Reaal opstalverzekering

> Direct naar de website van Reaal

Over de Reaal opstalverzekering

Uw huis verzekeren tegen schade? Dat kan heel eenvoudig met de opstalverzekering van Reaal. Een opstalverzekering wordt ook wel een woonhuisverzekering genoemd. Met deze verzekering bent u verzekerd en gedekt voor schade veroorzaakt door brand, storm, water, blikseminslag, een omgevallen boom, en vergelijkbare oorzaken van schade. Maar niet alleen uw huis is verzekerd, ook de schuur, de garage, het vaste zwembad, andere bijgebouwen en schuttingen, terreinafscheidingen of tuinhuisjes. Een behoorlijk complete dekking dus. Bij Reaal bent u eigenlijk direct allrisk verzekerd. Glas is namelijk standaard meeverzekerd. Hiervoor hoeft u dus geen aanvullende verzekering af te sluiten. Daarnaast biedt Reaal u de garantie dat u niet onderverzekerd bent. U hoeft dan ook geen herbouwwaarde in te vullen om het verzekerde bedrag van uw woning te bepalen. Reaal garandeert uw dekking gewoon.

Voor sommige schades rekent Reaal wel een klein stukje eigen risico. Dit bedrag is relatief laag als u het vergelijkt met de hoogte van de kosten als u echt een keer schade heeft aan uw huis, maar het is wel goed om u hiervan bewust te zijn. De hoogte van de eigen risico’s bij de verschillende schades kunt u vinden op de website van Reaal.

Voordelen opstalverzekering Reaal

Als u kiest voor de Reaal opstalverzekering, dan profiteert u onder andere van:

  • Glas altijd meeverzekerd
  • Nooit onderverzekerd
  • Altijd allrisk verzekerd

Vergelijk Reaal met andere opstalverzekeraars

Er zijn meerdere verzekeraars bij wie u een opstalverzekering kunt afsluiten in Nederland. Wilt u weten wat voor u de goedkoopste opstalverzekering is? Dan kunt u via de vergelijker in enkele seconden een vergelijking maken. Dan ziet u precies wat voor uw situatie het voordeligste is. En waar u de laagste premie betaalt. Dit is ook handig voor als u overweegt om te gaan overstappen. Een prijsvergelijk is zo gemaakt.

Opstalverzekering vergelijken

Reaal opstalverzekering afsluiten

Heeft u de verschillende opstalverzekeringen goed met elkaar vergeleken en heeft u zich goed verdiept in de Reaal opstalverzekering? Weet u zeker dat dit voor u de juiste verzekering is en wilt  u deze gaan afsluiten? Dat is heel eenvoudig en snel te regelen. U kunt dit volledig online doen en het is met een paar minuten geregeld. U gaat hiervoor naar de website van Reaal en volgt de benodigde stappen.

Reaal opstalverzekering polisvoorwaarden

Vindt u het doorlezen van de polisvoorwaarden ook niet leuk? Wees niet getreurd, u bent waarschijnlijk niet de enige in Nederland. Het is waarschijnlijk niemand zijn hobby. Maar als u een woonverzekering of opstalverzekering gaat afsluiten dan is het toch verstandig om ze even door te lezen. De polisvoorwaarden van Reaal zijn tegenwoordig goed door te lezen en begrijpelijk. U vindt de voorwaarden op de website van Reaal.

Reaal opstalverzekering contact

Heeft u een vraag? Dan kunt u Reaal bereiken op de volgende manieren:

  • Schade melden: Via de hulpdienst: 0800 – 732 2548 57 of anders online via de website van Reaal.
  • Reaal woonverzekering telefoonnummer: 072 – 519 4080
  • Bekijk de veelgestelde vragen op de website
  • Via Twitter: @reaal

Meer informatie

Wilt u nog wat meer weten van de opstalverzekering / woonverzekering van Reaal? Of wilt u ervaringen of reviews van andere klanten lezen? Ga dan naar de website van Reaal. Daar vindt u verder alle informatie die u nodig heeft. Ook kunt u daar terecht met eventuele vragen.