Ben sim only

> Direct naar de website van Ben

Ben sim only abonnement

Ben is een prijsvechter en biedt sim only abonnementen waarbij ze gebruik maken van het netwerk van T-Mobile. Omdat Ben een prijsvechter is bieden ze enkele hele goedkope sim only abonnementen. Bij Ben zijn de voordelen heel overzichtelijk en eenvoudig. U kunt bij Ben maandelijks opzeggen. Dat is handig voor als u opeens niet meer tevreden bent. Ook kunt u elke maand uw abonnement bijstellen, zowel de belbundel als de databundel is maandelijks aan te passen in dat geval. Maar als u een abonnement afsluit voor 24 maanden krijgt u een flinke korting en heeft u een goedkoop sim only contract te pakken. Ben is dan ook al enkele jaren één van de goedkoopste aanbieders van Nederland.

4G

Het sim only abonnement van Ben biedt u de mogelijkheid om te internetten via een snel 4G netwerk. De snelheid kan hierbij lekker hoog oplopen. Een prima snelheid om ook buitenshuis te kunnen streamen.  Niet bij alle sim only’s krijgt u 4G standaard. Let daar dus wel even goed op.

Verschillende sim only abonnementen

Bij Ben heeft u de keuze uit verschillende sim only aanbiedingen. Er zijn varianten met veel en weinig belminuten, en ook varianten met veel MB’s. Net wat er bij u past. U kunt kiezen voor een contract van een maand of 2 jaar. Een belminuut is gelijk aan een SMS.

Is Ben sim only de goedkoopste?

Ben is al een heleboel jaar één van de goedkoopste, maar uiteindelijk is het afhankelijk van wat u precies wilt. Iedereen heeft ten slotte andere wensen als het gaat om een sim only abonnement. Om het u zo gemakkelijk mogelijk te maken kunt u de sim only Ben aanbiedingen vergelijken met de andere providers. U doet dat op deze website onder sim only vergelijken.

Sim only vergelijken.

De voordelen van Ben sim only

  • Gratis nummerbehoud
  • Maakt gebruik van het T-Mobile netwerk
  • Keuze uit een maandcontract, elke maand wijzigen of opzeggen is mogelijk
  • Lage prijzen
  • Kies zelf uw minuten en MB’s

Ben sim only vergelijken

Wilt u weten welke aanbiedingen er nog meer zijn? Dan kunt u het beste eerst even sim only aanbiedingen vergelijken.

Meer informatie?

Wilt u meer informatie of bent u op zoek naar de ervaring of mening van een ander? Ga dan naar de website van Ben.