Allianz reisverzekering

> Direct naar de website van Allianz

Over de Allianz reisverzekering

Allianz is al ruim 50 jaar één van de grootste reisverzekeraars wereldwijd. Het maakt niet uit waar u naartoe op reis gaat. Of het voor vakantie, studie of zakelijk is? U kunt altijd bij Allianz terecht. Wilt u met een goed gevoel en verzekerd op reis? Dan kan dat met de reisverzekeringen van Allianz. Ze bieden de keuze uit een kortlopende reisverzekering of doorlopende reisverzekering. Uiteraard kunt u deze verzekeringen uitbreiden met enkele aanvullende dekkingen. De doorlopende reisverzekering is in februari 2011 en februari 2012 door de ConsumentenBond gekozen tot beste koop. U kunt bij deze variant kiezen uit 3 varianten: Budget, Comfort en Premium. Afhankelijk van de variant krijgt u een bepaalde vergoeding als dat nodig is. Wilt u precies weten wat de verschillen zijn en hoe hoog het eigen risico is? Neem dan een kijkje op de website van Allianz.

Reisverzekering Allianz dekking

De dekking kunt u bij de Allianz reisverzekering zelf samenstellen. Zo kunt u kiezen voor Europadekking of Werelddekking. Daarna kunt u kiezen voor enkele aanvullende dekkingen, zoals: ongevallen, bagage, medische kosten, rechtsbijstand, wintersport en bijzondere sporten, uitgebreide sportuitrusting, geld, SOS autohulp, 180 dagen. En u kunt uitbreiden met een doorlopende annuleringsverzekering. Wilt u weten wat alle dekkingen exact inhouden? Meer informatie leest u op de website van Allianz.

Voordelen Allianz reisverzekering

Kiest u voor de Allianz reisverzekering? Dan profiteert u van enkele voordelen. Dit zijn:

  • Wereldwijd eigen alarmcentrales
  • Professionele hulpverleners die u helpen in het Nederlands
  • Snelle en eerlijke schadebehandeling bij verlies, diefstal of annulering.
  • Gratis HelpMe app

Vergelijk Allianz met andere reisverzekeraars

Bent u aan het zoeken naar een reisverzekering voor uw vakantie? Dan kan het zo zijn dat u door de bomen het bos niet meer ziet, want u kunt namelijk kiezen uit een heleboel reisverzekeraars. Maar welke is voor uw situatie en vakantie het beste? En welke biedt de dekking waar u naar op zoek bent tegen een aantrekkelijke premie? Via de vergelijker weet u dat binnen 1 minuut. U weet dan meteen wat de goedkoopste reisverzekering voor uw situatie is.

Reisverzekering vergelijken

Allianz reisverzekering afsluiten

Bent u overtuigd van de Allianz reisverzekering? En wilt u deze online afsluiten? Dat is heel gemakkelijk. Via de website van Allianz bent u in een paar eenvoudige stappen snel verzekerd. Daarna kan de vakantie écht beginnen.

Polisvoorwaarden Allianz

Gaat u binnenkort op vakantie? Dan zit u er waarschijnlijk niet op te wachten om nog de polisvoorwaarden door te lezen. Dat begrijpt iedereen, maar het is toch verstandig om het wel te doen. Dan weet u tenminste zeker waarvoor u wel of niet bent verzekerd tijdens uw vakantie. De meest recente versie van de doorlopende Allianz reisverzekering voorwaarden vindt u op de website van Allianz.

Allianz reisverzekering schade melden

Heeft u tijdens uw vakantie schade? Dan kunt u daar eenvoudig melding van maken. U kunt bij nood bellen met de alarmcentrale op: 020 – 592 9292. Heeft het minder haast? Dan kunt u online melding maken via de website van Allianz en op deze manier declareren.

Reisverzekering Allianz contact

Heeft u een vraag aan Allianz? Dan kunt u ze op de volgende manieren bereiken:

Meer informatie

Wilt u meer informatie over de Allianz reisverzekering? Of bent u benieuwd naar de ervaring van iemand anders of een review? Ga dan naar de website van Allianz. U kunt daar terecht met alle vragen over dit product.