ANWB reisverzekering

> Direct naar de website van ANWB

Over de ANWB reisverzekering

Alle koffers (bijna) gepakt en klaar om er even heerlijk tussenuit te gaan? Maar u gaat toch wel verzekerd op reis? Dit kunt u doen met de reisverzekering van de ANWB. U kunt kiezen uit een kortlopende reisverzekering en een doorlopende reisverzekering. Als u vaker per jaar op vakantie gaat dan is een doorlopende variant vaak voordeliger, maar dit kunt u altijd even zelf uitrekenen.

Een reisverzekering dekt voor u enkele kosten als u onverwachts iets vervelends meemaakt op uw vakantie. U kunt hierbij denken aan ziek worden waardoor u nog niet naar huis mag vliegen, of u krijgt een ongeluk en breekt wat. Of uw bagage wordt gestolen. In al deze gevallen kan een reisverzekering uitkomst bieden. Voor sommige zaken bent u al verzekerd via uw zorgverzekering. Controleer altijd even de polis, zodat u geen zaken dubbel verzekerd. Dat zou zonde zijn. Wilt u weten hoe hoog het eigen risico is per gebeurtenis? Neem dan een kijkje op de website van de ANWB.

Reisverzekering ANWB dekking

U kunt bij ANWB kiezen voor een kortlopende of doorlopende reisverzekering met Europa of Werelddekking. En u kunt kiezen uit de varianten Compact en Compleet. Maar dat is niet alles. Er is nog meer te kiezen. Zo kunt u kiezen voor aanvullende dekkingen, waaronder: ANWB autohulp, vervangend vervoer en verblijf, reisrechtsbijstand, annuleringsverzekering, reisongevallen, medische kosten, bagage, wintersport, bijzondere sporten. Als u precies wilt weten hoe het met de dekking zit en welke landen er allemaal vallen onder de Europadekking dan kunt u het beste even kijken op de website van de ANWB.

Voordelen ANWB reisverzekering

Als u kiest voor een reisverzekering van ANWB, dan profiteert u van enkele voordelen. Dit zijn:

  • De doorlopende reisverzekering is als beste getest door de Consumentenbond (2015)
  • Kies zelf uw dekking
  • Korting voor ANWB leden
  • Dagelijks op te zeggen
  • Zelf uw dekking samenstellen
  • 24-uurs alarmcentrale

Vergelijk ANWB met andere reisverzekeraars

Bent u aan het zoeken naar een reisverzekering voor uw vakantie? Dan kunt u kiezen uit heel wat verzekeraars. Maar welke is voor u het beste? En welke biedt de dekking waar u naar op zoek bent? Via de vergelijker weet u binnen 1 minuut wat voor u de goedkoopste reisverzekering is. Vervolgens kunt u deze heel eenvoudig online afsluiten via de website van de verzekeraar. Wacht dus niet langer en vergelijk de reisverzekeringen met elkaar.

Reisverzekering vergelijken

ANWB reisverzekering afsluiten

Is de ANWB reisverzekering dé reisverzekering waar u naar op zoek bent? En wilt u deze gaan afsluiten? Dat kan in een paar simpele stappen eenvoudig via de website van ANWB. Binnen een paar minuten bent u verzekerd tijdens uw vakantie.

Polisvoorwaarden ANWB

U gaat op vakantie of binnenkort op vakantie. Dan heeft u waarschijnlijk geen zin om de ANWB reisverzekering polisvoorwaarden door te lezen? Dat is begrijpelijk. Toch is het wel verstandig om dat even te doen. Dan weet u tenminste zeker waarvoor u wel of niet bent verzekerd tijdens uw vakantie. De meest recente versie van de kortlopende en doorlopende ANWB reisverzekering voorwaarden vindt u op de website van ANWB.

ANWB reisverzekering schade melden

Heeft u tijdens uw vakantie schade? Dan kunt u daar eenvoudig melding van maken. U kunt bij nood bellen met de alarmcentrale op: 070 314 14. Heeft het minder haast? Dan kunt u online melding maken via de website van ANWB en op deze manier declareren.

Reisverzekering ANWB contact

Heeft u een vraag aan ANWB? Dan kunt u ze op de volgende manieren bereiken:

Meer informatie

Wilt u meer informatie over de ANWB reisverzekering? Of bent u benieuwd naar de ervaring van iemand anders of een review? Ga dan naar de website van ANWB. U kunt daar terecht met alle vragen over dit product.