OHRA opstalverzekering

> Direct naar de website van OHRA

Over de OHRA opstalverzekering

Wilt u uw huis verzekeren tegen schade? Schade aan uw huis komt eigenlijk altijd onverwacht en kan hoog oplopen qua kosten. Dit kunt u verzekeren met de opstalverzekering van OHRA, ook wel een woonverzekering genoemd. Met deze verzekering bent u gedekt voor schade veroorzaakt door: brand, een omgevallen boom, waterschade aan uw houten vloer die vastgelijmd zit, blikseminslag of storm. U kunt kiezen voor verschillende dekkingen. Een basisdekking en een uitgebreide dekking. U kunt glas altijd bijverzekeren via een aanvullende dekking. Maar in de meest uitgebreide allrisk variant zit dit al standaard er bij in. Maar de allrisk biedt ook dekking als u of iemand uit uw gezin per ongeluk zelf schade veroorzaakt aan huis. Laat u iets zwaars vallen op de vloer? Of hebben uw kinderen op de muur getekend met viltstift? Of valt het keukenkastje van de muur? Allemaal situaties die gedekt zijn met de OHRA woonverzekering. Voor het volledige dekkingsoverzicht gaat u naar de website van OHRA.
Bij OHRA kunt u zelf kiezen hoeveel eigen risico u wilt per gebeurtenis. Als u kiest voor een hoger eigen risico dan betaalt u een wat lagere premie. Maar u kunt er ook voor kiezen om helemaal geen risico te lopen op een stukje eigen risico als er schade is.

Voordelen opstalverzekering OHRA

Als u kiest voor de OHRA opstalverzekering, dan profiteert u onder andere van:

  • Kies zelf de hoogte van uw eigen risico
  • Verschillende dekkingen mogelijk
  • Nooit onderverzekerd door waardegarantie.

Vergelijk OHRA met andere opstalverzekeraars

Er zijn meerdere verzekeraars bij wie u een opstalverzekering kunt afsluiten in Nederland. Wilt u weten wat voor u de goedkoopste opstalverzekering is? Dan kunt u via de vergelijker in enkele seconden een vergelijking maken. Dan ziet u precies wat voor uw situatie het voordeligste is. En waar u de laagste premie betaalt. Dit is ook handig voor als u overweegt om te gaan overstappen. Een prijsvergelijk is zo gemaakt.

Opstalverzekering vergelijken

OHRA opstalverzekering afsluiten

Heeft u de verschillende opstalverzekeringen goed met elkaar vergeleken en heeft u zich goed verdiept in de OHRA opstalverzekering? Weet u zeker dat dit voor u de juiste verzekering is en wilt  u deze gaan afsluiten? Dat is heel eenvoudig en snel te regelen. U kunt dit volledig online doen en het is met een paar minuten geregeld. U gaat hiervoor naar de website van OHRA en volgt de benodigde stappen.

OHRA opstalverzekering polisvoorwaarden

Vindt u het doorlezen van de polisvoorwaarden ook niet leuk? Wees niet getreurd, u bent waarschijnlijk niet de enige in Nederland. Het is waarschijnlijk niemand zijn hobby. Maar als u een woonverzekering of opstalverzekering gaat afsluiten dan is het toch verstandig om ze even door te lezen. De polisvoorwaarden van OHRA zijn tegenwoordig goed door te lezen en begrijpelijk. U vindt de voorwaarden op de website van OHRA.

OHRA opstalverzekering contact

Heeft u een vraag? Dan kunt u OHRA bereiken op de volgende manieren:

  • Schade melden: Via de hulpdienst: 026 – 400 2310 of anders online via de website van OHRA.
  • OHRA opstalverzekering telefoonnummer: 026- 400 4040
  • Bekijk de veelgestelde vragen op de website
  • Via Twitter: @OHRA

Meer informatie

Wilt u nog wat meer weten van de opstalverzekering / woonverzekering van OHRA? Of wilt u ervaringen of reviews van andere klanten lezen? Ga dan naar de website van OHRA. Daar vindt u verder alle informatie die u nodig heeft. Ook kunt u daar terecht met eventuele vragen.