Zelf opstalverzekering

> Direct naar de website van Zelf

Over de Zelf opstalverzekering

Wilt u geen risico lopen op hoge kosten bij schade aan uw woning? Dan kunt u kiezen voor een opstalverzekering van Zelf. Een opstalverzekering wordt overigens ook vaak een woonverzekering genoemd, dit is exact hetzelfde. Met deze verzekering bent u verzekerd tegen schade die veroorzaakt wordt door brand, bliksem, water, storm, een boom die omvalt op uw huis, etc. Maar niet alleen de schade aan uw woning is verzekerd bij Zelf, als u een schuur, garage, bijgebouw of tuin heeft dan zijn deze ook direct meeverzekerd. Dat geeft wel een prettig gevoel, toch? Het glaswerk is bij Zelf niet standaard verzekerd, maar u kunt hiervoor wel een aanvullende verzekering afsluiten. In dat geval wordt het glas aan uw huis verzekerd als deze stuk gaat door een breuk, maar ook door een hevige storm of hagel. Bij Zelf zijn ze blij met u als klant, als u ook kiest voor de inboedelverzekering krijgt u zelfs nog wat extra korting op de premie. Wellicht het overwegen waard. Bent u niet tevreden over Zelf, dan kunt u direct opzeggen. Heel eenvoudig en allemaal online.

Voordelen opstalverzekering Zelf

Als u kiest voor de Zelf opstalverzekering, dan profiteert u onder andere van:

  • Een ruime dekking
  • Direct opzegbaar
  • Heldere voorwaarden
  • Veel klanten zijn erg tevreden over Zelf

Vergelijk Zelf met andere opstalverzekeraars

Er zijn meerdere verzekeraars bij wie u een opstalverzekering kunt afsluiten in Nederland. Wilt u weten wat voor u de goedkoopste opstalverzekering is? Dan kunt u via de vergelijker in enkele seconden een vergelijking maken. Dan ziet u precies wat voor uw situatie het voordeligste is. En waar u de laagste premie betaalt. Dit is ook handig voor als u overweegt om te gaan overstappen. Een prijsvergelijk is zo gemaakt.

Opstalverzekering vergelijken

Zelf opstalverzekering afsluiten

Heeft u de verschillende opstalverzekeringen goed met elkaar vergeleken en heeft u zich goed verdiept in de Zelf opstalverzekering? Weet u zeker dat dit voor u de juiste verzekering is en wilt  u deze gaan afsluiten? Dat is heel eenvoudig en snel te regelen. U kunt dit volledig online doen en het is met een paar minuten geregeld. U gaat hiervoor naar de website van Zelf en volgt de benodigde stappen.

Zelf opstalverzekering polisvoorwaarden

Vindt u het doorlezen van de polisvoorwaarden ook niet leuk? Wees niet getreurd, u bent waarschijnlijk niet de enige in Nederland. Het is waarschijnlijk niemand zijn hobby. Maar als u een woonverzekering of opstalverzekering gaat afsluiten dan is het toch verstandig om ze even door te lezen. De polisvoorwaarden van Zelf zijn tegenwoordig goed door te lezen en begrijpelijk. U vindt de voorwaarden op de website van Zelf.

Zelf opstalverzekering contact

Heeft u een vraag? Dan kunt u Zelf bereiken op de volgende manieren:

  • Schade melden: via de telefoon: 072 – 518 0160 of anders online via de website van Zelf.
  • Zelf woonverzekering telefoonnummer: 072 – 518 0160
  • Bekijk de veelgestelde vragen op de website
  • Via Twitter: @Zelfnl

Meer informatie

Wilt u nog wat meer weten van de opstalverzekering / woonverzekering van Zelf? Of wilt u ervaringen of reviews van andere klanten lezen? Ga dan naar de website van Zelf. Daar vindt u verder alle informatie die u nodig heeft. Ook kunt u daar terecht met eventuele vragen.