HEMA reisverzekering

> Direct naar de website van HEMA

Over de HEMA reisverzekering

Heeft u de koffers ingepakt en bent u klaar om op vakantie te gaan? Dan wilt u de deur achter u op slot draaien en de vakantie laten beginnen. Een heerlijk vooruitzicht. Maar u wilt ook verzekerd op reis gaan. Dit kunt u regelen met de doorlopende reisverzekering van HEMA. Met deze verzekering bent u het hele jaar door verzekerd als u op vakantie gaat. Zowel voor lange vakanties als  uitjes van een weekend. U kunt zelf kiezen welke dekking u wilt. Er is een dekking voor Europa, maar ook een werelddekking. In de doorlopende variant bent u standaard ook meeverzekerd voor wintersport en onderwater sport. In de kortlopende variant kunt u deze bijboeken. Gaat u niet zo vaak op vakantie? Dan kunt u ook bij HEMA terecht voor een kortlopende reisverzekering. Gaat u bijvoorbeeld één weekje weg? Dan sluit u alleen een reisverzekering af voor dit ene weekje.

De HEMA wil voor u het eigen risico zo laag mogelijk houden. Alleen voor bagage betaalt u een eigen bijdrage. Hoe hoog dit bedrag is vindt u op de website van HEMA. Verder betaalt u per declaratie wel een kleine eigen bijdrage. Meer uitleg daarover vindt u ook op de website van HEMA.

Reisverzekering HEMA dekking

U kunt bij HEMA kiezen voor een kortlopende of doorlopende reisverzekering met Europa of Werelddekking. Bij de kortlopende reisverzekering kunt u aanvullend kiezen voor wintersportdekking en onderwater sport dekking.

Voordelen

Als u kiest voor een reisverzekering van HEMA, dan profiteert u van enkele voordelen. Dit zijn:

  • HEMA staat in de top 5 voordeligste reisverzekeringen (Geldgids juni 2015)
  • Dagelijks op te zeggen
  • Zelf uw dekking samenstellen
  • 24-uurs alarmcentrale

Vergelijk HEMA met andere reisverzekeraars

Bent u aan het zoeken naar een reisverzekering voor uw vakantie? Dan kunt u kiezen uit heel wat verzekeraars. Maar welke is voor u het beste? En welke biedt de dekking waar u naar op zoek bent? Via de vergelijker weet u binnen 1 minuut wat voor u de goedkoopste reisverzekering is. Vervolgens kunt u deze heel eenvoudig online afsluiten via de website van de verzekeraar. Wacht dus niet langer en vergelijk de reisverzekeringen met elkaar.

Reisverzekering vergelijken

HEMA reisverzekering afsluiten

Is de HEMA reisverzekering dé reisverzekering waar u naar op zoek bent? En wilt u deze gaan afsluiten? Dat kan in een paar simpele stappen eenvoudig via de website van HEMA. Binnen een paar minuten bent u verzekerd tijdens uw vakantie.

Polisvoorwaarden HEMA

U gaat op vakantie of binnenkort op vakantie. Dan heeft u waarschijnlijk geen zin om de HEMA reisverzekering polisvoorwaarden door te lezen? Dat is begrijpelijk. Toch is het wel verstandig om dat even te doen. Dan weet u tenminste zeker waarvoor u wel of niet bent verzekerd tijdens uw vakantie. De meest recente versie van de HEMA reisverzekering voorwaarden vindt u op de website van HEMA.

HEMA reisverzekering schade melden

Heeft u tijdens uw vakantie schade? Dan kunt u daar eenvoudig melding van maken. U kunt bij nood bellen met de alarmcentrale op: 071 – 364 1832. Heeft het minder haast? Dan kunt u online melding maken via de website van HEMA.

Reisverzekering HEMA contact

Heeft u een vraag aan HEMA? Dan kunt u ze op de volgende manieren bereiken:

Meer informatie

Wilt u meer informatie over de HEMA reisverzekering? Of bent u benieuwd naar de ervaring van iemand anders of een review? Ga dan naar de website van HEMA. U kunt daar terecht met alle vragen over dit product.