OpenMobile sim only

> Direct naar de website van OpenMobile 

OpenMobile sim only abonnement

U kent Open Mobile wellicht nog niet zo heel goed. En dat kan kloppen. Ze bestaan sinds 2014. En ze maken gebruik van het netwerk van T-Mobile. De oprichter, Erwin van den Bovenkamp, vindt het belangrijk dat in de huidige tijd waarin social media erg belangrijk is u daar meer grip op krijgt. Wat betekent dat? Bij OpenMobile kunt u voor uzelf en voor de andere gebruikers van het abonnement uit uw gezin bepalen naar welke internetsites er wel of niet gekeken mag worden. Dit geldt ook voor social media en apps. En dat alles volledig tijdgestuurd. U kunt het dataverbruik voor bepaalde apps helemaal blokkeren, of tijdelijk blokkeren. Hiermee kunt u dus bepalen wat uw kinderen wel of niet kunnen doen op hun mobiele telefoon. U kunt bijvoorbeeld instellen dat er tussen 17.00u en 19.00u geen social media apps bekeken kunnen worden. Dan zit niemand onder het avondeten met zijn of haar telefoon. Of tijd om huiswerk te maken zonder gestoord te worden. Deze instellingen werken natuurlijk buitenshuis als u op het OpenMobile netwerk zit, maar u kunt dit ook thuis instellen als u op Wifi zit met zijn allen. Hiervoor maakt u gebruik van de Huisbox van OpenMobile.
Maar uiteraard kunt u alles met de sim only abonnementen van OpenMobile: bellen, chatten, appen, surfen, foto’s en video’s bekijken en muziek luisteren. Het is gewoon een volwaardig sim only abonnement.

4G

Het sim only abonnement van OpenMobile biedt u de mogelijkheid om snel te internetten, maar 4G bieden ze momenteel nog niet aan. Wel maakt u gebruik van het netwerk van T-Mobile.

Verschillende sim only abonnementen

Bij OpenMobile heeft u de keuze uit 2 verschillende type sim only aanbiedingen. De eerste is klassiek. Dit betekent 1 abonnement, 1 simkaart en 1 gebruiker. Hiermee heeft u gewoon uw eigen bundel en minuten, MB’s en SMS’jes. Daarnaast kunt u kiezen voor de variant ‘Samen Delen’. Hiermee is het mogelijk om tot maximaal 6 gebruikers (met 6 simkaarten) te laten delen binnen 1 abonnement. Iedereen belt, sms’t en internet dan van één grote bundel. Dat kan extra voordelig en aantrekkelijk zijn.

OpenMobile prepaid sim only

Bij OpenMobile bieden ze geen mogelijkheid voor een prepaid sim only abonnement. U zult moeten kiezen voor een maandelijks abonnement. Maar een voordeel is wel dat u maandelijks op kunt zeggen als u niet tevreden bent.

Is OpenMobile sim only de goedkoopste?

Dat is niet zomaar te zeggen. Voor iedereen geldt namelijk dat hij of zij iets anders wilt als het gaat om een sim only abonnement. Maar om het voor u eenvoudiger te maken kunt u de sim only aanbiedingen van OpenMobile vergelijken met de andere providers. U doet dat op deze website onder sim only vergelijken.

Sim only vergelijken

De voordelen van OpenMobile sim only

  • Onbeperkt bellen en sms’en
  • T-Mobile netwerk
  • Maandelijks opzegbaar
  • Meer controle voor ouders
  • Met tot 6 personen uit 1 bundel bellen, sms’en en internetten

OpenMobile sim only vergelijken

Wilt u weten welke aanbiedingen er nog meer zijn? Dan kunt u het beste eerst even sim only aanbiedingen vergelijken.

Meer informatie?

Heeft u een vraag over het aanbod van de Open Mobile provider of wilt u meer informatie of bent u op zoek naar OpenMobile sim only ervaringen of een review? Ga dan naar de website van OpenMobile.