OHRA reisverzekering

> Direct naar de website van OHRA

Over de OHRA reisverzekering

U gaat op reis? Dan wilt u zich waarschijnlijk verzekeren tegen enkele onverwachte gebeurtenissen. Dan kan u met een prettig en goed gevoel op vakantie. Dit kunt u regelen met een reisverzekering van OHRA. U kunt kiezen uit een doorlopende reisverzekering of een kortlopende reisverzekering. Gaat u vaker per jaar op vakantie? Dan bent u waarschijnlijk voordeliger uit met een doorlopende variant. Wilt u zich verzekeren voor één weekje vakantie, zoals de wintersport? Dan kunt u een kortlopende reisverzekering kiezen. Maar reken zelf altijd even goed uit wat voor u het voordeligste is.

Wat u bij schade vergoedt krijgt is afhankelijk van de reisverzekering die u heeft gekozen en de aanvullende dekkingen. Wilt u precies weten hoeveel u voor wat vergoed krijgt en of er een stukje eigen risico is? Kijk dan op de website van OHRA.

Reisverzekering OHRA dekking

Enkele zaken zijn bij OHRA standaard verzekerd en behoren tot de basisdekking. Dit zijn uw bagage, persoonlijke hulpverlening, en aansprakelijkheid vakantieverblijven. Deze laatste vergoedt enkele schade aan bijvoorbeeld uw vakantiehuisje dat u heeft gehuurd. Voor uw bagage kunt u kiezen uit verschillende niveaus van dekking. En ook kunt u zich verder aanvullend verzekeren zodat u een completere dekking heeft. De mogelijkheden van OHRA zijn: geld, geneeskundige kosten, hulpverlening voor een auto of motor, ongevallen en een annuleringsverzekering. U kunt natuurlijk kiezen voor een doorlopende annuleringsverzekering. Het dekkingsgebied kiest u ook zelf. U kunt kiezen uit Europadekking of Werelddekking. Wilt u weten welke landen er allemaal tot de Europadekking horen? Kijk dan op de website van OHRA. Maar natuurlijk ook voor de wintersporter is er een aanvullende wintersportdekking mogelijk.

Voordelen OHRA reisverzekering

Kiest u voor de OHRA reisverzekering? Dan profiteert u van enkele voordelen. Dit zijn:

  • Kies zelf uw dekking
  • Doorlopende of kortlopende variant mogelijk
  • Werelddekking of alleen in Europa
  • Scherpe premie

Vergelijk OHRA met andere reisverzekeraars

U bent op zoek naar een reisverzekering voor uw vakantie? Dan is het waarschijnlijk niet eenvoudig, u kunt namelijk kiezen uit een heleboel reisverzekeraars. Maar welke is voor uw situatie en vakantie het beste? En welke biedt de dekking waar u naar op zoek bent tegen een aantrekkelijke premie? Via de vergelijker weet u dat binnen 1 minuut. U weet dan meteen wat de goedkoopste reisverzekering voor uw situatie is.

Reisverzekering vergelijken

OHRA reisverzekering afsluiten

Bent u overtuigd van de OHRA reisverzekering? En wilt u deze afsluiten? Dat is heel gemakkelijk. Via de website van OHRA bent u in een paar simpele stappen verzekerd. Daarna kan de vakantie écht beginnen.

Polisvoorwaarden OHRA

U gaat op vakantie of binnenkort op vakantie. Dan heeft u waarschijnlijk geen zin om de OHRA reisverzekering polisvoorwaarden door te lezen? Dat is begrijpelijk. Toch is het wel verstandig om dat even te doen. Dan weet u tenminste zeker waarvoor u wel of niet bent verzekerd tijdens uw vakantie. De meest recente versie van de kortlopende en doorlopende OHRA reisverzekering voorwaarden vindt u op de website van OHRA.

OHRA reisverzekering schade melden

Heeft u tijdens uw vakantie schade? Dan kunt u daar eenvoudig melding van maken. U kunt bij nood bellen met de alarmcentrale op: 026 – 400 2310. Heeft het minder haast? Dan kunt u online melding maken via de website van OHRA en op deze manier declareren.

Reisverzekering OHRA contact

Heeft u een vraag aan OHRA? Dan kunt u ze op de volgende manieren bereiken:

Meer informatie

Wilt u meer informatie over de OHRA reisverzekering? Of bent u benieuwd naar de ervaring van iemand anders of een review? Ga dan naar de website van OHRA. U kunt daar terecht met alle vragen over dit product.