OHRA rechtsbijstandverzekering

> Direct naar de website van OHRA

Over de OHRA rechtsbijstandverzekering

Wilt u er zeker van zijn dat u terug kunt vallen op juridische hulp van een jurist of een advocaat bij een juridisch geschil? Dan kan de OHRA rechtsbijstandverzekering u helpen. Een ongeluk of juridisch geschil zit onverwachts in een klein hoekje. Wat dacht u van: een ontslag op uw werk zonder dat u het aan zag komen? Of een geschil over een aanrijding? Of een ruzie met de buren? Het kan iedereen overkomen. Voor een paar euro per maand kunt u zich verzekeren van de juiste hulp als het nodig is.

U kunt bij OHRA kiezen voor de basisdekking. Deze kunt u uitbreiden met aanvullende dekkingen. Dit gaat in modules. De modules waar u bij OHRA voor kunt kiezen zijn: consument & wonen, inkomen, belasting en vermogen, verkeer. Wilt u weten wat elke module exact inhoudt qua dekking? Ga dan naar de website van OHRA. Daar vindt u altijd het complete en actuele overzicht van de dekkingen.

Als u verzekert bent bij OHRA dan kunt u ook gratis advies inwinnen als het nog geen officieel juridisch conflict is. Dan kunt u even polsen hoe sterk u staat en als het nodig is overgaan tot juridische stappen. Als u overgaat tot het nemen van juridische stappen en er is een advocaat nodig, dan heeft u bij OHRA vrije keuze in een advocaat.

Voordelen rechtsbijstandverzekering OHRA

Als u kiest voor de rechtsbijstand van OHRA, dan profiteert u van:

  • Vrije advocaatkeuze
  • Gratis telefonisch advies
  • Aanvullende dekkingen mogelijk

 Vergelijk OHRA met andere rechtsbijstandverzekeraars

Er zijn natuurlijk meer verzekeraars waar u rechtsbijstand kunt verzekeren. Er zijn in Nederland namelijk heel wat verzekeraars die dit risico voor u kunnen afdekken en die juristen en advocaten voor u klaar hebben staan als het mis gaat. Maar welke is voor u het meest geschikt? Via de vergelijker kunt u in een paar minuten een vergelijking maken. Aan de hand van uw wensen krijgt u de goedkoopste rechtsbijstandverzekering te zien.

Rechtsbijstandverzekering vergelijken

OHRA rechtsbijstandverzekering afsluiten

Bent u overtuigd van de verzekering van OHRA rechtsbijstand? Dan kunt u deze heel makkelijk online afsluiten. U gaat hiervoor naar de website van OHRA. In een paar minuten kunt u het allemaal online regelen en aanvragen.

OHRA rechtsbijstand polisvoorwaarden

U zult er waarschijnlijk nooit naar uitkijken en het zal uw hobby dan ook niet worden. Maar de voorwaarden van OHRA zijn goed leesbaar. Het is geen leuk klusje om ze door te lezen. Maar doet u het toch altijd maar even. U kunt ze vinden op de website van OHRA.

OHRA rechtsbijstandverzekering contact

Heeft u een vraag aan OHRA? Dan kan dat op de volgende manieren:

  • OHRA rechtsbijstand bellen: 026 – 400 4040
  • Stel uw vraag op Twitter: @OHRA
  • Bekijk de veelgestelde vragen op de website van OHRA

Meer informatie

Wilt u nog meer weten over de rechtsbijstandverzekering van OHRA of bent u op zoek naar een review en ervaringen van andere klanten? Ga dan naar de website van OHRA.