Aegon rechtsbijstandverzekering

> Direct naar de website van Aegon

Over de Aegon rechtsbijstandverzekering

Wilt u juridische bijstand verzekeren? Dan kunt u daarvoor prima terecht bij Aegon. Heeft u bijvoorbeeld een geschil over schade of aansprakelijkheid? Aegon heeft in dat geval voor u zeer ervaren juridische mensen en advocaten van SRK rechtsbijstand voor u klaar staan. Heeft u alleen een vraag en wilt u even wat juridisch advies inwinnen? Ook dan kunt u hiervoor terecht. U kunt kiezen uit een basisdekking of een allrisk dekking. De standaarddekking kunt u uitbreiden met verschillende modules. Dit zijn: verkeer, wonen en persoon, arbeid en inkomen, fiscaal recht en vermogensbeheer, statutair directeur, verhuurde wooneenheden en bedrijfspanden. Wat al deze dekkingen inhouden kunt u het beste lezen op de website van Aegon.

Voordelen rechtsbijstandverzekering Aegon

Als u kiest voor de rechtsbijstand van Aegon, dan profiteert u van:

  • 240 juristen en 50 advocaten staan voor u klaar.
  • Ook op vakantie vergoedt Aegon u tot maximaal €5000 per gebeurtenis.
  • Ook mogelijk om alleen advies in te winnen als er nog geen sprake is van een geschil.
  • Andere klanten van Aegon zijn erg tevreden en beoordelen deze verzekering met een 7,4.
  • De verzekering is dagelijks opzegbaar als u toch niet tevreden bent.

Vergelijk Aegon met andere rechtsbijstandverzekeraars

Er zijn natuurlijk meer verzekeraars waar u rechtsbijstand kunt verzekeren. Er zijn in Nederland namelijk heel veel verzekeraars die dit risico voor u kunnen afdekken en die juristen en advocaten voor u klaar hebben staan als het mis gaat. Maar welke is voor u het meest geschikt? Via onze vergelijker kunt u in een paar minuten een vergelijking maken. Aan de hand van uw wensen krijgt u de goedkoopste rechtsbijstandverzekering te zien.

Rechtsbijstandverzekering vergelijken

Aegon rechtsbijstandverzekering afsluiten

Bent u overtuigd van de Aegon rechtsbijstand? Dan kunt u deze heel makkelijk online afsluiten. U gaat hiervoor naar de website van Aegon.

Aegon rechtsbijstandverzekering polisvoorwaarden

De voorwaarden van Aegon zijn goed leesbaar. Ook al blijft het niet leuk om ze te lezen. U kunt ze vinden op de website van Aegon.

Aegon rechtsbijstand contact

Bent u al klant bij Aegon en wilt u contact opnemen? Dan kan dat op de volgende manieren:

  • Aegon rechtsbijstand telefoonnummer: 088 – 344 12 34 (maandag t/m vrijdag tussen 8.00 en 21.00 uur en zaterdag van 9.00 tot 13.00 uur)
  • Stel uw vraag op Twitter: @Aegon_NL
  • Bekijk de veelgestelde vragen op de website van Aegon

Meer informatie

Wilt u nog meer weten over de rechtsbijstandverzekering van Aegon of bent u op zoek naar een review en ervaring van andere klanten? Ga dan naar de website van Aegon