2-jarig contract.

Telfort prepaid sim only

Wilt u niet vastzitten aan een abonnement? Dan is er ook de mogelijkheid om te kiezen voor Telfort prepaid. Heeft u al een toestel? Dan is er ook prepaid sim only beschikbaar. Dan kunt u opwaarderen waar en wanneer u wilt. Zo houdt u uw kosten helemaal goed in de hand.

Is Telfort sim only de goedkoopste?

Dat is afhankelijk van wat u precies wilt. Iedereen heeft ten slotte andere wensen als het gaat om een sim only abonnement. Om het u zo gemakkelijk mogelijk te maken kunt u de sim only Telfort aanbiedingen vergelijken met de andere providers. U doet dat op deze website onder sim only vergelijken.

Sim only vergelijken

De voordelen van Telfort sim only

  • Gratis nummerbehoud
  • Kies zelf uw minuten en MB’s
  • KPN netwerk
  • Minuten en MB’s zijn 3 maanden geldig
  • Standaard onbeperkt SMS’en

Telfort sim only vergelijken

Wilt u weten welke aanbiedingen er nog meer zijn? Dan kunt u het beste eerst even sim only aanbiedingen vergelijken.

Meer informatie?

Wilt u meer informatie of bent u op zoek naar de ervaring of mening van een ander? Ga dan naar de website van Telfort.

Telfort sim only
4.9 (97.86%) 56 stem(men)