FBTO opstalverzekering

> Direct naar de website van FBTO

Over de FBTO opstalverzekering

Met de opstalverzekering van FBTO, ook vaak een woonverzekering genoemd, bent u verzekerd tegen schade aan uw huis. Denk hierbij aan schade door ontploffing, brand, blikseminslag, inbraak, water, lekkage, stormschade. Bij FBTO is uw woning standaard verzekerd tot €450.000 (herbouwwaarde). Maar niet alleen uw woning is verzekerd. Ook de fundering, de schuur, een tuinhuis, de schutting en de zonnepanelen zijn verzekerd. In sommige gevallen is zelfs uw tuin ook verzekerd. Ook als u ingrijpt om ergere schade te voorkomen, dit wordt bereddering genoemd. Dan krijgt u het ook vergoed. Stel u moet een raam ingooien bij brand om te kunnen blussen en daarmee voorkomt u erger. Dan wordt de schade vergoedt. Het glas aan uw woning is niet standaard verzekerd. Maar u kunt wel een aanvullende dekking afsluiten voor het glaswerk aan uw woning.

Voor een relatief lage premie kunt u uw woning al verzekeren tegen de zojuist genoemde schades waarbij de kosten al snel hoog oplopen. Wilt u precies weten wat er wel en niet gedekt is bij de woonverzekering van FBTO? Ga dan naar de website van FBTO.

Voordelen opstalverzekering FBTO

Als u kiest voor de FBTO opstalverzekering, dan profiteert u onder andere van:

  • Ook uw zonnepanelen verzekerd.
  • Schade melden kan 24/7 en ook in het weekend.
  • Klanten beoordelen FBTO met een hoge klanttevredenheid.

Vergelijk FBTO met andere opstalverzekeraars

Er zijn meerdere verzekeraars bij wie u een opstalverzekering kunt afsluiten in Nederland. Wilt u weten wat voor u de goedkoopste opstalverzekering is? Dan kunt u via de vergelijker in enkele seconden een vergelijking maken. Dan ziet u precies wat voor uw situatie het voordeligste is. En waar u de laagste premie betaalt. Dit is ook handig voor als u overweegt om te gaan overstappen. Een prijsvergelijk is zo gemaakt.

Opstalverzekering vergelijken

FBTO opstalverzekering afsluiten

Heeft u een vergelijking gemaakt en zich goed verdiept in de FBTO opstalverzekering? En weet u zeker dat u deze verzekering af wilt sluiten? Dan bent u nog slechts een paar eenvoudige stappen daar vandaan. In een paar minuten kunt u het helemaal online aanvragen en afsluiten. U gaat hiervoor naar de website van FBTO. De verdere stappen volgen eigenlijk vanzelf en behoeven geen uitleg.

FBTO opstalverzekering polisvoorwaarden

Het doorlezen van polisvoorwaarden is niemand zijn hobby, maar als u een woonverzekering of opstalverzekering af gaat sluiten is het altijd verstandig om ze toch even door te lezen. Zo weet u precies wat er wel en niet gedekt is. De FBTO opstalverzekering voorwaarden zijn goed leesbaar. Lees ze dus toch maar eventjes door. U vindt ze op de website van FBTO.

FBTO opstalverzekering contact

Heeft u een vraag? Dan kunt u FBTO bereiken op de volgende manieren:

Meer informatie

Wilt u nog wat meer weten van de opstalverzekering / woonverzekering van FBTO? Of wilt u ervaringen of reviews van andere klanten lezen? Ga dan naar de website van FBTO. Daar vindt u verder alle informatie die u nodig heeft. Ook kunt u daar terecht met eventuele vragen.