HEMA opstalverzekering

> Direct naar de website van HEMA

Over de HEMA opstalverzekering

Uw huis moet goed verzekerd zijn tegen schade. Met de opstalverzekering van HEMA, ook vaak een woonverzekering genoemd, bent u verzekerd tegen de schade aan uw huis. Aan wat voor schade moet u dan denken? Schade die ontstaan is door bliksem, inbraak, lekkage, water, brand of een ontploffing bijvoorbeeld. De kosten kunnen dan nogal snel hoog oplopen en dat wilt u waarschijnlijk niet. Dit risico kunt u verzekeren met de HEMA woonverzekering. De verzekerde waarde groeit bij HEMA mee met de waarde van uw huis, zo bent u nooit onderverzekerd. Bij HEMA kunt u zelf de dekking instellen aan de hand van verschillende onderdelen die u kunt verzekeren. Aan de hand van enkele simpele vragen maakt u een keuze en kiest u de opstalverzekering die bij uw situatie past. Daarnaast zorgt HEMA ervoor dat u niet dubbel verzekerd bent. De modules zijn dusdanig op elkaar afgestemd dat u niet teveel betaald. Want dat zou onnodig zijn. U kunt bij HEMA dus kiezen voor een basisdekking en deze uitbreiden met aanvullende dekkingen. Voor sommige schades geldt wel een klein beetje eigen risico, maar dit staat tot niks in verhouding als u kijkt naar hoe hoog de schade op kan lopen bij bijvoorbeeld een lekkage of brand. Wilt u precies weten hoe hoog het eigen risico is? Neem dan een kijkje op de website van HEMA. Daar vindt u het volledige overzicht.

Voordelen opstalverzekering HEMA

Als u kiest voor de HEMA opstalverzekering, dan profiteert u onder andere van:

  • Dagelijks opzegbaar
  • Reparatie is snel geregeld
  • Kies zelf uw dekking
  • Nooit onderverzekerd

Vergelijk HEMA met andere opstalverzekeraars

Er zijn meerdere verzekeraars bij wie u een opstalverzekering kunt afsluiten in Nederland. Wilt u weten wat voor u de goedkoopste opstalverzekering is? Dan kunt u via de vergelijker in enkele seconden een vergelijking maken. Dan ziet u precies wat voor uw situatie het voordeligste is. En waar u de laagste premie betaalt. Dit is ook handig voor als u overweegt om te gaan overstappen. Een prijsvergelijk is zo gemaakt.

Opstalverzekering vergelijken

HEMA opstalverzekering afsluiten

Heeft u een vergelijking gemaakt en zich goed verdiept in de HEMA opstalverzekering? En weet u zeker dat u deze verzekering af wilt sluiten? Dan bent u nog slechts een paar eenvoudige stappen daar vandaan. In een paar minuten kunt u het helemaal online aanvragen en afsluiten. U gaat hiervoor naar de website van HEMA. De verdere stappen volgen eigenlijk vanzelf en behoeven geen uitleg.

HEMA opstalverzekering polisvoorwaarden

Het doorlezen van polisvoorwaarden is niemand zijn hobby, maar als u een woonverzekering of opstalverzekering af gaat sluiten is het altijd verstandig om ze toch even door te lezen. Zo weet u precies wat er wel en niet gedekt is. De HEMA opstalverzekering voorwaarden zijn goed leesbaar. Lees ze dus toch maar eventjes door. U vindt ze op de website van HEMA.

HEMA opstalverzekering contact

Heeft u een vraag? Dan kunt u HEMA bereiken op de volgende manieren:

Meer informatie

Wilt u nog wat meer weten van de opstalverzekering / woonverzekering van HEMA? Of wilt u ervaringen of reviews van andere klanten lezen? Ga dan naar de website van HEMA. Daar vindt u verder alle informatie die u nodig heeft. Ook kunt u daar terecht met eventuele vragen.