HEMA rechtsbijstandverzekering

> Direct naar de website van HEMA

Over de HEMA rechtsbijstandverzekering

Wellicht niet de eerste club waar u aan denkt bij het verzekeren van juridische bijstand, toch? Maar als u het risico af wil dekken bij een juridisch geschil of als u ruzie heeft op uw werk, of een akkefietje met de buren? Dan bent u met de HEMA rechtsbijstand goed verzekerd. Ook als u nog niet in een geschil zit kunt u met vragen al terecht bij de juristen van HEMA. Als ze u adviseren om een procedure te starten, dan dekt HEMA deze kosten standaard. U krijgt bij HEMA direct een jurist aan de telefoon als u een vraag heeft. Lekker snel schakelen dus. U kunt kiezen of u voldoende heeft aan de basisdekking of dat u zich nog wilt verzekeren met enkele aanvullende dekkingen. U kunt hiervoor kiezen uit de volgende modules: verkeer, persoon en familie, werk ontslagzaken, werk overige zaken, belasting, vermogen, pensioenen en sociale uitkeringen. Wat alle dekkingen precies inhouden kunt u het beste lezen op de website van HEMA. Heeft u al een rechtsbijstand? En wilt u overstappen? Dan biedt HEMA u de gratis overstaphulp.

Voordelen rechtsbijstandverzekering HEMA

Als u kiest voor de rechtsbijstand van HEMA, dan profiteert u van:

  • Een laag eigen risico
  • Een lage premie
  • Zelf uw dekking kiezen
  • Juristen staan dagelijks voor u klaar.
  • Snel advies
  • Eenvoudige voorwaarden

Vergelijk HEMA met andere rechtsbijstandverzekeraars

Er zijn natuurlijk meer verzekeraars waar u rechtsbijstand kunt verzekeren. Er zijn in Nederland namelijk heel wat verzekeraars die dit risico voor u kunnen afdekken en die juristen en advocaten voor u klaar hebben staan als het mis gaat. Maar welke is voor u het meest geschikt? Via onze vergelijker kunt u in een paar minuten een vergelijking maken. Aan de hand van uw wensen krijgt u de goedkoopste rechtsbijstandverzekering te zien.

Rechtsbijstandverzekering vergelijken

HEMA rechtsbijstandverzekering afsluiten

Bent u overtuigd van de HEMA rechtsbijstand? Dan kunt u deze heel makkelijk online afsluiten. U gaat hiervoor naar de website van HEMA. In slechts een paar minuten geregeld!

HEMA rechtsbijstand polisvoorwaarden

De voorwaarden van HEMA zijn zeer eenvoudig te lezen. U ziet er waarschijnlijk tegenop om ze te lezen, maar bij HEMA valt het echt alles mee. U vliegt er zo doorheen. Lees ze in ieder geval wel even. U kunt ze vinden op de website van HEMA.

HEMA rechtsbijstandverzekering contact

Bent u al klant bij HEMA en wilt u contact opnemen? Dan kan dat op de volgende manieren:

  • HEMA rechtsbijstand bellen bij schade of een geschil: 071 -3641832
  • Stel uw vraag op Twitter: @HEMA
  • Bekijk de veelgestelde vragen op de website van HEMA

Meer informatie

Wilt u nog meer weten over de rechtsbijstandverzekering van HEMA of bent u op zoek naar een review en ervaringen van andere klanten? Ga dan naar de website van HEMA.