Centraal Beheer Achmea rechtsbijstandverzekering

> Direct naar de website van Centraal Beheer Achmea

Over de Centraal Beheer Achmea rechtsbijstandverzekering

Zoals u wellicht weet zit een ongeluk in een klein hoekje. Niet alle risico’s hoeft u natuurlijk te verzekeren, maar soms geeft het wel een prettig gevoel als u dat wel heeft gedaan. Wat dacht u van onenigheid op uw werk met uw baas? Of een burenruzie? Of heeft u een miskoop gedaan? Of gedoe met uw aanstaande ex als het gaat om een echtscheiding? Allemaal zaken waarbij u waarschijnlijk wel wat juridische hulp kunt gebruiken. Het risico op hoge kosten voor dit soort juridische zaken als het wel zover komt kunt u afdekken met een rechtsbijstandverzekering. Met de rechtsbijstandverzekering van Centraal Beheer krijgt u standaard een basisdekking. En deze kunt u aanvullen met extra dekkingen, ook wel modules genoemd: verkeer en medisch, werk en inkomen, consument en wonen, fiscaal en vermogen, echtscheiding. En het mooie is ook nog eens, niet alle u, maar meteen uw hele gezin is verzekerd. Wilt u precies weten wat de extra dekkingen inhouden? Ga dan naar de website van Centraal Beheer voor een exacte uitleg en toelichting.

Voordelen rechtsbijstandverzekering Centraal Beheer Achmea

Als u kiest voor de rechtsbijstand van Centraal Beheer, dan profiteert u van:

  • Een lage premie
  • Geen eigen risico
  • Ook voor kleine zaken bent u verzekerd
  • Er is geen maximumbedrag aan de hulp van de juristen.

 Vergelijk Centraal Beheer Achmea met andere rechtsbijstandverzekeraars

Er zijn natuurlijk veel meer verzekeraars waar u rechtsbijstand kunt verzekeren. Er zijn in Nederland namelijk nogal wat verzekeraars die dit risico voor u kunnen afdekken en die juristen en advocaten voor u klaar hebben staan als het mis gaat. Maar welke is voor u het meest geschikt? Via onze vergelijker kunt u in enkele minuten een vergelijking maken. Aan de hand van uw wensen krijgt u de goedkoopste rechtsbijstandverzekering te zien.

Rechtsbijstandverzekering vergelijken

Centraal Beheer Achmea rechtsbijstandverzekering afsluiten

Bent u overtuigd van de Centraal Beheer rechtsbijstand? Dan kunt u deze heel makkelijk online afsluiten. U gaat hiervoor naar de website van Centraal Beheer. In een paar minuten is het allemaal online geregeld.

Centraal Beheer Achmea rechtsbijstand polisvoorwaarden

U ziet er waarschijnlijk tegenop om de voorwaarden door te lezen, maar de voorwaarden van Centraal Beheer zijn goed leesbaar. Het is toch altijd verstandig om ze wel even door te lezen. U kunt ze vinden op de website van Centraal Beheer.

Centraal Beheer Achmea rechtsbijstand contact

Bent u al klant (of nog niet) bij Centraal Beheer en wilt u contact opnemen? Dan kan dat op de volgende manieren:

  • Centraal Beheer Achmea rechtsbijstand telefoonnummer: 055 – 579 8000 (maandag t/m vrijdag van 8.00 tot 21.00 uur en op zaterdag van 9.00 tot 16.30 uur)
  • Stel uw vraag op Twitter: @centraal_beheer
  • Bekijk de veelgestelde vragen op de website van Centraal Beheer Achmea

Meer informatie

Wilt u nog meer weten over de rechtsbijstandverzekering van Centraal Beheer of bent u op zoek naar een review en ervaringen van andere klanten? Ga dan naar de website van Centraal Beheer Achmea.