Route Mobiel reisverzekering

> Direct naar de website van Route Mobiel

Over de Route Mobiel reisverzekering

Gaat u op vakantie? Lekker een weekendje weg naar de Ardennen? Of van de zomer naar Spanje? Of op wintersport naar Oostenrijk? 1 nachtje of een paar weken? Het maakt niet uit waar u naartoe gaat en hoe lang. Als u op vakantie gaat dan wilt u zich waarschijnlijk verzekeren tegen een onverwachte en vervelende gebeurtenis. Dat kan met de doorlopende reisverzekering van Route Mobiel. U kunt zich dan verzekeren voor medische hulp of een gestolen koffer. Maar met aanvullende dekkingen kunt u nog meer verzekeren. Zo kiest u precies de dekking waar u naar op zoek bent en die past bij uw reis. Gaan er kinderen mee op reis? Dan wilt u die ook verzekeren. Kinderen tot 5 jaar zijn bij Route Mobiel gratis meeverzekerd. En van 5 t/m 26 jaar kunt u ze tegen een lage premie meeverzekeren.

Reisverzekering Route Mobiel dekking

U kunt bij Route Mobiel kiezen voor een doorlopende reisverzekering, met Europa dekking of Werelddekking. Dat is afhankelijk van waar u naartoe gaat. Enkele zaken zijn standaard verzekerd, maar u kunt ook kiezen voor enkele aanvullende dekkingen, zoals ongevallen, geld, annulering en wintersport. Wilt u precies weten wat alle dekkingen inhouden en hoeveel eigen risico u heeft per gebeurtenis? Ga dan naar de website van Route Mobiel.

Voordelen Route Mobiel reisverzekering

Kiest u voor de Route Mobiel reisverzekering? Dan profiteert u van enkele voordelen. Dit zijn:

  • Kinderen tot 5 jaar gratis meeverzekerd
  • Verschillende aanvullende dekkingen mogelijk
  • Voor iedere reis geschikt
  • Scherpe premie

Vergelijk Route Mobiel met andere reisverzekeraars

Bent u aan het zoeken naar een reisverzekering voor uw vakantie? Dan kan het zo zijn dat u door de bomen het bos niet meer ziet, want u kunt namelijk kiezen uit een heleboel reisverzekeraars. Maar welke is voor uw situatie en vakantie het beste? En welke biedt de dekking waar u naar op zoek bent tegen een aantrekkelijke premie? Via de vergelijker weet u dat binnen 1 minuut. U weet dan meteen wat de goedkoopste reisverzekering voor uw situatie is.

Reisverzekering vergelijken

Route Mobiel reisverzekering afsluiten

Bent u overtuigd van de Route Mobiel reisverzekering? En wilt u deze online afsluiten? Dat is heel gemakkelijk. Via de website van Route Mobiel bent u in een paar eenvoudige stappen snel verzekerd. Daarna kan de vakantie écht beginnen.

Polisvoorwaarden Route Mobiel

Gaat u binnenkort op vakantie? Dan zit u er waarschijnlijk niet op te wachten om nog de polisvoorwaarden door te lezen. Dat begrijpt iedereen, maar het is toch verstandig om het wel te doen. Dan weet u tenminste zeker waarvoor u wel of niet bent verzekerd tijdens uw vakantie. De meest recente versie van de doorlopende Route Mobiel reisverzekering voorwaarden vindt u op de website van Route Mobiel.

Route Mobiel reisverzekering schade melden

Heeft u tijdens uw vakantie schade? Dan kunt u daar eenvoudig melding van maken. U kunt bij nood bellen met de alarmcentrale op: 020 – 6515 115. Heeft het minder haast? Dan kunt u online melding maken via de website van Route Mobiel en op deze manier declareren.

Reisverzekering Route Mobiel contact

Heeft u een vraag aan Route Mobiel? Dan kunt u ze op de volgende manieren bereiken:

Meer informatie

Wilt u meer informatie over de Route Mobiel reisverzekering? Of bent u benieuwd naar de ervaring van iemand anders of een review? Ga dan naar de website van Route Mobiel. U kunt daar terecht met alle vragen over dit product.