Delta Lloyd reisverzekering

> Direct naar de website van Delta Lloyd

Over de Delta Lloyd reisverzekering

Gaat u vaker per jaar op reis en wilt u altijd verzekerd zijn tegen een onverwachte gebeurtenis, zoals een ongeluk? Ziekte? Of een overlijden thuis terwijl u op vakantie bent? Dan kunt u zich verzekeren met de doorlopende reisverzekering van Delta Lloyd. Zij bieden u geen kortlopende reisverzekering mogelijkheid aan. U bent wel het hele jaar door wereldwijd verzekerd. Dat heeft ook zo zijn voordelen. Deze verzekering bestaat uit een basispakket en enkele aanvullende dekkingen.

Wat u bij schade vergoedt krijgt is afhankelijk de dekkingen die u allemaal heeft gekozen. Wilt u precies weten hoeveel u voor wat vergoed krijgt en of er een stukje eigen risico is? Kijk dan op de website van Delta Lloyd.

Reisverzekering Delta Lloyd dekking

In de basisdekking van Delta Lloyd zit al een heleboel. Zoals schade aan uw bagage, maar ook verlies of diefstal van uw bagage of reisdocumenten is verzekerd. Ook heeft u recht op persoonlijke hulp als u bijvoorbeeld ziek wordt. Of als u een ongeluk krijgt. Ook de wintersport is standaard verzekerd bij Delta Lloyd. Wel is het mogelijk om enkele aanvullende dekkingen te kiezen, zoals: ongevallen, medische kosten, geld & cheques, een annuleringsverzekering, hulpverlening motorrijtuig en zakenreis. Wilt u precies weten wat alle dekkingen precies inhouden? Dan verwijzen we u door naar de website van Delta Lloyd.

Voordelen Delta Lloyd reisverzekering

Kiest u voor de Delta Lloyd reisverzekering? Dan profiteert u van enkele voordelen. Dit zijn:

  • Doorlopend dekking en verzekert
  • Altijd werelddekking
  • Standaard verzekerd voor wintersport

Vergelijk Delta Lloyd met andere reisverzekeraars

Bent u aan het zoeken naar een reisverzekering voor uw vakantie? Dan is het waarschijnlijk niet eenvoudig, u kunt namelijk kiezen uit een heleboel reisverzekeraars. Maar welke is voor uw situatie en vakantie het beste? En welke biedt de dekking waar u naar op zoek bent tegen een aantrekkelijke premie? Via de vergelijker weet u dat binnen 1 minuut. U weet dan meteen wat de goedkoopste reisverzekering voor uw situatie is.

Reisverzekering vergelijken

Delta Lloyd reisverzekering afsluiten

Bent u overtuigd van de Delta Lloyd reisverzekering? En wilt u deze afsluiten? Dat is heel gemakkelijk. Via de website van Delta Lloyd bent u in een paar eenvoudige stappen snel verzekerd. Daarna kan de vakantie écht beginnen.

Polisvoorwaarden Delta Lloyd

U gaat op vakantie of binnenkort op vakantie. Dan heeft u waarschijnlijk geen zin om de Delta Lloyd reisverzekering polisvoorwaarden door te lezen? Dat is begrijpelijk. Toch is het wel verstandig om dat even te doen. Dan weet u tenminste zeker waarvoor u wel of niet bent verzekerd tijdens uw vakantie. De meest recente versie van de kortlopende en doorlopende Delta Lloyd reisverzekering voorwaarden vindt u op de website van Delta Lloyd.

Delta Lloyd reisverzekering schade melden

Heeft u tijdens uw vakantie schade? Dan kunt u daar eenvoudig melding van maken. U kunt bij nood bellen met de alarmcentrale op: 026 – 400 2390. Heeft het minder haast? Dan kunt u online melding maken via de website van Delta Lloyd en op deze manier declareren.

Reisverzekering Delta Lloyd contact

Heeft u een vraag aan Delta Lloyd? Dan kunt u ze op de volgende manieren bereiken:

Meer informatie

Wilt u meer informatie over de Delta Lloyd reisverzekering? Of bent u benieuwd naar de ervaring van iemand anders of een review? Ga dan naar de website van Delta Lloyd. U kunt daar terecht met alle vragen over dit product.