Opblaas eiland kopen

Wilt u deze zomer de blits maken op het water tijdens de dagen waarop het erg mooi weer is en we met zijn allen verkoeling zoeken bij of op het water? Dan is een opblaaseiland iets voor u. Want u kunt natuurlijk kiezen voor een opblaasbaar luchtbed voor op het water. Maar we weten allemaal dat dit ook vaak net niet lekker ligt. U rolt er makkelijk vanaf en u ligt vaak net teveel in het water wat ook niet altijd wenselijk is. Met een opblaasbaar eiland heeft u hier geen last van. Een opblaaseiland is namelijk flink wat groter dan een luchtbed. Hij is zo groot dat u er met meerdere mensen tegelijkertijd op kunt. Dat is dus ook nog eens heel gezellig. En om het helemaal luxe te maken zijn er ook opblaaseilanden die bijvoorbeeld beschikken over ruimte voor een koeltas of een waterdichte hoes zodat u ook elektronica mee het water op zou kunnen nemen als u dat graag wilt. Maar welke soorten zijn er zoal die u kunt kopen? Wij hebben de opblaas eilanden met elkaar vergeleken. De resultaten daarvan hebben we hieronder voor u op een rijtje gezet. Van flamingo en unicorn, tot een opblaaseiland waar u met 6 personen of kunt.

Welk opblaas eiland kopen?

Bent u op zoek naar het beste opblaas eiland of het goedkoopste opblaaseiland? Welke gaat u dan kopen? Er zijn verschillende soorten en maten en meerdere plekken waar u ze kunt kopen. Er is dus nogal wat keuze. Om u een beetje op weg te helpen hebben wij een aantal goede varianten op een rijtje gezet. Bekende merken zijn onder andere Bestway, Body Gloove, Intex, SEADOO of Coolerz. Wij zetten hieronder een aantal populaire modellen op een rijtje.

Bestway – Coolerz Luxery Tropical Breeze

Dit is een opblaaseiland 6 personen. Iedereen plaats aan boord heeft een bekerhouder waarin u uw drankje (flesje, beker of blikje) kunt plaatsen. Het mooie aan dit eiland is het zonnescherm. Deze is geplaatst boven de zitplaatsen zodat u ook op het water altijd even uit de zon kunt zitten. Bij dit model kunt u ook een koeltas plaatsen. Deze krijgt u standaard meegeleverd als u dit model besteld. Hiermee kunt u de drankjes dus ook nog eens erg goed koel houden. Zo heeft u nog wat extra verfrissing aan boord van dit eiland.

Coolerz Luxery Tropical Breeze

Dit eiland is verkrijgbaar voor €199,99. Voor de hoeveelheid luxe die u hiervoor terugkrijgt durven we wel te zeggen dat deze scherp geprijsd is.

Heeft u interesse? Koop hem dan nu voor deze scherpe prijs bij Bol.com.

Luchtbed Paradise 6 met MP3 systeem

Dit is wel een hele luxe en eentje uit het hogere segment qua prijs, maar dit is wel een mooie uit de categorie opblaasbaar buitenspeelgoed. Dit eiland is erg stevig en mooi en geschikt voor 6 personen. Het grote eiland weegt slechts 28 kilo en is daardoor met een aantal personen zeer eenvoudig te tillen en verplaatsen als u het gaat gebruiken. De Paradise 6 inflatable heeft een MP3 systeem, zodat u ook kunt genieten van uw favoriete muziek aan boord met de ingebouwde speaker (waterproof). Het vlot heeft een formaat van 328cm bij 307cm. En wilt drankjes mee aan boord? Dat kan natuurlijk. Het eiland beschikt over 6 drinkhouders en een ingebouwde drankkoeler zodat uw drankje altijd lekker koel blijft. Een heerlijk opblaaseiland voor op vakantie dus.

Opblaasbaar eiland Paradise 6 met MP3 systeem

U kunt dit eiland kopen bij Bol.com voor slechts €639. Interesse? Ga dan nu naar Bol.com.

Luchtbed Club Lounge 4

Dit is een opblaasbaar eiland van het merk SEADOO dat ook meerdere modellen heeft. Dit is een vierkant model waarbij u het gevoel heeft dat u in een rondje zit. Gesprekken voeren met de hele groep is hierdoor erg makkelijk en gezellig. Dit eiland is dan ook ideaal geschikt voor als u met vrienden of vriendinnen het water op wilt. Dit model is geschikt voor 4 personen. Met de kleuren groen wit en zwart valt u lekker op.

Luchtbed club lounge 4

Dit luchtbed / eiland is verkrijgbaar voor €339 en is daarmee een wat prijziger model. Wilt u meer informatie of het eiland bestellen? Ga dan nu naar de website van Bol.com.

Bestway opblaasbaar drijvend eiland groot

Zoekt u een opblaaseiland 4 personen met een zonnescherm? Dan is dit het model dat u zoekt. Dit drijvende ligbed heeft een soundbox waarmee u ongeveer 5 uur naar uw muziek kunt luisteren terwijl u lekker aan het ronddobberen bent op het water. Dit eiland is lekker snel op te blazen en is ook zo weer leeg als u het op wilt ruimen. Er is een waterdichte zak aanwezig met aansluitkabel zodat u via uw telefoon naar de muziek kunt luisteren. Daarnaast zitten er stevige handvatten aan en 4 bekerhouders. De luifel is optioneel en kunt u wel of niet plaatsen. Dat is aan u, maar kan soms prettig zijn om u te beschermen tegen UV-straling.

Bestway opblaasbaar drijvend eiland

Wilt u dit opblaasbaar grote luchtbed bestellen? Hij is nu verkrijgbaar voor €227,89 bij Bol.com.

Opblaasbaar zwembad

Zoekt u niet van die hele hele grote opblaasbare figuren, maar een variant die u ook gewoon in het zwembad kunt gebruiken, maar die wel net iets leuker of groter zijn dan het standaard zwembad luchtbed? Dan hebben we ook enkele leuke varianten voor u gevonden. Erg populair zijn natuurlijk de unicorn, eenhoorn en flamingo die u waarschijnlijk al heel wat keer voorbij heeft zien komen op TV of social media. Wilt u er ook zo eentje kopen? Dat is niet zo ingewikkeld, want deze opblaasbare zwembad artikelen zijn helemaal niet zo prijzig. Wij zetten enkele modellen voor u op een rijtje.

XXL Opblaasbare Unicorn – Eenhoorn zwemband

Dit is absoluut het meest populaire model van dit moment: de opblaasbare unicorn oftewel de eenhoorn. Wilt u de blits maken in het zwembad op vakantie of bij u in de buurt? Dan is dit een musthave. Op dit drijfbare luchtbed kunt u in uw eentje heerlijk rond dobberen op het water terwijl u ook nog eens goed opvalt. Het formaat van dit luchtbed is 270 x 113 x 130 (lengte x breedte x hoogte) en is erg scherp geprijsd.

Opblaasbare unicorn - eenhoorn

U koopt de Unicorn – Eenhoorn al voor slechts €34 bij Bol.com. Ga dus nu naar Bol.com.

XXL Opblaasbare flamingo

De flamingo is ook absoluut een zeer populair model, samen met de unicorn wordt deze het meest besteld deze zomer. Deze XXL flamingo is 1.90m lang. Zo groot heeft u hem dus waarschijnlijk ook nog niet eerder gezien. Hij is gemaakt van hoogwaardig vinyl en zal dan ook niet snel stuk gaan. Deze flamingo is stevig en groot genoeg om heerlijk ruim alleen te liggen of om er met 2 personen op te vertoeven. De maximale belasting is 100kg. En is hij duur? Nee zeker niet.

Opblaasbare flamingo

U koopt de Flamingo XXL al voor slechts €29,95 bij Bol.com. Ga dus nu naar Bol.com.

Watermeloen luchtbed eiland

Dit model is erg aantrekkelijk, zowel qua prijs als qua plezier. Het watermeloen luchtbed is verkrijgbaar voor slechts €16,99 bij Bol.com en is ideaal voor in het zwembad. Het luchtbed is geschikt voor een volwassene of 2 kinderen en is een stuk ruimer dan een normaal luchtbed. Dit luchtbed is lekker stevig en is in totaal 177cm breed. Het model is op te pompen met een normale huishoudelijke pomp.

opblaas eiland meloen

Wilt u dit model voor slechts €16,99 bestellen? Ga dan nu naar Bol.com.

Opblaasbaar eiland klein

Heeft u geen zin om de hoofdprijs te betalen voor een opblaasbaareiland? Dan is deze optie van Bestway een prima alternatief. Hij is niet zo groot en robuust als de dure eilanden, maar biedt wel de ruimte aan 3 personen met een afmeting van 191 x 187. Met stevige handgrepen en een open bodem om u voeten te verkoelen in het water is dit een eiland die u gegarandeerd een hoop plezier gaat bieden. En hij is ook nog eens zeer vriendelijk geprijsd, want voor slechts €24,99 gaat dit eiland al met u mee op vakantie.

Bestway Opblaasbaar eiland klein

Wilt u dit model kopen voor slechts €24,99? Ga dan nu naar Bol.com.

Wat is een opblaaseiland?

Een opblaas eiland is de nieuwste variant van het luchtbed of ligbedje dat we allemaal kennen waar we heel wat zomers op hebben rondgedobberd met elkaar, en dat nog steeds massaal doen als we naar het strand of een meertje gaan of als we op vakantie zijn in het buitenland (waar het ook vaak in het zwembad mag). Maar een opblaas eiland is veel groter en zorgt ervoor dat u hier met meerdere personen op kunt ronddobberen in plaats van in uw eentje. En daarnaast zijn ze vaak uitgerust met vakjes en opties zodat u ook een flesje water of blikje frisdrank mee het water op kunt nemen. Sommige opblaas eilanden hebben zelfs een zonnescherm, waardoor u ook nog eens wat schaduw heeft terwijl u op het water bent.

Waarom zou u een opblaas eiland kopen?

Er zijn meerdere redenen waarom het leuk is om een opblaaseiland te kopen voor de warme dagen in het jaar. We hebben enkele redenen voor u op een rijtje gezet.

  • Vindt u het leuk om op te vallen? Dan is dit zeker iets voor u. De opblaasbare eilanden en opblaasbare grotere figuren vallen lekker op als u het water op gaat. Geen zorgen dat iemand u over het hoofd ziet en gewoon even de blits maken.
  • Een groot opblaas figuur of opblaas eiland hoeft helemaal niet duur te zijn. De goedkoopste opblaaseilanden zijn er al vanaf enkele tientjes, maar er zijn ook luxere varianten van een paar honderd euro. U kunt het dus net zo gek maken als u zelf wilt. En u kunt ze eenvoudig online bestellen. Dus u hoeft niet met het pak over straat heen te slenteren. Ze brengen hem gewoon bij u thuis.
  • Het opblaas eiland biedt ruimte voor het hele gezin of voor u en meerdere vrienden. Dat is veel gezelliger dan in uw eentje ronddobberen op een luchtbed. De opblaaseilanden gaan tot maar liefst 6 personen. En bij deze grotere varianten heeft u vaak ook ruimte voor een koeltas of drankjes op het eiland. Of met een glijbaan erbij voor de kinderen. Heerlijk met zijn allen tegelijkertijd het water op.
  • Voor alle leeftijden is het leuk. Gaat u met het gezin op vakantie en wilt u lekker veel tijd op het water zijn met elkaar? Doe de kinderen een paar zwembandjes om en u kunt ze makkelijk helpen om het eiland op te komen als ze dat zelf nog niet lukt (het is vrij eenvoudig). Maar ook als u met vrienden op vakantie gaat, betaal allemaal een paar tientjes en jullie hebben waarschijnlijk al gauw het leukste en tofste opblaas eiland van iedereen op jullie vakantie.
  • Het in elkaar zetten van het opblaas eiland is ook nog eens makkelijk. Er zit altijd een goed leesbare handleiding bij. Met een paar minuten heeft u hem opgezet en is hij klaar om het water op te gaan.