Centraal Beheer Achmea opstalverzekering

> Direct naar de website van Centraal Beheer Achmea

Over de Centraal Beheer Achmea opstalverzekering

Een waardevol bezig, uw eigen koophuis. U wilt dan ook goed verzekerd zijn tegen onverwachte schade aan dit kostbaarste bezit. U kunt dit doen met een opstalverzekering. Een opstalverzekering wordt ook wel vaak een woonverzekering genoemd. Dit is echter exact hetzelfde. Laat u hier niet door in verwarring brengen. Een opstalverzekering van Centraal Beheer verzekert u van schade door onder andere: brand, bliksem, storm, neerslag, inbraak, diefstal, vandalisme, botsingen, scherven, water, ontploffingen of lekkende waterleidingen. Niet alleen uw eigen woning is verzekerd, maar ook een eventuele garage, schuur, carport, een vast zwembad, de zonwering, de rolluiken, de leidingen en andere bijgebouwen zijn direct verzekerd bij Centraal Beheer. Vindt u deze basisdekking nog niet voldoende? Dan kunt u zich ook allrisk verzekeren. U betaalt dan wat meer premie. Maar u bent dan ook verzekerd als u zelf schade veroorzaakt. Wilt u weten wat er dan precies wel en niet verzekerd is? Kijk dan even op de website van Centraal Beheer Achmea. Daar vindt u een volledig overzicht. En moet u helaas een keer gebruik maken van de verzekering, dat is al vervelend genoeg. Bij Centraal Beheer hoeft u niets voor te schieten. Zij regelen de betaling! Het glaswerk is niet standaard verzekerd, maar u kunt dit wel aanvullend afsluiten op de opstalverzekering. Ook bieden ze u oplossingen voor het verzekeren van uw zonnepanelen.

Voordelen opstalverzekering Centraal Beheer Achmea

Als u kiest voor de Centraal Beheer Achmea opstalverzekering, dan profiteert u onder andere van:

  • Verschillende dekking mogelijk
  • Woningverhuur standaard meeverzekerd
  • Zelf niks voorschieten als u schade heeft

Vergelijk Centraal Beheer Achmea met andere opstalverzekeraars

Er zijn nog heel wat meer verzekeraars bij wie u een opstalverzekering kunt afsluiten in Nederland. Wilt u weten wat voor u de goedkoopste opstalverzekering is? Dan kunt u via de vergelijker in enkele seconden een vergelijking maken. Dan ziet u precies wat voor uw situatie het voordeligste is. En waar u de laagste premie betaalt. Dit is ook handig voor als u overweegt om te gaan overstappen. Een prijsvergelijking is namelijk zo gemaakt.

Opstalverzekering vergelijken

Centraal Beheer Achmea opstalverzekering afsluiten

Heeft u de verschillende opstalverzekeringen goed met elkaar vergeleken en heeft u zich goed verdiept in de Centraal Beheer Achmea opstalverzekering? Weet u zeker dat dit voor u de juiste verzekering is en wilt  u deze gaan afsluiten? Dat is heel eenvoudig en snel te regelen. U kunt dit volledig online doen en het is met een paar minuten geregeld. U gaat hiervoor naar de website van Centraal Beheer Achmea en volgt de benodigde stappen.

Centraal Beheer Achmea opstalverzekering polisvoorwaarden

Vindt u het doorlezen van de polisvoorwaarden ook niet leuk? Wees niet getreurd, u bent waarschijnlijk niet de enige in Nederland. Het is waarschijnlijk niemand zijn hobby. Maar als u een woonverzekering of opstalverzekering gaat afsluiten dan is het toch verstandig om ze even door te lezen. De polisvoorwaarden van Centraal Beheer Achmea zijn tegenwoordig goed door te lezen en begrijpelijk. U vindt de voorwaarden op de website van Centraal Beheer Achmea.

Centraal Beheer Achmea opstalverzekering contact

Heeft u een vraag? Dan kunt u Centraal Beheer Achmea bereiken op de volgende manieren:

  • Schade melden: via de telefoon: 055 – 579 8000 of anders online via de website van Centraal Beheer Achmea.
  • Centraal Beheer Achmea woonverzekering telefoonnummer: 055 – 579 8000
  • Bekijk de veelgestelde vragen op de website
  • Via Twitter: @centraal_beheer

Meer informatie

Wilt u nog wat meer weten van de opstalverzekering / woonverzekering van Centraal Beheer Achmea? Of wilt u ervaringen of reviews van andere klanten lezen? Ga dan naar de website van Centraal Beheer Achmea. Daar vindt u verder alle informatie die u nodig heeft. Ook kunt u daar terecht met eventuele vragen.