Aegon opstalverzekering

> Direct naar de website van Aegon

Over de Aegon opstalverzekering

Met een opstalverzekering, ook wel een woonverzekering genoemd, verzekert u de schade aan uw huis die veroorzaakt wordt door bijvoorbeeld brand, ontploffing, bliksem, storm, inbraak en water. Niet alleen aan uw woonhuis, maar ook bijgebouwen, zonwering, schuttingen en erfafscheidingen zijn gedekt. U kunt bij Aegon kiezen uit een basisdekking en uit een allriskdekking. Bij de allrisk dekking bent u voor bijna alle onvoorziene gebeurtenissen verzekert. Ook bent u dan voor glas verzekerd. Maar u kunt deze glasdekking sowieso altijd los bijverzekeren bij Aegon. Deze verzekering is ook geschikt voor als u in een huurwoning woont en zorgt ervoor dat u niet onderverzekerd bent. Zo loopt u niet het risico dat u moet opdraaien voor de hoge kosten die bij schade aan uw huis zijn ontstaan. Het kan namelijk al snel hoog oplopen als uw huis getroffen wordt door brand, bliksem of waterschade.

Voordelen opstalverzekering Aegon

Als u kiest voor de Aegon opstalverzekering, dan profiteert u onder andere van:

  • Na een jaar dagelijks opzegbaar
  • Hoge klanttevredenheid
  • Ook uw laptop en tablet verzekert
  • Ook verzekert tijdens een verhuizing

Vergelijk Aegon met andere opstalverzekeraars

Er zijn meerdere verzekeraars bij wie u een opstalverzekering kunt afsluiten in Nederland. Wilt u weten wat voor u de goedkoopste opstalverzekering is? Dan kunt u via de vergelijker in enkele seconden een vergelijking maken. Dan ziet u precies wat voor uw situatie het voordeligste is. En waar u de laagste premie betaalt. Dit is ook handig voor als u overweegt om te gaan overstappen. Een prijsvergelijk is zo gemaakt.

Opstalverzekering vergelijken

Aegon opstalverzekering afsluiten

Heeft u een vergelijking gemaakt en zich verdiept in de Aegon opstalverzekering? En weet u zeker dat u deze verzekering af wilt sluiten? Dan bent u nog slechts een paar eenvoudige stappen daar vandaan. In een paar minuten kunt u het helemaal online aanvragen en afsluiten. U gaat hiervoor naar de website van Aegon. De verdere stappen volgen eigenlijk vanzelf en behoeven geen uitleg.

Aegon opstalverzekering polisvoorwaarden

Het doorlezen van polisvoorwaarden is niemand zijn hobby, maar als u een woonverzekering of opstalverzekering af gaat sluiten is het altijd verstandig om ze toch even door te lezen. Zo weet u precies wat er wel en niet gedekt is. De Aegon opstalverzekering voorwaarden zijn goed leesbaar. Lees ze dus toch maar eventjes door. U vindt ze op de website van Aegon.

Aegon opstalverzekering contact

Heeft u een vraag? Dan kunt u Aegon bereiken op de volgende manieren:

  • Schade melden: Dat kunt u eenvoudig online doen op de website van Aegon of via de app
  • Aegon opstalverzekering bellen: 088 – 344 12 34
  • Bekijk de veelgestelde vragen op de website
  • Via Twitter: AEGON_NL

Meer informatie

Wilt u nog wat meer weten van de opstalverzekering / woonverzekering van Aegon? Of wilt u ervaringen of reviews van andere klanten lezen? Ga dan naar de website van Aegon. Daar vindt u verder alle informatie die u nodig heeft. Ook kunt u daar terecht met eventuele vragen.