Nationale-Nederlanden opstalverzekering

> Direct naar de website van Nationale-Nederlanden

Over de Nationale-Nederlanden opstalverzekering

Uw eigen huis is voor u een waardevol bezit. U wilt deze dan ook goed verzekeren waarschijnlijk. Wilt u namelijk geen risico lopen op hoge kosten bij schade aan uw woning? Dan kunt u dit verzekeren met een opstalverzekering van Nationale Nederlanden. Een opstalverzekering wordt ook wel een woonverzekering genoemd. Beide betekenen en verzekeren hetzelfde. Met een woonverzekering bent u onder ander verzekerd van schade door brand, ontploffing, rook, roet, brand blussen, blikseminslag, storm, regen, sneeuw, hagel, inbraak, vandalisme, bomen die omvallen op uw huis. U kunt kiezen uit verschillende varianten qua dekking bij Nationale Nederlanden. Zo kiest u alleen wat er bij u past. Het glaswerk is standaard deels verzekerd, en u kunt ervoor kiezen om dit uit te breiden. In dat geval is het ook verzekerd als het stuk gaat door een ongelukje dat u zelf heeft veroorzaakt of elke andere gebeurtenis die u niet kon verwachten. Wilt u precies weten welke dekkingen er mogelijk zijn en wat er dan wel of niet verzekerd is? Ga dan naar de website van Nationale-Nederlanden. Hier vindt u een volledig overzicht. Naast keuze qua dekking heeft u ook keuze qua eigen risico. U kunt ervoor kiezen om geen eigen risico te hebben bij schade. U betaalt dan wel iets meer premie.

Voordelen opstalverzekering Nationale-Nederlanden

Als u kiest voor de Nationale-Nederlanden opstalverzekering, dan profiteert u onder andere van:

  • Een zeer ruime dekking
  • Kies zelf uw eigen risico
  • Glas deels direct meeverzekerd
  • Een vaste schademanager
  • Bij spoed binnen 2 uur ter plaatse

Vergelijk Nationale-Nederlanden met andere opstalverzekeraars

Er zijn meerdere verzekeraars bij wie u een opstalverzekering kunt afsluiten in Nederland. Wilt u weten wat voor u de goedkoopste opstalverzekering is? Dan kunt u via de vergelijker in enkele seconden een vergelijking maken. Dan ziet u precies wat voor uw situatie het voordeligste is. En waar u de laagste premie betaalt. Dit is ook handig voor als u overweegt om te gaan overstappen. Een prijsvergelijk is zo gemaakt.

Opstalverzekering vergelijken

Nationale-Nederlanden opstalverzekering afsluiten

Heeft u de verschillende opstalverzekeringen goed met elkaar vergeleken en heeft u zich goed verdiept in de Nationale-Nederlanden opstalverzekering? Weet u zeker dat dit voor u de juiste verzekering is en wilt  u deze gaan afsluiten? Dat is heel eenvoudig en snel te regelen. U kunt dit volledig online doen en het is met een paar minuten geregeld. U gaat hiervoor naar de website van Nationale-Nederlanden en volgt de benodigde stappen.

Nationale-Nederlanden opstalverzekering polisvoorwaarden

Vindt u het doorlezen van de polisvoorwaarden ook niet leuk? Wees niet getreurd, u bent waarschijnlijk niet de enige in Nederland. Het is waarschijnlijk niemand zijn hobby. Maar als u een woonverzekering of opstalverzekering gaat afsluiten dan is het toch verstandig om ze even door te lezen. De polisvoorwaarden van Nationale-Nederlanden zijn tegenwoordig goed door te lezen en begrijpelijk. U vindt de voorwaarden op de website van Nationale-Nederlanden.

Nationale-Nederlanden opstalverzekering contact

Heeft u een vraag? Dan kunt u Nationale-Nederlanden bereiken op de volgende manieren:

  • Schade melden: via de telefoon: 088 663 31 11 of anders online via de website van Nationale-Nederlanden.
  • Nationale-Nederlanden woonverzekering telefoonnummer: 088 – 663 0663
  • Bekijk de veelgestelde vragen op de website
  • Via Twitter: @nn_nederland

Meer informatie

Wilt u nog wat meer weten van de opstalverzekering / woonverzekering van Nationale-Nederlanden? Of wilt u ervaringen of reviews van andere klanten lezen? Ga dan naar de website van Nationale-Nederlanden. Daar vindt u verder alle informatie die u nodig heeft. Ook kunt u daar terecht met eventuele vragen.