Zelf reisverzekering

> Direct naar de website van Zelf

Over de Zelf reisverzekering

Gaat u lekker op vakantie? Dan wilt u zich waarschijnlijk verzekeren tegen een ongelukje. Op vakantie zit dit ook in een klein hoekje. En als u dan op reis bent dan wilt u geen gedoe en gewoon goed verzekerd zijn. Dit kan onder andere met de reisverzekering van Zelf. Zelf biedt u de mogelijkheid om te kiezen uit een kortlopende reisverzekering en doorlopende reisverzekering. Zo kunt u bij ze terecht voor een korte reis van een weekendje weg maar ook als u enkele weken weg gaat. Hiermee bent u verzekerd voor onder andere een gestolen zonnebril, ski’s die kapot gaan, een camera valt stuk, etcetera.

Reisverzekering Zelf dekking

De dekking kunt u bij een Zelf reisverzekering zelf kiezen. U heeft de keuze uit Europa, Europa Plus en Wereld. Deze verzekeringen kunt u aanvullen met enkele aanvullende dekkingen, zoals wintersport, automobilistenhulp, ongevallen, annulering en geld. Wilt u weten wat al deze dekkingen precies inhouden en of er een eigen risico is bij schade? Kijk dan even op de website van Zelf.

Voordelen Zelf reisverzekering

Kiest u voor de Zelf reisverzekering? Dan profiteert u van enkele voordelen. Dit zijn:

  • Een scherpe premie
  • Keuze uit verschillende aanvullende dekkingen
  • Klanten zijn zeer tevreden over Zelf (gemiddeld een 8,4; cijfer uit december 2015)

Vergelijk Zelf met andere reisverzekeraars

Vakantie geboekt en nu op zoek naar een reisverzekering? Dan heeft u heel wat uit te zoeken. Er zijn namelijk nogal wat reisverzekeraars die u een kortlopende en doorlopende verzekering aanbieden. Maar welke is voor u het beste? En bieden ze wel de dekking waar u naar op zoek bent? En wat kost het dan aan premie? Via de vergelijker kunt u meerdere verzekeraars met elkaar vergelijken. Dan weet u binnen 1 minuut wat de goedkoopste reisverzekering voor u is.

Reisverzekering vergelijken

Zelf reisverzekering afsluiten

Bent u overtuigd van de Zelf reisverzekering? En wilt u deze online afsluiten? Dat is heel gemakkelijk. U gaat naar website van Zelf en u bent in een paar eenvoudige stappen snel verzekerd. Daarna kan de vakantie écht beginnen.

Polisvoorwaarden Zelf

Gaat u binnenkort op vakantie? Dan zit u er waarschijnlijk niet op te wachten om nog de polisvoorwaarden door te lezen. Dat begrijpt iedereen, maar het is toch verstandig om het wel te doen. Dan weet u tenminste zeker waarvoor u wel of niet bent verzekerd tijdens uw vakantie. De meest recente versie van de doorlopende Zelf reisverzekering voorwaarden vindt u op de website van Zelf.

Zelf reisverzekering schade melden

Heeft u tijdens uw vakantie schade? Dan kunt u daar eenvoudig melding van maken. U kunt bij nood bellen met de alarmcentrale op: 072 – 518 0160. Heeft het minder haast? Dan kunt u online melding maken via de website van Zelf en op deze manier declareren.

Reisverzekering Zelf contact

Heeft u een vraag aan Zelf? Dan kunt u ze op de volgende manieren bereiken:

Meer informatie

Wilt u meer informatie over de Zelf reisverzekering? Of bent u benieuwd naar de ervaring van iemand anders of een review? Ga dan naar de website van Zelf. U kunt daar terecht met alle vragen over dit product.